Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια, επειδη εχω αρχισει και μαζευω υλικο για τη συλλογη μου απο το Θειο, τα τσεκαρω μετα το download με xdvd mulleter 10.2 για να δω αν ειναι full stealth, και αρκετα απο αυτα ενω περνανε ολα τα checks, δεν τα βρισκει στην online database για να μου γραψει 100% οτι ειναι τελεια. Αυτο ειναι φυσιολογικο? Μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι δεν ειναι και πολυ καινουρια αυτα τα games για να μην υπαρχουν στην database...αρκει το να περνανε ολα τα checks εντος του προγραμματος για να παιξεις με ασφαλεια στο live? ή πρεπει να περασουν και το online check, και αν ναι, τι κανω οταν δεν τα βρισκει στην database?

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδιά...

games κατεβάζω συνήθως από mininova και piratebay, όμως δεν πιάνω καλές ταχύτητες (30-40 kb/s)

μπορεί κάποιος να μου πει κάποιον tracker που να τα έχει σε πιο μεγάλες ταχύτητες; 'Η έστω κάποιον tracker όπου μπορώ να γραφτώ ελεύθερα και να κατεβάζω με πιό μεγάλες ταχύτητες...

(έστω και με pm)

Επεξ/σία από myst77
Δημοσ.

Ο κανόνας λέει ότι για καλές ταχύτητες θέλεις private tracker.

Άρα θέλεις πρόσκληση.

Και μετά θα είναι προτιμότερο να πληρώνεις για συνδρομή στον tracker (50-70 ευρώ το χρόνο) παρά να περιμένεις να ανεβάσεις όσα κατέβασες για να πιάσεις καλό ratio (>0.80).

Δημοσ.

Κοιτα αυτο δεν ειναι απαραιτητο για τα 70-80 ευρω λεω,μπορεις να το ρυθμισεις να εισαι σε εναν καλο tracker που εχει και παλιες κυκλοφοριες αλλα και πολυ μεγαλες ταχυτητες (Σε εναν απο τους μεγαλυτερους δηλαδη) και παραληλα να εισαι και σε καποιον που ναι μεν ειναι καλος στα αρχεια που βγαινουν αμεσως αλλα σε παλιοτερες κυκλοφοριες ψαχνεις τους seeders. Ετσι κατεβαζεις κατι απο τον 2ο και μετα το ανεβαζεις στο 1ο κανοντας seeding μονο εκει. Οποτε αν σε banαρουν στον 2ο κατεβαζεις για λιγες μερες απο τον αλλον και ξαναγραφεσαι παλι. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να χτισεις ενα καλο ratio και μετα να μην εχεις προβλημα να κατεβασεις οτι θες.

Εγω για παραδειγμα εχω στον κυριο tracker μου Uploaded: 774.93 GB Downloaded: 422.87 GB και ολα αυτα χωρις ευρω,ο υπολογιστης που κανει seeding ετσι και αλλιως ειναι ανοιχτος επειδη ειναι file server στο δυκτιο μου.

Δημοσ.

Καλό το RS, αλλά με τους τελευταίους -απαράδεκτους- περιορισμούς είναι εντελώς ασύμφορο για τα 360 games. Στο MU δεν ανεβάζουν -ακόμα- πολύ πράμα, οπότε δεν υπάρχει συνολική λύση. Προσωπικά πλερώνω και σε private tracker, αλλά και σε RS και MU. Κάπως πρέπει να βγάλουν κι αυτοί το ψωμί τους...

Δημοσ.
Καλό το RS, αλλά με τους τελευταίους -απαράδεκτους- περιορισμούς είναι εντελώς ασύμφορο για τα 360 games. Στο MU δεν ανεβάζουν -ακόμα- πολύ πράμα, οπότε δεν υπάρχει συνολική λύση. Προσωπικά πλερώνω και σε private tracker, αλλά και σε RS και MU. Κάπως πρέπει να βγάλουν κι αυτοί το ψωμί τους...

Οταν λες rs και τους τελευταιους απαραδεκτους περιορισμους τι εννοεις γιατι ειμαι γραμμενος στο rs και δεν εχω μαθει κατι. Παει αυτη η καβατζα που ειχαμε με τα παιχνιδια για το 360;

Δημοσ.
Οταν λες rs και τους τελευταιους απαραδεκτους περιορισμους τι εννοεις γιατι ειμαι γραμμενος στο rs και δεν εχω μαθει κατι. Παει αυτη η καβατζα που ειχαμε με τα παιχνιδια για το 360;

εχουν ριξει το οριο στο download για τους premium τωρα τελευταια...

Δημοσ.

Μια ερωτηση λιγο ασχετη με το topic. Το Rock band2 και το acdc rock band παιζει μονο με joypad ή θελει και τον καταλληλο εξοπλισμο;

Δημοσ.

τι ειναι Mu?

και επισης παιρνεις μια φορα seedbox και boostareis το account σου και εισαι μια χαρα για 1 χρονο και

Δημοσ.

MU=megaupload.

Όσο για το RS, δεν έχει απλώς "ρίξει το όριο στα premium downloads", το έχει ξεκωλι@σει. Αν δεν αγοράσεις trafficshare, δεν κάνεις δουλειά.

Λίγο άσχετα όλα αυτά με το χακάρισμα του 360, αλλά όσοι το έχουν φλασάρει προφανώς και ενδιαφέρονται για το που θα βρουν παιχνίδια του Μπάρμπα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...