Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι: "Δουλεύει σωστά;"

Γιατί αν θυμάστε έχει βγει κι ένα άλλο γκατζετάκι για να συνδέεις keyboard+mouse σε 360 και οι επιδόσεις του έχουν χαρακτηριστεί τραγικές.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υπάρχει δυνατότητα να κατεβάσεις arcade games και να τα αποθηκεύσεις στο 360;Εννοείται όχι από το xbox live από κάποιον tracker.Από λίγο που το έψαξα δε βρήκα κάτι.

Δημοσ.

Παιδια ξερει κανεις αν εχει βγει κανενα καινουργιο dvd-rom στο χβοχ360 ?

Eγω εχω μεινει οτι υπαρχου 3 :

Hitachi

Samsung

Benq

Eμενα το δικο μου ειχε benq οταν το εσπασα, τωρα ενας γνωστος πειρε χβοχ και θελω να ξερω αν εχουν αλλαξει τα πραγματα...

Ευχαριστω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Πλέον υπάρχει μόνο το LiteOn που μας είχε αλλάξει τα φώτα, αλλά τώρα του τα αλλάζουμε εμείς.

Ωχ...

Αυτο ειναι philips ?

Δεχεται firmware οπως τα παλια ή ειναι δυσκολη φαση ?

Please στειλτε μου καμια σελιδα που να εξηγει τον τροπο hacking του !

Γαμωτο !

Μαθενεις να χακαρεις κατι και μετα ερχετε η microsoft και σου χαλαει τη σουπα...

Ευχαριστω πολυ παιδια!

Edit :

Διαβασα το συγκεκριμενο Thread αλλα δεν καταλαβα τι ξεχωριστο χρειαζεται τωρα το liteon σε αντιθεση με το benq...

Εφοσον εχουμε το ixtreme 1.5 δεν ακολουθουμε την πεπατημενη διαδικασια??

Επεξ/σία από sgouver
Δημοσ.

παιδια αμα μπορειτε λιγο help!ειχα παρει απο τον θειο το fable 2 εδω και καιρο και ειπα σημερα να το αντιγραψω σε ενα dvd-r dld verbatim!ακολουθησα εναν οδηγο που εχει στο site του ο vortex και το εκανα ελενχο οπως λεει με το προγραμμα που εχει!και μετα επειδη ηταν -r ακολουθησα εναν αλλον οδηγο στο ιδιο site και το αντεγραψα με img burn σε ταχυτητα 2.4 και πηρε 2μιση ωρες περιπου(αντεγραψα το αρχειο που ειναι το dvd οχι το iso)!σημερα που πηγα να το βαλω να δω αμα παιζει μου πεταγε ενα μνμ οτι δεν μπορει να το διαβασει και κατι τετοια!οταν ειχα παει πιο παλια να αντιγραψω μονος παλι κατι παιχνιδια παλι το ιδιο εγραφε!ξερετε τι φταιει εχω αλλο ενα verbatim -r και ειναι κριμα να το χαλασω και αυτο και στο τελος μην τα καταφερω να παιξω!ευχαριστω πολυ!

υγ: εχω την ixtreme 1.4 θα ειμαι ενταξει στο live?!γιατι διαβασα πιο πανω κατι για 1.5?!

Δημοσ.
παιδια αμα μπορειτε λιγο help!ειχα παρει απο τον θειο το fable 2 εδω και καιρο και ειπα σημερα να το αντιγραψω σε ενα dvd-r dld verbatim!ακολουθησα εναν οδηγο που εχει στο site του ο vortex και το εκανα ελενχο οπως λεει με το προγραμμα που εχει!και μετα επειδη ηταν -r ακολουθησα εναν αλλον οδηγο στο ιδιο site και το αντεγραψα με img burn σε ταχυτητα 2.4 και πηρε 2μιση ωρες περιπου(αντεγραψα το αρχειο που ειναι το dvd οχι το iso)!σημερα που πηγα να το βαλω να δω αμα παιζει μου πεταγε ενα μνμ οτι δεν μπορει να το διαβασει και κατι τετοια!οταν ειχα παει πιο παλια να αντιγραψω μονος παλι κατι παιχνιδια παλι το ιδιο εγραφε!ξερετε τι φταιει εχω αλλο ενα verbatim -r και ειναι κριμα να το χαλασω και αυτο και στο τελος μην τα καταφερω να παιξω!ευχαριστω πολυ!

υγ: εχω την ixtreme 1.4 θα ειμαι ενταξει στο live?!γιατι διαβασα πιο πανω κατι για 1.5?!

πρεπει τα dvd να ειναι +R !!!

Δημοσ.

δοκιμασε Verbatim dvd+r Dual Layer. και για αντιγραφικό πάρε το pionneer 111d η και πιο μετά σειρά. Δεν ξέρω ποια έχουνε βγει τώρα..

Δημοσ.

δηλαδη αμα ξαναδοκιμασω με το αλλο -r δεν παιζει να μου πετυχει ε?!θα τους σκοτωσω αυτους στο πλαισιο στην καλλιθεα οταν ειχα παει να παρω μου λενε σε verbatim dl εχουμε μονο -r!τσαμπα τα λεφτα!

Δημοσ.
δηλαδη αμα ξαναδοκιμασω με το αλλο -r δεν παιζει να μου πετυχει ε?!θα τους σκοτωσω αυτους στο πλαισιο στην καλλιθεα οταν ειχα παει να παρω μου λενε σε verbatim dl εχουμε μονο -r!τσαμπα τα λεφτα!

΄

καλά δε φταίνε σε τίποτα αυτοι. Αν το -r ητανε το μόνο που είχανε τοτε. δεν κάνανε κατι κακό.

Δημοσ.

Danny7, η μέθοδος που διάβασες λέει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ότι δεν είναι σίγουρη. Εξαρτάται κι απ' το αντιγραφικό κι από άλλους παράγοντες. Το δοκιμάζεις σε περίπτωση που σου έχουν ξεμείνει και δεν μπορείς να κάνεις τπτ άλλο. Άμα σου κάτσει, έχει καλώς. Αλλά κανονικά, όπως σου είπαν τα παιδιά, + R...

Δημοσ.

Και μην βιαστείς να πας να αγοράσεις pionneer dvd rom πριν σιγουρευτείς ότι το δικό σου δεν κάνει.Κατέβασε και τους τελευταίους οδηγούς...Στο λέω γιατί εγώ με ένα LG κάνω άψογα την δουλειά μου.

Στο Πλαίσιο τα 10 verbatim DVD+R DL 8x τα δίνει 15,90...Καλή είναι η τιμή;Έχετε βρεί αλλού φθηνότερα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...