Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
vortex o οδηγος BenQ_iPrep-GR δεν λεει τι να κανεις σε περιπτωση που εχεις ηδη flashed κονσολα. εχω το παλιο firmware αρα παταω αμεσως fben με το original firmware στο flash?

bump !

Δημοσ.

Όχι, ακολούθα όλη τη διαδικασία.

Είναι πιο απλό.

To κλειδί της κονσόλας χρειάζεσαι για να φτιάξεις το ixtreme1,5 το οποίο περιέχεται και στο ixtreme που έχεις τώρα.

Οπότε κάνε dben κατευθείαν (θα πάρει το κλειδί από το firmware που έχει τώρα το xbox και θα φτιάξει το 1,5)

fben μετά κτλ όπως τα λέει ο οδηγός...

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος στο xbox 360 να βάλω controller του Playstation 2;Με κάποια πατέντα εννοώ.Ο λόγος που θέλω να κάνω κάτι τέτοιο είναι γιατί εγώ δεν μπορώ με τίποτα να συνηθίσω να παίζω με το joystick που έχει ο controller του xbox 360.Ο σταυρός που έχει πάλι είναι άθλιος,ενώ ο σταυρός του PS2 είναι άψογος για μένα ,με βολεύει αφάνταστα.Κι αν δεν γίνεται πατέντα κυκλοφορεί στην αγορά κάποιος controller που σαν καλούπι να μοιάζει του PS2;

Δημοσ.

ρε παιδιά ήμουν έτοιμος τώρα να πάω να πάρο hdmi καλώδιο αλλα ειδα ότι δεν χωράει ανά έχω και το component για τον ήχο...τι είναι αυτά?είναι σοβαρή?

υπάρχει κάποια λύση??

Δημοσ.
ρε παιδιά ήμουν έτοιμος τώρα να πάω να πάρο hdmi καλώδιο αλλα ειδα ότι δεν χωράει ανά έχω και το component για τον ήχο...τι είναι αυτά?είναι σοβαρή?

υπάρχει κάποια λύση??

To hdmi μεταφέρει και τον ήχο πάντως.Γιατί να τα βάλεις και τα 2 μαζί;

Δημοσ.
To hdmi μεταφέρει και τον ήχο πάντως.Γιατί να τα βάλεις και τα 2 μαζί;

το ξέρω.

απλά θέλω να συνδέσω το xbox με hdmi στην οθόνη του pc και με οπτική είναι να πάρο ήχο...

αλλα τελικά γα.....ντε

Δημοσ.
To hdmi μεταφέρει και τον ήχο πάντως.[...]

Στην δικιά μου TV όσο και να το προσπάθησα δεν μου βγάζει ήχο με το HDMI και πρέπει να κάνω πατέντα και με το άλλο καλώδιο για να μπορώ να έχω ήχο... :(

Δημοσ.
το ξέρω.

απλά θέλω να συνδέσω το xbox με hdmi στην οθόνη του pc και με οπτική είναι να πάρο ήχο...

αλλα τελικά γα.....ντε

Η οθόνη σου δεν έχει εξόδους ήχου? Συνήθως οι περισσότερες οθόνες με υποδοχή HDMI (ειδικά αυτές που δεν έχουν και ενσωματωμένα ηχεία) έχουν εξόδους ήχου, είτε minijack analog είτε optical spdif.

Δημοσ.

Επιτέλους πήρα μία σωστή τηλεόραση, την Samsung LE40A536T1F, τι καλώδιο πρέπει να αγοράσω για να συνδέσω το 360 και να έχω τη μέγιστη δυνατή ποιότητα εικόνας?

Τι διαφορές έχουν τα παρακάτω μεταξύ τους, εκτός από την τιμή βέβαια!

GAMEware Xbox 360 HDMI Cable

Xbox 360 Advanced AV Pack

GAMEware Xbox 360 Premium HDMI Cable

Xbox 360 HDMI Cable

Δημοσ.
εγώ μπορώ να κάνω κάτι για να χωρέσω και τα δυο καλώδια? η πρέπει να σκάσω την 50άρα?!???

βγαλε το εξωτερικο πλαστικο καλυμα απο το καλωδιο που εχει την εισοδο για την οπτικη ..και μετα θα χωρανε και τα 2

http://www.chadledford.com/?p=50

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...