Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δηλαδη εννοείς ότι τα έκανες όλα από dos ώστε να δουλέψουν σωστά έτσι δεν είναι?

Και πως σιγουρεύτηκες ότι έκανες σωστό erase to original firmware του liteon.

you have pm

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
firmware Περνας στο drive tou x360.

BTW το κόλπο με τις κουβέρτες έπιασε...

Να δω πόσο καιρο θα Λειτουργίσει απο εδώ και πέρα...

Δεν φταει το intercooler.Εμενα εχθες χαλασε η 3η κονσολα.Intercooler δεν ειχα και ητανε και δροσερη μια χαρα.Επιασε επισης και σε εμενα το κολπο με τις πετσετες και απο κει που δεν ανοιγε τωρα παιζει ενα 2ωρο και μετα κρασαρει και κολλαει.Εχω ηδη παρει ms γιατι σε κανα 2 μερες δεν θα ανοιγει καθολου.

Δημοσ.
Δεν φταει το intercooler.Εμενα εχθες χαλασε η 3η κονσολα.Intercooler δεν ειχα και ητανε και δροσερη μια χαρα.Επιασε επισης και σε εμενα το κολπο με τις πετσετες και απο κει που δεν ανοιγε τωρα παιζει ενα 2ωρο και μετα κρασαρει και κολλαει.Εχω ηδη παρει ms γιατι σε κανα 2 μερες δεν θα ανοιγει καθολου.

δεν σου ζεστενοτανε??!! ποια εκδοση μητρικής έχεις?

Να μην περιμένω και πολλά με τις πετσέτες δηλαδη. θα τα φτύσει συντομα..

Δημοσ.
δεν σου ζεστενοτανε??!! ποια εκδοση μητρικής έχεις?

Να μην περιμένω και πολλά με τις πετσέτες δηλαδη. θα τα φτύσει συντομα..

Φιλαρακι το 1ο ητανε απο το launch και κρατησε 1 χρονο ακριβως.Το 2ο το επισκευασμενο που μου ηρθε του ειχα ενα laptop cooler απο κατω που επερνε ρευμα ΟΧΙ απο το 360.Ητανε πιο δροσερο.Ακριβως μετα απο 1 χρονο 3ROD και αυτο.Του εκανα xclamp fix και αναστηθηκε για 1 εβδομαδα.Μετα ξανα εσκαγε και ηθελε ολο ρετουσαρισμα.οποτε αγορασα το 3ο το οποιο ειχε μεσα την καινουργια ψυκτρα και νεοτερο τροφοδοτικο.Αυτο λοιπον δουλεευε παρα πολυ δροσερα σε σχεση με τα 2 προηγουμενα.Ομως αντεξε 6 μηνες.Ειχε αρχισει κατι freezes αρεα και που μεχρι που τελος.Εγω με την πετσετα απλα καταφερα απο 3ROD να το κανω να παιξω ενα nba2k9 κανονικα 8λεπτα και μια ωριτσα fight night.Απο κει και μετα τωρα οτι και να του βαζω στο μισο λεπτο κρασαρει ολο το μηχανημα και δεν βλεπω τιποτα ή βλεπω καθετες γραμμες.Κοινως σκαει η gpu.Εντωμεταξυ αν το θυμαμαι καλα οταν το ειχα δει μεσα η νεα μεγαλυτερη ψυκτρα ητανε για την cpu ενω προβλημα βγαζει η gpu! Μακαρι εσενα να σου κρατησει περισσοτερο αλλα ειμαι σχεδον βεβαιος οτι δεν θα σε βγαλει για πολυ η πετσετα.Απλως ειναι με την υπερθερμανση σαν να "ξανακολλανε" οι κολλησεις που εχουν χαλασει με το λιωσιμο κρυωμα κλπ.Μολις παιξει καμποση ωρα θα ξαναχαλασει αμα εχει γινει το κακο.

Δημοσ.

και γω αυτο πιστευω..Αν βρω κανένα μαγαζί να θέλει να το πάρει και να δωσω διαφορα για να παρω φλασαρισμένο τζασπερ...Αν χαλάσει κ το τζάσπερ. τι να πω μετα...

