Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλά Χριστούγεννα!

Έχω ένα πρόβλημα με τον οδηγό του "samsung" από αυτό το "link".

Tα κάνω όλα μια χαρά στην αρχή μόλις φτάνω εκεί που λέει να ανοίξω το 360, το κουμπί μου γίνετε "κόκκινο" γύρω, γύρω και δεν μου κάνει τίποτα μετά το PC.

Ξέρετε γιατί ρε παιδιά???Please όποιος ξέρει ας απαντήσει

Έχω γράψει ένα θέμα αλλά δεν μου απαντάει κανείς... :-(

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

'Όχι... Βασικά ξέρω γιατί γίνετε κόκκινο αλλά δεν με πειράζει αυτό... Έχω συνδέσει επάνω στο PC την "via 6421" και δεν κάνει τίποτα όταν συνδέω το 360...Κάνω αναλυτικά ότι λέει ο οδηγός σου v0rtex στο site σου και δεν γίνετε τίποτα όταν έρχεται η ώρα να ανοίξω το 360... HEEEEEEEEEEEEEEEEEELP.... :-(

Συγκεκριμένα μου κολλάει στο 12...Στο λέω για να σε κατατοπίσω λίγο με το τι μου γίνετε...!!

Δημοσ.

Στα παιχνιδια του θειου τη πρεπει να προσεχουμε?Νομιζω πρεπει να ειναι region free και stealth?τη ειναι το stealth και πως το καταλαβαινω οτι ειναι καλο?υπαρχει κανα προγραμμα που τα ελενγχει?

Δημοσ.
Στα παιχνιδια του θειου τη πρεπει να προσεχουμε?Νομιζω πρεπει να ειναι region free και stealth?τη ειναι το stealth και πως το καταλαβαινω οτι ειναι καλο?υπαρχει κανα προγραμμα που τα ελενγχει?

το agbx360 : http://tinyurl.com/abgx360gui

πρεπει να του περασεις και το καινουργιο .ini για να βρει τους καινουργιους servers : http://tinyurl.com/6oyewa

Δημοσ.
Ειλικρινα πλεον εχω αρχισει να σκεφτομαι (μετα απο 3 χαλασμενες) το ps3 μονο γιαυτο τον λογο.QUOTE]

Μην νομίζεις ότι το PS3 δεν χαλάει και αυτό...

Απλά και εκεί υπερέχει το 360,

με 3 χρόνια εγγύηση, 80ευρώ αντικατάσταση και 180ευρώ αγοράς νέας συσκευής, εναντι

1 χρόνο εγγύησης, 300ευρώ αντικατάστασης και 400ευρώ αγορά νέας συσκυής.

Το θέμα είναι ότι το 360 ειναι απλο σχετικα στην κατασκευή του,

και δε δικαιολογείται αυτο το ποσοστο αποτυχίας του...

Δημοσ.

Να σε καλα vortex!To δοκιμασα κ μου βγηκαν ολα πρασινα εκτος απο ενα.Το stealth ηταν passed και το μονο που ηταν κοκκινο ηταν το region.Pal και NTSC/J.Πειραζει αυτο?Δηλαδη τη διαφορα θα ειχε αν ηταν region free?

Στο Live δεν κοιτανε μονο το stealth?

Δημοσ.

Όταν εσύ δηλώνεις ότι έχεις pal europe αν το παιχνίδι είναι pal europe/australia ή region free στο βγάζει κόκκινο αλλά δεν πειράζει(γενικά αυτό το σημείο να το ελέγχεις από μόνος σου ;) )

Δημοσ.

Επειδή ετοιμάζομαι για εγχείρηση στο δικό μου xbox ύστερα από μελετή ενός tutorial, θα πάω σε ένα κατάστημα στην Αιόλου που μου είπανε για να αγοράσω τις βίδες. Η μόνη μου απορία είναι πως ζητάω τη βίδα που βάζουμε για να αντικαταστήσουμε τα x-clamps. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες! Πήρα αυτές τις μέρες ένα xbox 360 και θα ήθελα να μάθω τι πρέπει να κάνω για να παίζω παιχνίδια αντιγραμένα και γενικότερα να μάθω τι άλλες δυνατότητες μπορώ να έχω με αυτή την κονσόλα. Επειδή όμως είναι τεράστιο αυτό το θέμα και δεν ξέρω απο που πρέπει να ξεκινήσω μπορεί κάποιος να με βοηθήσει τι πρέπει να διαβάσω πρώτα??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...