Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις το έβαλα σε ένα benq - falcon xbox360.

Θα σας πω εντυπώσεις πως συμπεριφέρεται στο gta4 γιατί ο c4eva είπε ότι διόρθωσε τα προβλήματα(textures κ.τ.λ.) που είχαν τα benq drives με μερικα παιχνίδια οπως(Gta4, Assasson's creed, midnight club loas angeles κ.α.).

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.

Μόλις Flashara την πρώτη μου κονσόλα με Λιτε-Ον και όλα πήγαν μια χαρά!

Καλές γιορτές σε όλους!!!

Δημοσ.
Μόλις Flashara την πρώτη μου κονσόλα με Λιτε-Ον και όλα πήγαν μια χαρά!

Καλές γιορτές σε όλους!!!

γινεται οπως παλιά?

To drive ανοιχτο πορτακι με slaxcd συνδεδεμενο με τον υπολογιστή και ρευμα απο κονσόλα?

Καλοριζικος.

Δημοσ.

Κανονικα παίρνεις το key.bin inquiry.bin identify.bin

Φτιάχνεις dummy.bin με Jungle Flasher

Φτιάχνεις το σπασμένο firmware με FirmTool 1.3

Με DOS δινεις την εντολή L-O-Erase xxxx(port tou drive)

Φλασάρεις με Dosflash !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν μετά από τεστάρισμα με το νέο ixtreme 1.50 σε benq - falcon είδα ότι το φαινόμενο "textures κ.τ.λ." σε μερικά παιχνίδια όπως gta4 & midnigt club los angeles συνεχίζει και το κάνει αλλά λιγότερο απ' ότι το έκανε με το ixtreme 1.41.

Άρα ναι μεν κάνανε δουλειά όσο αφορά το "Textures κ.τ.λ." αλλά όχι πολύ καλή δουλειά.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον με το νέο ixtreme 1.50 να σταματήσουν - μειωθούν στο ελάχιστο τα bans.

Ας μας πει και κάποιος άλλος εντυπώσεις από το νέο ixtreme 1.50 και κατά πόσο "frame drops" είχε.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.

ειχα πριν απο 2 χρονια 360 zephyr με samsung drive, και ειχα βαλει την πρωτη πρωτη version του ixtreme με μεγαλη ευκολια, ουτε ειδικα εργαλεια, ουτε soldering ουτε τιποτα, απλα συνδεση πανω στο sata της μητρικης (ρευμα επαιρνε απο το 360, δεν αφαιρεθηκε καν απο την κονσολα το drive) και στο dos με 3 γραμμες εντολων, διαβασμα-αποθηκευση του original firmware, patching του xtreme με το key του original και flashing του modified xtreme. Δουλεια 10 λεπτων εντελως δωρεαν και αξιζε φυσικα...

Τωρα με το νεο μου arcade που εχει liteon drive, και με την κατρακυλα που εχουν παρει οι τιμες, πραγματικα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να το ανοιξω και να του περασω το firmware που βγηκε σημερα... Αυτο που με ξενερωνει κυριως ειναι οτι θα χασω την 3ετη (πλεον) εγγυηση, και οτι χρειαζονται και τα εργαλεια για το διαβασμα του original, που θα κοστισουν κανα 40αρι ευρω. Μετα βλεπω στο ebay αγγλιας να πουλανε σκετες κονσολες χωρις καλωδια κλπ με παλια drives πληρως λειτουργικες γυρω στις 60 λιρες...και με την κατρακυλα που εχει παρει η λιρα αυτο σημαινει 60-65 ευρω. Αν καποιος απο αυτους νιωσει και τα μεταφορικα δεν ειναι πανω απο 20 ευρω, νομιζω καλυτερα με 80 ευρω μια παλια δευτερη κονσολα που θα τη φλασαρω ευκολα και θα παιζει μονο κοπιες, και στην καινουρια δε θα χασω την εγγυηση, και δε θα εχω κανενα φοβο για xbox live banning. Η διαφορα ειναι 40 ευρω παραπανω, δε τα αξιζει? Εδω μπορει να φανει χρησιμο και οτι το τροφοδοτικο που ηρθε με το jasper μου ειναι 175w, αρα μπορει να τροφοδοτησει και falcon αν βρω τετοια στο ebay...

Δημοσ.

Δεν έχω πιστολάκι γμτ να βγάλω την εγγύηση για να βάλω το 1.5 :|

Θρύλε με την κατρακύλα που λές δεν σε χαλάει να πάρεις ένα καινούριο που θα έχει και καινούρια μητρική.. και το liteon πιστεύω οτι σε κάνα μήνα θα σπάει και με πλήρες softmod χωρίς xtractor..