Δημοσ.
Φιλαρακι το 1ο ητανε απο το launch και κρατησε 1 χρονο ακριβως.Το 2ο το επισκευασμενο που μου ηρθε του ειχα ενα laptop cooler απο κατω που επερνε ρευμα ΟΧΙ απο το 360.Ητανε πιο δροσερο.Ακριβως μετα απο 1 χρονο 3ROD και αυτο.Του εκανα xclamp fix και αναστηθηκε για 1 εβδομαδα.Μετα ξανα εσκαγε και ηθελε ολο ρετουσαρισμα.οποτε αγορασα το 3ο το οποιο ειχε μεσα την καινουργια ψυκτρα και νεοτερο τροφοδοτικο.Αυτο λοιπον δουλεευε παρα πολυ δροσερα σε σχεση με τα 2 προηγουμενα.Ομως αντεξε 6 μηνες.Ειχε αρχισει κατι freezes αρεα και που μεχρι που τελος.Εγω με την πετσετα απλα καταφερα απο 3ROD να το κανω να παιξω ενα nba2k9 κανονικα 8λεπτα και μια ωριτσα fight night.Απο κει και μετα τωρα οτι και να του βαζω στο μισο λεπτο κρασαρει ολο το μηχανημα και δεν βλεπω τιποτα ή βλεπω καθετες γραμμες.Κοινως σκαει η gpu.Εντωμεταξυ αν το θυμαμαι καλα οταν το ειχα δει μεσα η νεα μεγαλυτερη ψυκτρα ητανε για την cpu ενω προβλημα βγαζει η gpu! Μακαρι εσενα να σου κρατησει περισσοτερο αλλα ειμαι σχεδον βεβαιος οτι δεν θα σε βγαλει για πολυ η πετσετα.Απλως ειναι με την υπερθερμανση σαν να "ξανακολλανε" οι κολλησεις που εχουν χαλασει με το λιωσιμο κρυωμα κλπ.Μολις παιξει καμποση ωρα θα ξαναχαλασει αμα εχει γινει το κακο.

το 3ο 360 που πήρες ήταν jasper?

Δημοσ.
το 3ο 360 που πήρες ήταν jasper?

Δεν ξερω πολλα περι jasper.Δεν νομιχω να ειναι.Το μονο που ξερω σιγουρα ειναι οτι ειχε νεοτερο τροφοδοτικο,175W με 14.2 A και οπως ειπα με την νεα μεγαλυτερη ψυκτρα μεσα η οποια ειχε και μια χαλκινη ενωση η gpu me cpu.Αθορυβο drive νομιζω benq.

Δημοσ.

Falcon ήτανε φίλε μου το τελευταίο 360 που είχες.

Και ξαναρωτάω εγώ μήπως το είχες βάλει μέσα σε κανένα έπιπλο που δεν έπαιρνε αέρα...

Δημοσ.

τι γινεται ρε παιδια, ετσι ευκολα τα φτυνουν? WTF? ειναι μετα να μη φοβασαι να χασεις την εγγυηση με το φλασαρισμα?

Εγω ειχα την πρωτη πρωτη εκδοση (αγορα την launch day) και κρατησε 1.5 χρονο πριν την πουλησω χωρις προβλημα...και τα θεωρουσα υπερβολικα ολα αυτα που λενε, ημουν απλα κολοφαρδος? Εδω στον αλλο του εχουν σκασει 3 ανα 1 χρονο, και σκανε καθημερινα βλεπω...

Αρχιζω να φοβαμαι να φλασαρω το jasper που πηρα τωρα μην τυχον και δε βγει σωστα το αυτοκολητακι της εγγυησης...

Δημοσ.

Φίλε αν τα έχει σε μέρος που δεν μπορούν να πάρουν αέρα τότε λογικό είναι να τα φτύνουν.

Ο φίλος που του έσκασαν 3 360 δεν μας έχει πει ακόμα αν τα είχε σε σημείο που δεν παίρνανε αέρα ώστε να καταλάβουμε αν όντως φταίνε τα 360 ή το μέρος το όποιο τα έχει...

Άρα δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς έγινε και του έσκασαν τα 3 360.

Τέλος αν το σπίτι που είσαι έχει συνεχείς αυξομειώσης τάσης ρεύματος κ.α.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το αν θα τα φτύσει το 360 είναι ανάλογο με τη χρήση που του κάνεις(Αν το προσέχεις και όχι αν παίζεις πολλές ώρες) καθότι όπως προέχω πει έχω 3 φίλους μου που ο ένας εκ των οποίων έχει 360 από τη launch έκδοση και του δουλεύει ακόμα μια χαρά παρόλο που το έχει λιώσει στα παιχνίδια...

Δημοσ.

Το οτι του χαλασαν 3 xbox δεν λεει κατι.. και μενα 3 μου εχουν χαλασει..

Το πρωτο πηρα Νοεμβριο με το launch και μετα απο 1 περιπου μηνα με μηδαμινη χρηση τα εφτυσε. Το εστειλα πηρα πηρα καινουργιο το flashara και μετα απο 1 χρονο περιπου παει και το 2ο.. Δεν το ξαναστειλα για service γιατι δεν ειχε εγγυηση, οποτε πηρα μια αλλη κονσολα (δεν ξερω αν ειχε falcon η οχι, δεν νομιζω παντως) και προσφατα παρεδωσε και αυτη πνευμα..

