Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μα με αυτο που περιγραφω θα εχω 2 κονσολες, μια για κοπιες μια για αυθεντικα και live... Με λιγα λογια θα εχω πχ 40 "κατεβασμενα" απο τα παιχνιδια του κιλου που τα παιζεις 15 ωρες και μετα μενουν στη θηκη για να τα ξαναβγαλεις 1-2 φορες το χρονο, και αυτα θα τα παιζω στην ebay πειραγμενη κονσολα, και αποκει και περα θα υπαρχει και το ολοκαινουριο για τα 2-3 παιχνιδια που θα παρω το χρονο αυθεντικα για να τα λιωσω στο live...

Περιφερειακα κλπ θα ειναι κοινα, μονο η κονσολα αλλαζει.

Ακουγεται περιεργο, γιατι κανεις δε θα φανταζοταν να κοστιζει τοσο φτηνα σκετη η κονσολα...αλλα αν την παιρνεις με 60-80 ευρω....οταν καποιοι δινουν 50 για ενα modchip, δεν ειναι πια τοσο αστειο :D

Άρα η κονσόλα αυτή θα δέχεται και την περισσότερη καταπόνηση και άρα πρέπει να έχει το δυνατόν νεώτερη μητρική και είναι στη δυνατόν καλύτερη κατάσταση για να μη μείνεις με το 360 στο χέρι.. Το να πάρεις 360 του 60ρικου απο ebay το μόνο που θα σε βοηθήσει είναι δώσεις άλλα τόσα όταν χαλάσει αυτή που θα πάρεις :P

Κράτα αυτήν που ήδη έχεις.. Φλάσαρε την... παίξε.. ΑΝ ποτέ σε μπανάρουν και ΑΝ ποτε χαλάσει, βλέπεις.. Απλά τα πράγματα ;p

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Κράτα αυτήν που ήδη έχεις.. Φλάσαρε την... παίξε.. ΑΝ ποτέ σε μπανάρουν και ΑΝ ποτε χαλάσει, βλέπεις.. Απλά τα πράγματα ;p

Σε αυτην την τακτικη δεν εχεις αδικο, ειναι μια λογικη, αφου μπορει ποτε να μη γινει κανενα απο τα 2 (προβλημα/μπανακι) αρα περιττο κοστος μια δευτερη κονσολα σε αυτην την περιπτωση, ενω αν δε καποτε γινει, πχ σε 6 μηνες με την πορεια της τιμης του xbox μπορει να παιρνεις καινουριο arcade με 100 ευρω...

Απο το παραπανω και μονο τη θεωρω σωστη τακτικη, παρολο που διαφωνω για την καταπονηση της παλιας, θεωρω οτι η παλια αν δεν τα εφτυσε μεχρι σημερα, δυσκολα θα τα φτυσει πλεον...τα περισσοτερα προβληματα οφειλονται σε κατασκευαστικες ατελειες, αν σου κατσει "καλο κομματι" δεν πα ναναι και zephyr δυσκολα θα παθει κατι...ασε που δεν ειμαι κανενας που λιωνει ολη μερα, απλα θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Γενικα συμφωνω με την τακτικη σου παντως και πολυ πιθανον ετσι να κινηθω, αυτο που με τσαντιζει ειναι το νταβατζιλικι των 40 ευρω για τα "εργαλεια" που θες για να κανεις extract το firmware απο το liteon (και δεν εννοω τα 40 ευρω σαν ποσο, μισο παιχνιδι ειναι, απλα το γεγονος οτι πληρωνεις αερα κατα καποιο τροπο, τα θες 1 φορα μονο, και τα υπερχρεωνουν κιολας για αυτο που ειναι στην πραγματικοτητα)...παλια ηταν πολυ πιο απλα τα πραγματα :/

Δημοσ.
Απο το παραπανω και μονο τη θεωρω σωστη τακτικη, παρολο που διαφωνω για την καταπονηση της παλιας, θεωρω οτι η παλια αν δεν τα εφτυσε μεχρι σημερα, δυσκολα θα τα φτυσει πλεον...τα περισσοτερα προβληματα οφειλονται σε κατασκευαστικες ατελειες, αν σου κατσει "καλο κομματι" δεν πα ναναι και zephyr δυσκολα θα παθει κατι...ασε που δεν ειμαι κανενας που λιωνει ολη μερα, απλα θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Μπα... πιστεύω ότι όλες οι προ-φαλκον αργά ή γρήγορα τα φτύνουν εφόσον τις καταπονείς αρκετά. Εμένα τα έφτυσε μετά τον δεύτερο χρόνο.

