Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μια χαρα προβληματα ειχαν και οι Falcon...

Τι προβλήματα ρε federer συγκρίνεις τα προβλήματα των falcon με αυτά των xenon(Μητρική πρώτων xbox360)???

Μην τρελαθούμε...

Εν ολίγης xenon failure rate κοντά στο 30% ενώ falcon failure rate κοντά στο 10% άρα ποια είναι καλύτερα....

Και μην ξεχνάμε ότι όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές έχουν ένα ποσοστό αποτυχίας υλικού(Failure rate)

Δημοσ.
Τι προβλήματα ρε federer συγκρίνεις τα προβλήματα των falcon με αυτά των xenon(Μητρική πρώτων xbox360)???

Μην τρελαθούμε...

Εν ολίγης xenon failure rate κοντά στο 30% ενώ falcon failure rate κοντά στο 10% άρα ποια είναι καλύτερα....

Και μην ξεχνάμε ότι όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές έχουν ένα ποσοστό αποτυχίας υλικού(Failure rate)

Αλλο failure rate και άλλο EPIC FAIL!

Γιατί 10-30% failure rate μόνο σε κάτι τέτοιο αντιστοιχεί.

edit: Ορίστε και μια κοινωνική προσφορά by me.

epicfailbyrailroadslothps4.jpg

Δημοσ.
πολύ κατατοπιστικός!

ευχάριστο

το μονο που δεν κατάλαβα καλά είναι:

την είναι το Dashboard κάποιο είδους update για το xbox?

και κάτι άλλο.

έχει κάποιον browser το xbox ώστε να μπορείς να περιηγηθείς σε σελίδες?

Ευχαριστω,

Το Dashboard ειναι το Μενυ του Χβοχ360. Τωρα εγινε ΝΧΕ (New Xbox Experience). Οχι δεν εχεις την δυνατοτητα να κανεις online browsing! To Xbox360 ειναι καθαρα, να παιζεις ονλινε, και οφφ λινε, με φιλους και φιλες. Και μπορεις να κανεις και share την μουσικη σου, φωτος σου, μεσο PC με μια μικρη διαδικασια...και να εχεις και λιβε MSN την ωρα που παιζεις.

Το update Που αναφερω εχει να κανει με απλα Update της κονσολας που σου δινει περισσοτερα services. Αυτο γινεται 2 φορες τον χρονο συνηθως, και κοινο το καιρο καλα ειναι να μην μπαινεις ονλινε με κοπιες μεχρι να μαθεις αν ολα ειναι καλα και Safe. Συνηθως παιρνουν ενα 20% απο πειρατες και τους μπαναρουν για να φωβισουν αλλους. Μια φορα εφγα μπαν, 3 1/2 χρονια εχω χβοχ και ειμαι και ονλινε.

Δημοσ.
Ευχαριστω,

Το Dashboard ειναι το Μενυ του Χβοχ360. Τωρα εγινε ΝΧΕ (New Xbox Experience). Οχι δεν εχεις την δυνατοτητα να κανεις online browsing! To Xbox360 ειναι καθαρα, να παιζεις ονλινε, και οφφ λινε, με φιλους και φιλες. Και μπορεις να κανεις και share την μουσικη σου, φωτος σου, μεσο PC με μια μικρη διαδικασια...και να εχεις και λιβε MSN την ωρα που παιζεις.

Το update Που αναφερω εχει να κανει με απλα Update της κονσολας που σου δινει περισσοτερα services. Αυτο γινεται 2 φορες τον χρονο συνηθως, και κοινο το καιρο καλα ειναι να μην μπαινεις ονλινε με κοπιες μεχρι να μαθεις αν ολα ειναι καλα και Safe. Συνηθως παιρνουν ενα 20% απο πειρατες και τους μπαναρουν για να φωβισουν αλλους. Μια φορα εφγα μπαν, 3 1/2 χρονια εχω χβοχ και ειμαι και ονλινε.

ωραία τα μάθαμε και αυτά!

ευχάριστο!

όσο για την έκδοση elite και pro?υπάρχει κάποια διαφορα?

ξέρετε κανένα μαγαζί που να έχει elite?

Δημοσ.

Το 20% είναι τεράστιο ποσοστό για τους μπαναρισμένους.

Εγώ θα έλεγα ότι ξέρω καμιά 50αριά άτομα που ΠΑΙΖΟΥΝ online με αντίγραφα και 5-6 περιπτώσεις που έχουν μπαναριστεί.

Δε λέω ότι είμαι το πρότυπο για να πάρουμε δείγμα, απλά σκεφτείτε ΠΟΣΟΙ έχουν φλασαρισμένη κοσνόλα και μπαίνουν live με αντίγραφα και

πόσες περιπτώσεις έχετε ακούσει για ban.

Αrcade, Pro και Elite διαφέρουν στα αξεσουάρ (κ το Elite στο χρώμα).

Eδώ είναι οι διαφορές: http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360#Comparison_of_features

Δημοσ.

Δηλαδη υπαρχουν LiteOn drivers με μητρικη falcon και τωρα σιγα σγια με jasper?

Πω...χαλαστηκα τωρα γιατι αμφιβαλω αν θα ερθει εδω εγκαιρα σε σχεση με εκει στην Αθηνα.

Γιατι θελω να το παρω τωρα για τα χριστουγεννα(λογικα θα ειναι falcon)αλλα με φοβιζει η ιδεα του να παθει η κονσολα μου rrod :[

Δημοσ.
Αλλο failure rate και άλλο EPIC FAIL!

Γιατί 10-30% failure rate μόνο σε κάτι τέτοιο αντιστοιχεί.

καρα-EPIC failure θα ελεγα!(οχι δεν ειμαι φαν του PS3...αν επαιζε κοπιες ισως το προτιμουσα αλλα 5ο ευρω για ενα παιχνιδι...δεν τα δινω...ΧΒΟΧ360 μια ζωη!Κι ας χαλαει ενα στα 5 :P)

Δημοσ.
Ευχαριστω,

γραφε ελληνικα

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση η Microsoft να βλέπει μέσω του live ποιες κονσόλες έχουν φλασαρισμένο firmware και με κάποιο τρόπο να ενεργοποιεί αργότερα το RROD; ίσως είναι θεωρίες συνωμοσίας αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να ισχύει... για σκεφτείτε το, οι πωλήσεις των xbοχ δεν θα ήταν ούτε οι μισές αν δεν είχαν πάρει όλοι από 1 - 2 και 3 xbox 360... οπότε .. πειρατικά εμείς;... RROD και καινούργιες κονσόλες για να βγάλει τα σπασμένα η M$. Είμαι παρανοϊκός; :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...