Τωρα εχω ενος φιλου μου, τι να πω ρε παιδια οσα λεφτα γλυτωσα με το να μην παρω το ps3 αλλα τοσα εχω δωσει σε καινουριες κονσολες + την ταλαιπωρια..

Παρ'ολα αυτα το μηχανημα το εχω Λ Ι Ω Σ Ε Ι στο gaming και τα εχει ψιλοβγαλει τα λεφτα του και την ταλαιπωρια και αν ειχα την επιλογη ξανα ps3 και xbox μαλλον το 2ο θα ξαναδιαλεγα.. Ακουγεται μαζοχιστικο αλλα επειδη επαιξα και στο ps3, σιγουρα θα επαιζα αρκετα αλλα καμμια σχεση με το 360 καθως εχουμε και "συγγενεις" απο το Σικαγο.... (Θειους..)

Δημοσ.
Φίλε αν τα έχει σε μέρος που δεν μπορούν να πάρουν αέρα τότε λογικό είναι να τα φτύνουν.

Ο φίλος που του έσκασαν 3 360 δεν μας έχει πει ακόμα αν τα είχε σε σημείο που δεν παίρνανε αέρα ώστε να καταλάβουμε αν όντως φταίνε τα 360 ή το μέρος το όποιο τα έχει...

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το αν θα τα φτύσει το 360 είναι ανάλογο με τη χρήση που του κάνεις(Αν το προσέχεις και όχι αν παίζεις πολλές ώρες) καθότι όπως προέχω πει έχω 3 φίλους μου που ο ένας εκ των οποίων έχει 360 από τη launch έκδοση και του δουλεύει ακόμα μια χαρά παρόλο που το έχει λιώσει στα παιχνίδια...

εμένα μου κάηκε το δευτερο χθες. και τα 2 παιζανε πάνω σε ξύλινη επιφάνεια ανοιχτή απο πάντού. πιο ευάερο σημείο θα ήτανε να το βγάλω στο μπαλκόνι έξω.

και είχανε και στη μπρίζα σταθεροποιητή και ασφάλεια.

Ασε που μώλις το έκλεινα το έβαζα στο ντουλάπι για να μη μπουκώνει σκόνη.

Μην το ψάχνεις. Φταίει η Μ$ καθαρά.

ΥΓ: στο 2 που μου χάλασε χθες. έκανα το κόλπο με τις κουβέρτες, και τώρα κανένα 6ωρο που έχει παίξει δεν έχει βγάλει κάτι. θα δούμε...

Δημοσ.

Παιδες, ασχολουμε 20+ χρονια με υπολογιστες και με κονσολες.Λογικο που το ρωτατε αλλα για να τελειωσει η απορια εδω σας λεω οτι τα μηχανηματα ειναι πανω σε ενα μεγαλο γραφειο με απλετο χωρο απο ολες τις παντες και μονιμα πανω σε ups.Opote power failure δεν επαιξε ποτε.Τα προσεχα σαν τα ματια μου γιατι γενικοτερα ειχα ακουσει απο αλλους οτι εχουν ευπαθεια.Σας λεω οσον αφορα τον εξαερισμο καλυτερα δεν γεινεται(οσον αφορα φυσικη μεθοδο). Εντωμεταξυ το 2ο το επισκευασμενο απο την ms που μου ηρθε μου το στειλανε οι καραγκιοζηδες με ημιπροβληματικο dvdrom που δυσκολευοτανε να διαβασει μεχρι που λιγο πριν τεζαρει και αυτο εβαζα 6 φορες το δισκακι μεσα...Δεν ξερω ρε παιδια αν εγω ειμαι τοσο τρομερα ατυχος και περνω σκαρτα μηχανηματα αλλα δεν το νομιζω γιατι οπου ακουω και διαβαζω ακομα και εδω καθε μερα σχεδον ολο και καποιος αναφερει οτι του εσκασε το μηχανημα.Τοσοι πολοι ατυχοι υπαρχουν οι μηπως ειναι πολλες οι ελλατωματικες κονσολες? Ειλικρινα πλεον εχω αρχισει να σκεφτομαι (μετα απο 3 χαλασμενες) το ps3 μονο γιαυτο τον λογο.Συγκριτικα στα games επειδη εχει και ενας φιλος μου το 360 ειναι ανωττερο αλλα αμα ειναι καθε χρονο να μου χαλαει...ελεος.Βεβεα δεν ξερω καλα τι παιζει και με το ps3 απο failure αλλα για τετοιο χαλι δεν εχω ακουσει...

Επισης 2 κολλητους εχω με 360 απο το launch και μετα απο εναν χρονο ειχαν και αυτοι 3ROD.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...