Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι και αυτό συμβαίνει γιατί απ' ότι είχα διαβάσει αν θυμάμαι καλά η microsoft banare κονσόλες επειδή "έβλεπε" ότι η ταχύτητα του dvdrom ήταν χαμηλότερη από 12χ που είναι η default ταχύτητα του dvdrom και καταλάβαινε ότι έχει "πειραχτεί" το dvdrom.

Γι' αυτό το λόγο δεν προκειται τουλάχιστον απ' ότι έλεγε να ξαναβγάλει ixtreme firmware με ταχυτητα αλλη απο 12χ.

Τώρα τι να σας πω δεν ξερω μπορεί όλα αυτά να είναι αλήθεια μπορεί να είναι και θεωρίες.

Άλλωστε αν ξέραμε με τι κριτήρια μπαναρει κονσόλες η microsoft θα είχανε βρει και το αντίστοιχη λύση του προβλήματος.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ναι και αυτό συμβαίνει γιατί απ' ότι είχα διαβάσει αν θυμάμαι καλά η microsoft banare κονσόλες επειδή "έβλεπε" ότι η ταχύτητα του dvdrom ήταν χαμηλότερη από 12χ που είναι η default ταχύτητα του dvdrom και καταλάβαινε ότι έχει "πειραχτεί" το dvdrom.

Γι' αυτό το λόγο δεν προκειται τουλάχιστον απ' ότι έλεγε να ξαναβγάλει ixtreme firmware με ταχυτητα αλλη απο 12χ.

Τώρα τι να σας πω δεν ξερω μπορεί όλα αυτά να είναι αλήθεια μπορεί να είναι και θεωρίες.

Άλλωστε αν ξέραμε με τι κριτήρια μπαναρει κονσόλες η microsoft θα είχανε βρει και το αντίστοιχη λύση του προβλήματος.

δε νομίζω να πολυ ισχύει αυτό. γιατί τωρα που τα παιχνίδια παίζονται απο τον σκληρο τι θα μετράει??

Δημοσ.

Socrati ναι τα παιχνίδια παίζονται από το σκληρό αλλά για να παίξεις ένα παιχνίδι από το δίσκο πρέπει το δισκάκι του παιχνιδιού να είναι στο drive επομένως μπορεί να δει την ταχύτητα του drive όχι με το να γυρίζει το δισκάκι σε 12χ αλλά με το να βλέπει το προγραμματισμό του firmware του drive.

Όλα αυτά τα λέω με κάθε επιφύλαξη γιατί μπορεί να είναι απλά "θεωρίες" και τίποτα άλλο.

Δημοσ.
Socrati ναι τα παιχνίδια παίζονται από το σκληρό αλλά για να παίξεις ένα παιχνίδι από το δίσκο πρέπει το δισκάκι του παιχνιδιού να είναι στο drive επομένως μπορεί να δει την ταχύτητα του drive όχι με το να γυρίζει το δισκάκι σε 12χ αλλά με το να βλέπει το προγραμματισμό του firmware του drive.

Όλα αυτά τα λέω με κάθε επιφύλαξη γιατί μπορεί να είναι απλά "θεωρίες" και τίποτα άλλο.

εκει ντάξει οκ. αυτο ήθελα να πω. οτι μπορεί κ να μην έχει σχέση με ταχύτητα διαβάσματος.

Δημοσ.
Wow! Αυτό θα πεί γρήγορη απάντηση :D

Μάλλον έτσι βρήκαν τρόπο να διορθώσουν το texture prob σε μερικά games, ε? :P

Με το 1.41 σε BenQ με x8 ταχύτητα, το drive έκανε αρκετό θόρυβο... τώρα με την x12 θα γίνει αεροπλάνο... :P

1) Μήπως να περιμένω λίγες μέρες ακόμη πριν πάω σε 1.5?

2) Έχω ψιλοξεχάσει πως κάνουν flash και ανυσυχώ! Έχω την καρτούλα της VIA στο pc... Πάλι μέσω DOS και iPrep το κάνουμε σε BenQ ή έχει βγεί πιο εύκολη λύση? Έχω μέινει λίγο πίσω...

3) Επειδή έχω ήδη flashαρισμένo BenQ, θα πρέπει να προσέξω τπτ όταν πάω απο 1.41 σε 1.5 (να πάρω το drive key απο το original firmware κ.τ.λ);

Sorry που κάνω αρκετές ερωτήσεις αλλά έχω ψιλοχάσει την μπάλα τους τελευταίους μήνες :)

χρησιμοποιεις το iPrep κλασικα οπως ηξερες ..σα να φλασαρεις παρθενο xbox. Απλα θα κατεβασεις το ixDefs 1.5 να περασεις στο iPrep για να μπορει να φορτωνει το ix15BenQ.bin

υ.γ.

το BENQ-OFW.BIN που θα σου φτιαξει στο BACKUPS folder δεν ειναι original firmware εννοειται...ειναι το ixtreme 1.4 που φοραγε πριν.

Δημοσ.

