Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωπω κατεβασα το PGR 4...Το παιχνιδι ειναι αισχος τελειως κατα την αποψη μου..Τσαμπα το δισκακι κι ο μαρκαδορος και το εξωφυλλο και το μελανι..Καταξοδευτηκα παλι..:)

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδιά σας παρακαλώ αν μπορείτε λύστε τις ακόλουθες απορίες είναι άμεση ανάγκη...

Λοιπόν αν έχω ένα αντίγραφο παιχνίδι απο καποιο original για να φτιάξω άλλο αντίγραφο από το αντίγραφο ακολουθώ την ίδια διαδικασία με την οποία έβγαλα αντίγραφο από original ?

Και επίσης όταν έχω ένα original xbox360 game στο READ του xbox backup creator να τσεκάρω την επιλογή Use Sector Mapper (Xbox One) ή όχι ?

Κάτι τελευταίο με το imgburn πως κάνω αυτήν την διαδικασία δηλαδή από original xbox360 game σε αντίγραφο - πως βγάζω εικονικό αρχείο ?

Ευχαριστώ!

Και πραγματικά συγνώμη! αν σας έπρηξα

Δημοσ.
Ρε παιδιά σας παρακαλώ αν μπορείτε λύστε τις ακόλουθες απορίες είναι άμεση ανάγκη...

Λοιπόν αν έχω ένα αντίγραφο παιχνίδι απο καποιο original για να φτιάξω άλλο αντίγραφο από το αντίγραφο ακολουθώ την ίδια διαδικασία με την οποία έβγαλα αντίγραφο από original ?

Και επίσης όταν έχω ένα original xbox360 game στο READ του xbox backup creator να τσεκάρω την επιλογή Use Sector Mapper (Xbox One) ή όχι ?

Κάτι τελευταίο με το imgburn πως κάνω αυτήν την διαδικασία δηλαδή από original xbox360 game σε αντίγραφο - πως βγάζω εικονικό αρχείο ?

Ευχαριστώ!

Και πραγματικά συγνώμη! αν σας έπρηξα

1.Για να κανεις backup απο backup δεν υπαρχει πιο απλο πραγμα..Βαζεις το αντιγραφο μεσα, ανοιγεις ενα προγραμμα που να φτιαχνει .iso (nero,imgburn,xbc), το αντιγραφεις κανονικα στο σκληρο και μετα το γραφεις με τον τροπο που ξερεις (με imgbrn,clone cd,xbc)

2.Οχι...Καλυτερο μην το επιλεγεις γιατι ειναι ετσι κι αλλιως για το xbox1 και δεν κανει και ακριβες αντιγραφο αυτου που αντιγραφεις.

3.Απλα στο imgbrn στο mode διαλεγεις read...(Δε νομιζω οτι το εψαξες και δεν το βρηκες αυτο :mrgreen:)

Παιδια μου αργει παρα πολυ το forum...Φταιω εγω ή η αναβαθμιση??:rolleyes:

Δημοσ.
1.Για να κανεις backup απο backup δεν υπαρχει πιο απλο πραγμα..Βαζεις το αντιγραφο μεσα, ανοιγεις ενα προγραμμα που να φτιαχνει .iso (nero,imgburn,xbc), το αντιγραφεις κανονικα στο σκληρο και μετα το γραφεις με τον τροπο που ξερεις (με imgbrn,clone cd,xbc)

2.Οχι...Καλυτερο μην το επιλεγεις γιατι ειναι ετσι κι αλλιως για το xbox1 και δεν κανει και ακριβες αντιγραφο αυτου που αντιγραφεις.

3.Απλα στο imgbrn στο mode διαλεγεις read...(Δε νομιζω οτι το εψαξες και δεν το βρηκες αυτο :mrgreen:)

Παιδια μου αργει παρα πολυ το forum...Φταιω εγω ή η αναβαθμιση??:rolleyes:

Ok φίλε ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Sto 1 erwtima soy kai apli antigrafi apo dvd se dvd me to nero na kaneis tha doylepsei kanonika to antigrafo. To exw dokimasei ki egw kai doylepse apsoga.

Kai jimaros genikws to neo insomnia einai poly poio argo ap' to proigoymeno sta panta(Dimioyrgia neoy reply, dimioyrgia neoy topic, epexerxasia reply k.t.l.) Giati den xerw??

Anti na to kanoyn kalitero mallon to parafortosan kai egine poly poio argo san site ap' oti prin. Krima...

Δημοσ.

Akoma oxi kirdou to mono poy exei vrethei einai na mporeis na kaneis read to firmware toy wste na pareis to monadiko key poy xreiazetai gia na valeis allo dvdrom. An vrethei tropos na flasharistei pistepse me tha vooyixi to topik. oso gia to pws einai des tin fwto parakatw.

360drivesja4.jpg

Elpizw na se voithisa.

Δημοσ.
re paidia to benq drive flasharete;pos einai eksoterika ta xaraktiristika tou;

to foroum seeernete

samsung-hitachi-benq-s400.jpg

To neo 360 pou pira exei BenQ.

Lene oti meta to fall update tha vgei kai to firmware apo ton C4Eva gia to BenQ ;)

Δημοσ.

aman:confused: prepei na exo to philips.allo to philips allo to benq;mperdema.thanks file

a ok to benq exo.to esteila microsoft me problima sti motherboard kai mou allaksan to hitachi pou eixa flasharei xoris na exei kati pisteyo...

Δημοσ.
ΜΙλαμε το παιδι που το καταφερε θελει βραβειο..

Πλζ κοιταχτε το...LOL

http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=624830

Κάποιος πείναγε αρκετά φαίνεται...άντε και καλή όρεξη!

Ά και που 'σαι κράτα και 'κανα κομμάτι για μας...

...άν τελικά δώσεις τίποτα εγω θέλω μια ψύκτρα απ' όλα! :mrgreen:

Δημοσ.

Επιτέλους. Μετά απο μία ώρα καταφέρνω να κάνω post... Φοβερό το νέο look αλλά ΣΕΡΝΕΤΑΙ!!!.

Hackers καταφέραν να τρέξουν παιχνίδι στο ΧΒΟΧ360 απο dvd-rom υπολογιστή! Κάτι ανάλογο με αυτό που κάνει το Kreon's firmware για το SH162 αλλά αυτή τη φορά το firmware ήταν γνήσιο! Το drive είναι της BenQ, κοστίζει γύρω στα 15ευρώ (αν το βρήτε) και παίζει μια χαρά. Στο youtube υπάρχει βιντεάκι που δείχνει το dvd-rom να φορτώνει ένα αντίγραφο σε ΧΒΟΧ360 πράγμα που σημαίνει ότι το iXtreme για το Benq είναι έτοιμο! Κατά βάση τα dvd-rom έχουν καλύτερη ανάγνωση. Έχω παραγγείλει ένα κομμάτι και μόλις το πάρω στα χέρια μου θα σας δώσω πληροφορίες.

Υ.Γ. Άρα το case-mod που ετοιμάζω θα πάει παραπίσω, αφού πλέον σχεδιάζω να χρησιμοποιήσω κουτί απο PC για καλύτερη ψύξη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...