Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το καλώδιο για να συνδέσουμε το drive στο pc που το βρίσκουμε?

γενικά αυτό το 360Xtractor τι είναι?μονο με αυτό γίνετε η δουλειά η υπάρχει και άλλος τρόπος?

edit:βασικά από το λίγο που το έψαξα είναι για να μπορέσεις να σύνδεσης το drive με το pc και να πάρεις το κλειδί χωρίς να χρησιμοποίησης κολλητήρι.και είναι μονο για μια μάρκα drive?

(διορθώστε με αν κατάλαβα λάθος)

αλλα το τελευταίο ερώτημα παραμένει (αν όντως τα παραπάνω είναι σωστά) υπάρχει και άλλος τρόπος για την δουλειά?η για τις άλλες μάρκες drive?

Δημοσ.

Αυτη η διαδικασια γινεται μονο για τα LiteOn shadowmann.

Αυτο που ειδες στο video ειναι ο πιο ευκολος τρόπος βασικά...

Υποψιν οτι δεν βλεπεις φλασαρισμα ..βλεπεις μονο την εξαγωγη κλειδιου ..το οποιο βαζεις σε ενα iXtreme firmware και φλασάρεις αλλο drive (αυτη τη στιγμη! οταν βγει το iXtreme 1.5 θα φλασάρεις το ιδιο το LiteOn)

Δημοσ.

Επιτέλους απο προχτές είμαι κι εγώ κάτοχος μιας next gen κονσόλας και συγκεκριμένα ενός xbox360 premium πακέτο με το pro 2009!!!Φαντάζομαι έχω lite on drive και τώρα πια έμαθα ότι φλασάρεται.Η απορία που έχω είναι πώς αντίγράφω ένα γνήσιο παιχνίδι που νοίκιασα σε λάπτοπ???Τι προγράμματα χρειάζομαι και τι δισκάκια?Έψαξα όσο μπορούσα αλλά δεν βρήκα κάτι σε παλιότερα ποστ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
Επιτέλους απο προχτές είμαι κι εγώ κάτοχος μιας next gen κονσόλας και συγκεκριμένα ενός xbox360 premium πακέτο με το pro 2009!!!Φαντάζομαι έχω lite on drive και τώρα πια έμαθα ότι φλασάρεται.Η απορία που έχω είναι πώς αντίγράφω ένα γνήσιο παιχνίδι που νοίκιασα σε λάπτοπ???Τι προγράμματα χρειάζομαι και τι δισκάκια?Έψαξα όσο μπορούσα αλλά δεν βρήκα κάτι σε παλιότερα ποστ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επειδή η διαδικασία που σκοπεύεις να κάνεις είναι χρονοβόρα,θα πρότεινα απλά να το κατέβαζες.

Good luck.

Δημοσ.
Επειδή η διαδικασία που σκοπεύεις να κάνεις είναι χρονοβόρα,θα πρότεινα απλά να το κατέβαζες.

Good luck.

Ίσως να έχεις δίκιο αλλά το έχω ήδη νοικιάσει ....ας μην το επιστρέψω τσάμπα...καταλαβαίνεις τι εννοώ...:P

Δημοσ.

Χρειάζεσαι συγκεκριμένο drive της σειράς 162 της Samsung και πρέπει να περάσεις kreon fw στο drive. Μετά μ' αυτό το drive θα μπορείς να αντιγράφεις oriiginal παιχνίδια.

Είναι πιο εύκολο να κατεβάσεις...

Δημοσ.

Σωστός. Κι εγώ όταν είχα πρωτοαγοράσει το 360, πήγα και πήρα το εν λόγω drive, του πέρασα το Kreon firmware και μέσα σε 2+ χρόνια ζήτημα να έγραψα 3-4 παιχνίδια μ' αυτόν τον τρόπο. Γιατί να τρέχεις να τα νοικιάζεις ή να τα δανείζεσαι από φίλους σου, όταν μπορείς απλώς να τα κατεβάσεις και να τα γράψεις σε ένα δισκάκι και τέλος. Εκτός πια κι αν δεν έχεις dsl σύνδεση.

Δημοσ.

Oχι βέβαια, πρέπει να κάνεις έλεγχο αν είναι stealth, να ρυθμίσεις τα PAL κτλ, και μετά να το γράψεις με ειδική διαδικασία, μέσω ImgBurn.

Δημοσ.

Μάλιστα....σιγά μην ήταν κάτι εύκολο...:P

Υπάρχει κάπου οδηγός να με κατατοπίσει κάποιος????

Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Κατά 99% θα είναι ήδη stealth (αρκεί να ξέρεις από πού κατεβάζεις και τι κατεβάζεις). Επίσης αρκεί να ελέγξεις ότι η έκδοση που βρήκες είναι PAL και Region-Free. Επειδή το κάθε proper release συνοδεύεται από το όνομα του group που το δημιούργησε, δεν είναι δύσκολο να βρεις τις παραπάνω πληροφορίες (υπάρχουν βέβαια και προγραμματάκια που κάνουν τον παραπάνω έλεγχο, αλλά προσωπικά δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, γιατί κατεβάζω από επιλεγμένα μέρη που εμπιστεύομαι).

Για το ImgBurn αρκεί να ενεργοποιήσεις το Layer Break για DL Media και να το ρυθμίσεις στην τιμή 1913760. Ψάξε στο Tools->Settings->Write του ImgBurn και θα καταλάβεις τι εννοώ. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το CloneCD (προσοχή, το CloneCD, όχι το CloneDVD), το οποιο είναι μεν πλερόκο αλλά δεν χρειάζεται καμία ρύθμιση. Πατάς Write from ImageFile και σου γράφει το δισκάκι. Το Nero ξέχασέ το καλύτερα. Επιθυμητή είναι η κατοχή αντιγραφικού Pioneer 111 ή 112, καθώς και Verbatim DL +R δισκακίων αλλά και χωρίς αυτά μπορείς να την κάνεις τη δουλειά (όχι όμως εγγυημένα). Το μόνο απαραίτητο είναι τα DL +R δισκάκια.

Η διαδικασία δεν γίνεται πιο απλή.

Δημοσ.

To έχω ακούσει αυτό για το Pioneer.

Προς το παρόν δουλεύω με Nec/LG και δισκάκια Verbatim +R.

Σαφώς βοηθάει βέβαια ότι τα games τα παίζω από τον σκληρό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...