Επιτέλους παιδιά! Απο τις 3 το μεσημέρι παιδευόμουν να βάλω το firmware και τα κατάφερα. Ενώ είχα καταφέρει πριν αρκετούς μήνες να κάνω flashάρισμα με την παλαιότερη έκδοση του iPrep, αυτή τη φορά με τη νέα έκδοσή του μου έbγαζε σφάλμα συνέχεια (δεν εβρισκε το SATA controller). Μετά απο πολλές προσπάθειες και ενώ όλα τα έκανα σωστά και τίποτα δεν γινόταν με το iPrep, τα κατάφερα με την άλλη λύση...

Με το firmtool μέσα απο τα windows patchαρα το 1.5 firm με το key του official firmware που είχα αποθηκεύσει απο προηγούμενο flashάρισμα και μετά μέσα απο το iPrep είδα το SATA I/O port και έφτιαξα το usb stick.

Μόλις έκανα το usb, bootable, έβαλα χύμα μέσα στο root του, το dosflash και το hacked firm.

Bootαρα απο το USB και έκανα παράκαμψη του wizard του iPrep και επέλεξα απλό DOS mode.

Απο εκεί μέσω του dosflash και των γνωστών εντολών "erase" και "write" μαζί με το σωστό port, έγινε η διαδικασία τσάκ-μπάμ :D

6 ώρες ψάξιμο για μια διαδικασία 1 λεπτού :P

Πολύ μπλ'α-μπλά ε? Απλά μπορεί να σας ενδιέφερε πως τα κατάφερα :)

Δημοσ.

υπαρχει καποιο bug σε καποιες νεοτερες εκδόσεις του iPrep .. εγω χρησιμοποιώ ακόμα το 101_006... αν και νομιζω οτι στην 101_008 pro beta εχουν φτιαχτεί.

Δημοσ.

RROD και απο εμένα μετά απο 2 χρονια χωρίς το παραμικρό κόλλημα. και ενω χθες το βράδυ έπαιζε μια χαρά. Και με Nykko intercooler που του είχα πάνω...Σημερα το πρωί έφαγα άκυρο κ γω..

Δημοσ.

Φίλε λογικό είναι αφού έχεις βάλει το προβληματικό Nykko intercooler που έχει ανακοινωθεί(Από πολλούς χρήστες του και όχι μόνο) ότι είναι προκαλεί rrod στο 360 καθότι τραβάει από το ρεύμα του 360 άρα επομένως και από την τάση που χρειάζεται το 360 για να δουλέψει.

Ορίστε και μερικά σχετικά άρθρα επί του θέματος.

Άρθρο 1, άρθρο 2, άρθρο 3, άρθρο 4

Δημοσ.

Πάντως σε LiteON με VIA 6421A controller πάγωσε το σύμπαν με το JungleFlash στα XP (σε Vista ούτε λόγος) και χρειάστηκε να επιστρατευτεί l-0-eras και dosflash για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Πλέον LiteOn και ix5 (και Live!)

Δημοσ.

Δηλαδη εννοείς ότι τα έκανες όλα από dos ώστε να δουλέψουν σωστά έτσι δεν είναι?

Και πως σιγουρεύτηκες ότι έκανες σωστό erase to original firmware του liteon.

Δημοσ.
Φίλε λογικό είναι αφού έχεις βάλει το προβληματικό Nykko intercooler που έχει ανακοινωθεί(Από πολλούς χρήστες του και όχι μόνο) ότι είναι προκαλεί rrod στο 360 καθότι τραβάει από το ρεύμα του 360 άρα επομένως και από την τάση που χρειάζεται το 360 για να δουλέψει.

Ορίστε και μερικά σχετικά άρθρα επί του θέματος.

Άρθρο 1, άρθρο 2, άρθρο 3, άρθρο 4

είχα διαβάσει πολλά αρθρα. αλλα λέγανε ότι δεν κάνει αλλα λεγανε οτι κάνει δουλειά.

To IGN πχ που θεωρώ σωστό site ελεγε ότι κάνει σωστα τη δουλεια του. και όντως το Χ360 ήτανε κρυο!

Δεν ξέρω τωρα αν χάλασε λόγω αυτου.

Προς το παρόν θα δοκιμάσω αυτο με τις πετσέτες. δεν εχω να χάσω κάτι..

Δημοσ.

Εχω χασει την μπαλα.Λεω να παρω 360 αφου εχει καλη τιμη αλλα θελω να ξερω ποσο ευκολο ειναι να το chipαρεις.Εχω PC και εχω να ασχοληθω με τετοια απο το PS2 πριν 5 χρονακια.Τo chipαρισμα γινεται με hardware παρεμβαση η με software crack?Δεν ζηταω λεπτομεριες απλα τα βασικα και τα υπολοιπα θα τα βρω μονος μου.

Thanks.

Δημοσ.
Εχω χασει την μπαλα.Λεω να παρω 360 αφου εχει καλη τιμη αλλα θελω να ξερω ποσο ευκολο ειναι να το chipαρεις.Εχω PC και εχω να ασχοληθω με τετοια απο το PS2 πριν 5 χρονακια.Τo chipαρισμα γινεται με hardware παρεμβαση η με software crack?Δεν ζηταω λεπτομεριες απλα τα βασικα και τα υπολοιπα θα τα βρω μονος μου.

Thanks.

firmware Περνας στο drive tou x360.

BTW το κόλπο με τις κουβέρτες έπιασε...

Να δω πόσο καιρο θα Λειτουργίσει απο εδώ και πέρα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...