Καλά σου λέει ο κλαινμαιν στα υπόλοιπα. Άσε τις παλιές και φλάσαρε την καλή σου. Αργά ή γρήγορα θα φας μπαν αλλά και πάλι από όποια πλευρά και να το δεις αυτό σε συμφέρει να κάνεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λίγες πληροφορίες που ίσως φανούν χρήσιμες σε κάποιους (παραθέτω απο υπόμνημα στο 360-gr) :

- Λοιπόν με το LiteOn τα πράγματα είναι σχετικά απλά εκ πρώτης όψης, απλά μην συνδέσετε το drive σε VIA κάρτα. Έχουν παραπονεθεί πολλοί οτι τους κρεμάει τα windows και διάφορα τέτοια κουλά, οπότε ας τα αποφύγουμε. Συνδέστε το drive σε μια sata port της μητρικής του υπολογιστή. Εμένα πήγαν όλα ρολόι με την πρώτη και το φλασαρα σε 1 λεπτό (με IP35 μητρική/ICH9R chipset και WinXP pro sp2)

- Για εύκολη/γρήγορη αναβάθμιση του BenQ από iXtreme 1.41 η original σε iXtreme 1.5 θα ακολουθήσετε τον οδηγό για iPrep (το version 101_006) απλά φορτώνοντας τα καινούργια definitions για το ix1.5 και θα αντικαταστήσετε το firmtool.exe στο φάκελο του iPrep (..\iPrep 101\Resources\Tools) με την καινούργια έκδοση 1.3 που δίνουν στο πακέτο του iXtreme 1.5 (πρίν ετοιμάσετε το φλασάκι).

Το δοκίμασα πριν λίγο και δούλεψε και αυτό άψογα.

- Για Samsung drives ισχύουν τα ίδια με το BenQ.

edit.. updates:

key extraction : http://www.youtube.com/watch?v=42PF3_E4hQs

JungleFlasher flash: http://www.youtube.com/watch?v=zCULMZFWEzY

Επειδή η ανάλυση του youtube είναι gtp γράφω τα βήματα:

1 - Load from dump files - Φορτώνουμε τα 3 αρχεία που έχουμε πάρει απ την ανάκτηση με το 360Xtractor. Με το που πατήσουμε ΟΚ το πρόγραμμα μας ζητάει να σώσει το αρχείο dummy.bin

2 - Open Target Firmware - Εδώ φορτώνουμε το αρχείο ix15-liteon.bin

3 - Spoof Source to Target

4 - Save to File - Εδω σώνουμε το iXtreme 1.5 που εμπεριέχει το κλειδί της κονσόλας μας

5 - Πάμε στο MTK Flash 32 tab και πατάμε το Lite-On-Erase, με το που τελειώσει και μας δώσει status 0x72 το κλείνουμε και το ξανανοιγουμε (κλείνουμε την τροφοδοσία ρεύματος - powercycle, οχι το tray.)

6 - Write - Φλασάρει και μολις τελειώσει κανει verify μόνο του.

Επεξ/σία από v0rtex
Δημοσ.
λίγες πληροφορίες που ίσως φανούν χρήσιμες σε κάποιους (παραθέτω απο υπόμνημα στο 360-gr) :

- Λοιπόν με το LiteOn τα πράγματα είναι σχετικά απλά εκ πρώτης όψης, απλά μην συνδέσετε το drive σε VIA κάρτα. Έχουν παραπονεθεί πολλοί οτι τους κρεμάει τα windows και διάφορα τέτοια κουλά, οπότε ας τα αποφύγουμε. Συνδέστε το drive σε μια sata port της μητρικής του υπολογιστή. Εμένα πήγαν όλα ρολόι με την πρώτη και το φλασαρα σε 1 λεπτό (με IP35 μητρική/ICH9R chipset και WinXP pro sp2)

- Για εύκολη/γρήγορη αναβάθμιση του BenQ από iXtreme 1.41 η original σε iXtreme 1.5 θα ακολουθήσετε τον οδηγό για iPrep (το version 101_006) απλά φορτώνοντας τα καινούργια definitions για το ix1.5 και θα αντικαταστήσετε το firmtool.exe στο φάκελο του iPrep (..\iPrep 101\Resources\Tools) με την καινούργια έκδοση 1.3 που δίνουν στο πακέτο του iXtreme 1.5 (πρίν ετοιμάσετε το φλασάκι).

Το δοκίμασα πριν λίγο και δούλεψε και αυτό άψογα.

