Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το φλασαρισμα του x-box, επειδη το αγορασε ο αδερφοσ μου χθες και συγκεκριμενα το arcade απο οτι μου ειπε.Γινεται να παιζει αντιγραφα με το συγκεκριμενο drive που εχει?και αν ναι μπορει να το κανει μονος του, η πρεπει να το παει σε ειδικο?ευχαριστω.:-)

Δημοσ.
γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το φλασαρισμα του x-box, επειδη το αγορασε ο αδερφοσ μου χθες και συγκεκριμενα το arcade απο οτι μου ειπε.Γινεται να παιζει αντιγραφα με το συγκεκριμενο drive που εχει?και αν ναι μπορει να το κανει μονος του, η πρεπει να το παει σε ειδικο?ευχαριστω.:-)

θα γινεται απο 24/12, να το παει σε μαγαζι να του το κάνουνε.

ψαξε στο google gia grmods

Δημοσ.

γιατι να το παει σε μαγαζι ? και μονος του μπορει να το κανει.. απλα θα πρεπει να αγορασει ενα 360Xtractor η ενα Connectivity kit v3.

Δημοσ.

αγοραζεις ενα 360Xtractor η Xecuter connectivity kit v3 ..η ενα rs232 ttl convertor blah blah (εχει λιγη φασαρια αυτο..) και το φτιαχνεις μονος σου απ τις 25 δεκεμβριου που θα βγει το iXtreme 1.5 για LiteOn.

Εχω ανεβασει video tutorial με 360Xtractor κανα 2 σελιδες πισω .. και περισσοτερες πληροφοριες εχει στο forum της υπογραφης μου.

Δημοσ.

kalimera ...exw ena xbox 360 me BENQ drive imerominia kataskeuis 24/07/2008 mporw na to flasharw kai an ginetai se parakalw steile mou links na dw pws ginetai...episis prepei na kserw an tha xasw tin egkuisi apo tin microsoft..??? euxaristw

Δημοσ.

ποιο ειναι το προτεινομενο kit γενικα? 360extractor ή το conectivity v3?

Και μπορουν αυτα να βρεθουν τοπικα σε λογικη τιμη, ή ebay.co.uk μονο?

Δημοσ.

Καλή ερώτηση, το ίδιο ακριβώς ήθελα να ρωτήσω κι εγώ. Ποιές περίπου διαφορές έχουν και ποιό είναι το προτεινόμενο (όσο για την αγορά δεν το συζητάω καν, ebay και πάλι ebay, λογικά οι ντόπιοι αγιογδύτες θα το πουλάνε σε τριπλάσια τιμή, όπως κάνουν και με όλα τα άλλα καλούδια του είδους).

Δημοσ.

εγω πηρα το 360xtractor και ειμαι ευχαριστημένος ..δουλεύει δηλαδή οπως διαφημίζει. Σπάστηκα λιγο απλα επειδη μου το στειλαν σκέτο ..χωρις καλωδια (sata/serial/ρευμα/molex) ενω σε ενα review ειχα δει οτι τα στελναν.

Το πηρα απο redboxmods αυστραλιας .. (μαλακια) γιατι ειδα μετα οτι εχει και στην αγγλια.

Βλεπω παντως μια προτίμηση στο Xtractor απο την ομαδα του c4 .. και το ck v3 ειναι απομίμηση ουσιαστικά ..μιας και το xtractor βγήκε πρωτο.

bottom line .. την ιδια δουλεια κανουν, οποιο βρειτε πιο φτηνό πάρτε.

Δημοσ.

επειδή έχω πάνω απο 1,5 χρόνο να φλασάρω. Αυτά τα κιts τα χρησιμοποιούμε για να μπει το drive se modeB χωρίς να είναι συνδεδεμένο με το χ360 καθολου? ουτε ρευμα?

Δημοσ.

Ναι, ουσιαστικά το μονο που κανουν (για τα drive εκτος του LiteOn) ειναι παροχή ρευματος ωστε να μην χρειαζεται να εχεις το drive συνδεδεμενο στο xbox, και αυτοματο ModeB με το που το αναψεις για τα Hitachi.

Δημοσ.
Ναι, ουσιαστικά το μονο που κανουν (για τα drive εκτος του LiteOn) ειναι παροχή ρευματος ωστε να μην χρειαζεται να εχεις το drive συνδεδεμενο στο xbox, και αυτοματο ModeB με το που το αναψεις για τα Hitachi.

και απο ότι διάβασα είναι για να περνει απο τα LiteOn το κλειδί για να βάλεις samsung drive.

Αλλιώς υπομονή μέχρι να βγει το 1,5 οπου το και το liteon θα φλασάρεται όπως το samsung. To λεω καλά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ειναι απαραίτητο για να παρεις το κλειδι απο το LiteOn..

Η διαδικασία εξαγωγής κλειδιού θα ειναι απαραίτητη ομως και σε 2-3 μερες που θα βγει iX1.5 για LiteOn... δεν ειναι μονο για να αντικαθιστάς τα drive.

-----Προστέθηκε 23/12/2008 στις 08 : 44 : 09-----

Τριτη 23/12 ωρα 08:45πμ

μαγκες εχετε το νου σας ..θα κυκλοφορήσει μεσα σε μερικες ωρίτσες τελικα το 1.5 για LiteOn - Samsung - BenQ. Για Hitachi θα βγει σε κανα μηνα γιατι δε προλαβαν.

-----Προστέθηκε 23/12/2008 στις 09 : 22 : 40-----

Βγήκε το iXtreme 1.5 !!!!

http://tinyurl.com/liteon15

http://tinyurl.com/a2abzd

Επεξ/σία από v0rtex
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...