Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω εναν 60αρη δισκο και να περασω το profile και τα achievements μου απο τον παλιο 20αρη που τα εχω. Γινεται με τη memory του 360 γιατι εχει ενας φιλος μου και θα μου τη δωσει;

Αν δεν γινεται με τη memory αλλος τροπος;

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λογικά αν αγοράσεις μόνο του τον 60gb δίσκο θα έχει μέσα και το migration kit που σου δίνει η ίδια η Microsoft για να μεταφέρεις τα δεδομένα του παλιού σου δίσκου στο νέο.

Αλλά κατά γι γνώμη μου θα σου πρότεινα να αγοράσεις με 45 ευρώ μόνο τον western digital 120gb bevs 2.5" και να του κάνεις την μετατροπή ώστε να τον βλέπει σαν αυθεντικό 120gb δίσκο και του περνάς και ότι είχε ο παλιός σου 20gb δίσκος.

Δημοσ.

να ρωτησω για αλλη μια φορα μηπως καποιος μπορει να με διαφωτισει...

Ο γνωστος Θειος μου εστειλε καμια 15αρια games. Τα τεσταρω με backup creator/mulleter/abgx360 και σχεδον ολα, τα 14/15 περνανε ολα τα stealth checks με επιτυχια. Αποκει και περα, τα 3 δεν υπαρχουν στην online database οποτε δεν μπορει να επιβεβαιωσει 100% οτι ειναι ενταξει. Με αυτα τι κανουμε? Θεωρουνται ασφαλη? Να περιμενω να μπουν στην database? Και γενικα καθε ποτε την ανανεωνουν....γιατι το ενα απο ατα πχ εχει βγει απο 25/11/2008 οποτε ειναι πανω απο μηνας και δεν το εχει...

Μπορω επισης καπου να δω μια λιστα με το ποια υποστηριζονται στην database για να ξερω απο πριν τι να ζηταω απο τον θειο?

Τελος υπαρχει και το Dead or alive 4 το οποιο ειναι εντελως fucked up, δεν περναει ουτε τα μισα checks, πρακτικα μονο SS περιεχει αρα ειανι playable αλλα καθολου stealth....τωρα μου ερχεται και δευτερη εκδοση του μηπως ειναι καλυτερη, αλλα αν δεν ειναι ουτε αυτη, δεν ξερω τι να κανω, δε βρισκω τριτη.....εχει κανεις κανενα "σωστο" ISO του συγκεκριμενου, γιατι με ενδιαφερει πολυ αν και παναρχαιο!

Δημοσ.

φιλε απο το abgx.net μπορεις να δεις τι ειναι ασφαλη. Το θεμα ειναι οτι βλεπω πχ ενα παιχνιδι (prince of persia) το οποιο ειναι καλο αλλα δυστηχως στο revol... δεν το βλεπω και γενικα οσο εχω ψαξει δεν βρισκω να κατεβασω torrent της συγκεκριμενης εκδοσης (Prince_of_Persia_KOR_XBOX360-COR)

Ξερει κανεις που μπορω να το βρω?

Δημοσ.
φιλε απο το abgx.net μπορεις να δεις τι ειναι ασφαλη. Το θεμα ειναι οτι βλεπω πχ ενα παιχνιδι (prince of persia) το οποιο ειναι καλο αλλα δυστηχως στο revol... δεν το βλεπω και γενικα οσο εχω ψαξει δεν βρισκω να κατεβασω torrent της συγκεκριμενης εκδοσης (Prince_of_Persia_KOR_XBOX360-COR)

Ξερει κανεις που μπορω να το βρω?

revol εννοεις revolutiontt? Παλια ημουνα γραμμενος εκει αλλα οταν πουλησα το xbox εδωσα το account σε εναν αλλον και το γ@μησε :( Αν σου περισσευει κανα invite στειλε μου please :)

Για το prince, εχω την Allstars εκδοση που ειναι στην περιπτωση που ενω περναει ολα τα checks τελεια, απλα δεν υπαρχει στην database...

Μπορεις να δωσεις link της database απο την οποια βρηκες οτι η COR release ειναι αυτη που ειναι μεσα? Παντως την βρηκα εγω την COR, αλλα ειναι japan/asia και δεν ειναι region free, οποτε δεν εχει νοημα...

Τουφα, το εχω βρει μεταχειρο και απο Ελλαδα με 10ε, αλλα ο αλλος με παιδευει με αναβολες κλπ και τελικα ξενερωσα και ελεγα να παω για την "τσαμπα" version...

-----Προστέθηκε 1/1/2009 στις 08 : 34 : 26-----

ακυρο τελικα, τη βρηκα τη λυση. Η database του Agbx360 εχει μεταφερθει εγω και καμια 20αρια μερες οποτε πρεπει να ανανεωσεις το .ini file για να ψαχνει στην καινουρια η οποια εχει ακομα και το prince of persia που ειναι πολυ φρεσκο! Αρα λυθηκε αυτο το θεμα...τωρα το mulleter αν δε βγαλει νεα εκδοση λογικα δε μπορει να χρησιμοποιησει την νεα database, αλλα αμα η δουλεια γινεται με το agbx οκ...

Δημοσ.

πλεον εχω 17 παιχνιδια απο τον Θειο μου, και εχω να παρατηρησω τα εξης.

Μονο 1 δεν υπαρχει στην database του abgx, το Need for speed Udercover pal-allstars εκδοση. Ολα τα αλλα 16 υπαρχουν και μια χαρα.

Το δευτερο περιεργο ειναι οτι απο τα 17, τα 16! σε τελικη μορφη μετα απο ολο το fixing κλπ οταν ειανι ετοιμα για burn δηλαδη, το ISO τους εχει μεγεθος ακριβως 7,651,848 kb ! Μονο το Dead or Alive 4 εχει 7,651,262 :/

Ενω και αυτο περναει ολα τα checks, ακομα και το online της database! Περιεργο δεν ειναι που χανει γυρω στα 600kb σε σχεση με τα υπολοιπα? Να ηταν δυο και τρια ....αλλα 16!

Δημοσ.

εχει splitvid, αλλωστε μιλαμε για ουτε 600kb! αν δεν ειχε θα ηταν μεχρι και μερικα Gb η διαφορα...

Δε θα ειχα κανενα προβλημα αφοθ περναει ολους τους ελεγχους, ακομα και τον online, αλλα δεν ειανι περιεργο να ειναι το μοναδικο απο τα 17 που διαφερει εστω και λιγο σε αυτο το θεμα?

Δημοσ.

Λιγο ξεκαρφωτο αλλα ενα 360Xtractor η Connectivity Kit v3 μετα τη χρηση του χρειαζεται?Οπως π.χ σε τσιπ του wii που αναβαθμιζεται για να αποτρεψει ενα ''κακοβουλο'' update?

Δημοσ.

οχι, απ τη στιγμή που εχεις παρει το κλειδί .. και καινουργιο firmware να βγει θα μπορεις να το φλασάρεις χωρις να επαναλαβεις τη διαδικασία με το xtractor/ck v3

Δημοσ.

vortex o οδηγος BenQ_iPrep-GR δεν λεει τι να κανεις σε περιπτωση που εχεις ηδη flashed κονσολα. εχω το παλιο firmware αρα παταω αμεσως fben με το original firmware στο flash?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...