- Για Samsung drives ισχύουν τα ίδια με το BenQ.

edit.. updates:

key extraction : http://www.youtube.com/watch?v=42PF3_E4hQs

JungleFlasher flash: http://www.youtube.com/watch?v=zCULMZFWEzY

Επειδή η ανάλυση του youtube είναι gtp γράφω τα βήματα:

1 - Load from dump files - Φορτώνουμε τα 3 αρχεία που έχουμε πάρει απ την ανάκτηση με το 360Xtractor. Με το που πατήσουμε ΟΚ το πρόγραμμα μας ζητάει να σώσει το αρχείο dummy.bin

2 - Open Target Firmware - Εδώ φορτώνουμε το αρχείο ix15-liteon.bin

3 - Spoof Source to Target

4 - Save to File - Εδω σώνουμε το iXtreme 1.5 που εμπεριέχει το κλειδί της κονσόλας μας

5 - Πάμε στο MTK Flash 32 tab και πατάμε το Lite-On-Erase, με το που τελειώσει και μας δώσει status 0x72 το κλείνουμε και το ξανανοιγουμε (κλείνουμε την τροφοδοσία ρεύματος - powercycle, οχι το tray.)

6 - Write - Φλασάρει και μολις τελειώσει κανει verify μόνο του.

Το iprep που μου λέει dosflash compatible only. Να συνεχίσω ή στη πορεία 8α κολλήσει? :fear:

Δημοσ.

Socratis_g κατέβασε τον οδηγό: http://www.mediafire.com/?3o2jzbommnh

ειναι λιγο παλιός..και λειτουργει μονο αν εχεις συμβατό sata chipset με το BenQ. Η nforce η VIA chipset δηλαδη.

Αν εχεις ενα απ δοκιμασε να πατησεις το κουμπι "Switch SCSI/IDE blah blah" ... θα πρεπει να σου πρασινίσει και να σου βγαλει mtkflash compatible με τον sata controller που θα διαλέξεις.

αν δεν εχεις nForce η VIA πρεπει να το κανεις χειροκινητα με dosflash 1.6 .. και εκεινο το benq_unlock ..δε το εχω ψαξει να σου πω την αληθεια ..σορρυ.

Δημοσ.

να μην χρειαζόμασταν και το εξάρτημα για να διαβάσουμε το key του liteon καλά θα ήτανε..

υπάρχει κανένα μαγαζί να πουλάει κάποιο συμβατό connectivity kit ή πρέπει υποχρεωτικά να γίνει η αγορά μέσω internet.;

Δημοσ.

Αρα δλδ εγώ που έχω τα αρχεία του LiteOn με τη βοήθεια του φίλου v0rtex, μπορώ να φλασάρω απευθείας τόσο το LiteOn, όσο και το Samsung, σωστά?

Δημοσ.
Αρα δλδ εγώ που έχω τα αρχεία του LiteOn με τη βοήθεια του φίλου v0rtex, μπορώ να φλασάρω απευθείας τόσο το LiteOn, όσο και το Samsung, σωστά?

ναι αν εχεις τα 3 αρχεία (key.bin, inquiry.bin, identify.bin) απο το LiteOn μπορείς να το φλασάρεις ανετα. Το samsung πετα το :P

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση...

Στο iXtreme 1.41 με BenQ, θυμάμαι οτι υπήρχαν firmware που ανέβαζαν ή κατέβαζαν την ταχύτητα ανάγνωσης του DVD drive του 360 (x8, x12 κ.τ.λ).

Στο νέο 1.5 είδα οτι υπάρχει μόνο ένα firmware για benq! Έκανα εγώ λάθος και βρήκα μόνο ένα ή το νεο firm έχει βγεί μόνο σε μία ταχύτητα και αν ναι σε τι ταχύτηατα είναι;

Δημοσ.

Wow! Αυτό θα πεί γρήγορη απάντηση :D

Μάλλον έτσι βρήκαν τρόπο να διορθώσουν το texture prob σε μερικά games, ε? :P

Με το 1.41 σε BenQ με x8 ταχύτητα, το drive έκανε αρκετό θόρυβο... τώρα με την x12 θα γίνει αεροπλάνο... :P

1) Μήπως να περιμένω λίγες μέρες ακόμη πριν πάω σε 1.5?

2) Έχω ψιλοξεχάσει πως κάνουν flash και ανυσυχώ! Έχω την καρτούλα της VIA στο pc... Πάλι μέσω DOS και iPrep το κάνουμε σε BenQ ή έχει βγεί πιο εύκολη λύση? Έχω μέινει λίγο πίσω...

3) Επειδή έχω ήδη flashαρισμένo BenQ, θα πρέπει να προσέξω τπτ όταν πάω απο 1.41 σε 1.5 (να πάρω το drive key απο το original firmware κ.τ.λ);

Sorry που κάνω αρκετές ερωτήσεις αλλά έχω ψιλοχάσει την μπάλα τους τελευταίους μήνες :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...