Δημοσ.

Εγώ με 1.1 ixtreme benq αν μπω live για κανα μήνα θα φαω μπαν ή έχω πιθανώτητες , ακόμα και αν παίζω με original??

Επίσης εαν banαριστω χάνω την εγγυηση της κονσόλας ??

Δημοσ.
ειχα πριν απο 2 χρονια 360 zephyr με samsung drive, και ειχα βαλει την πρωτη πρωτη version του ixtreme με μεγαλη ευκολια, ουτε ειδικα εργαλεια, ουτε soldering ουτε τιποτα, απλα συνδεση πανω στο sata της μητρικης (ρευμα επαιρνε απο το 360, δεν αφαιρεθηκε καν απο την κονσολα το drive) και στο dos με 3 γραμμες εντολων, διαβασμα-αποθηκευση του original firmware, patching του xtreme με το key του original και flashing του modified xtreme. Δουλεια 10 λεπτων εντελως δωρεαν και αξιζε φυσικα...

Τωρα με το νεο μου arcade που εχει liteon drive, και με την κατρακυλα που εχουν παρει οι τιμες, πραγματικα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να το ανοιξω και να του περασω το firmware που βγηκε σημερα... Αυτο που με ξενερωνει κυριως ειναι οτι θα χασω την 3ετη (πλεον) εγγυηση, και οτι χρειαζονται και τα εργαλεια για το διαβασμα του original, που θα κοστισουν κανα 40αρι ευρω. Μετα βλεπω στο ebay αγγλιας να πουλανε σκετες κονσολες χωρις καλωδια κλπ με παλια drives πληρως λειτουργικες γυρω στις 60 λιρες...και με την κατρακυλα που εχει παρει η λιρα αυτο σημαινει 60-65 ευρω. Αν καποιος απο αυτους νιωσει και τα μεταφορικα δεν ειναι πανω απο 20 ευρω, νομιζω καλυτερα με 80 ευρω μια παλια δευτερη κονσολα που θα τη φλασαρω ευκολα και θα παιζει μονο κοπιες, και στην καινουρια δε θα χασω την εγγυηση, και δε θα εχω κανενα φοβο για xbox live banning. Η διαφορα ειναι 40 ευρω παραπανω, δε τα αξιζει? Εδω μπορει να φανει χρησιμο και οτι το τροφοδοτικο που ηρθε με το jasper μου ειναι 175w, αρα μπορει να τροφοδοτησει και falcon αν βρω τετοια στο ebay...

Η διαφορά είναι ότι πρέπει να πληρώνεις και τα αυθετνικά παιχνίδια 30 - 40 euro το λιγότερο. 4 παιχνίδια να γράψεις εβγαλες αμέσως τα λευτα για μια νέα κονσόλα.

Δημοσ.

Τελικά από νέες πληροφορίες είδα ότι το νέο ixtreme 1.5 ενώ θέλει βραχυκύκλωμα το R707 κύκλωμα για να πάρεις το κλειδί για να το φλασάρεις δεν θέλει κανένα βραχυκύκλωμα

Δημοσ.
Η διαφορά είναι ότι πρέπει να πληρώνεις και τα αυθετνικά παιχνίδια 30 - 40 euro το λιγότερο. 4 παιχνίδια να γράψεις εβγαλες αμέσως τα λευτα για μια νέα κονσόλα.

μα με αυτο που περιγραφω θα εχω 2 κονσολες, μια για κοπιες μια για αυθεντικα και live... Με λιγα λογια θα εχω πχ 40 "κατεβασμενα" απο τα παιχνιδια του κιλου που τα παιζεις 15 ωρες και μετα μενουν στη θηκη για να τα ξαναβγαλεις 1-2 φορες το χρονο, και αυτα θα τα παιζω στην ebay πειραγμενη κονσολα, και αποκει και περα θα υπαρχει και το ολοκαινουριο για τα 2-3 παιχνιδια που θα παρω το χρονο αυθεντικα για να τα λιωσω στο live...

Περιφερειακα κλπ θα ειναι κοινα, μονο η κονσολα αλλαζει.

Ακουγεται περιεργο, γιατι κανεις δε θα φανταζοταν να κοστιζει τοσο φτηνα σκετη η κονσολα...αλλα αν την παιρνεις με 60-80 ευρω....οταν καποιοι δινουν 50 για ενα modchip, δεν ειναι πια τοσο αστειο :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...