Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ ..αν δε το εχει βγαλει καποιος της ομαδας του c4eva αυτο το video, μπορει κάλλιστα καποιος να βαλει το καπακι ενος LiteOn σε ενα BenQ για να βγαλει αυτο το βιντεάκι ...

αλλα ετσι και αλλιως δε μας λεει κατι καινουργιο .. ειναι γνωστό οτι εχει σπασει το drive.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
κάτι έχεις γράψει λάθος. δεν σε βγάζει. socratis80

Λάθος μου, AlexanderGR.

Άτομα που έχουν PS3 δεν τα κάνουμε παρέα....

Τελος πάντων για σένα θα κάνουμε μια εξαίρεση.

Τι παιχνίδια παίζεις στο live? Ρωτάω γιατί θέλω να δω αν αξίζεις....:P :p :P

:-)

Δεν έχω πλέον PS3, ο κόσμος βούηξε, χαχα.Ποιο είναι το δικό σου?

Προς το παρόν δεν παίζω live, γιατί τώρα πρόσφατα πήρα το Χ360, και ούτε golden συνδρομή δεν έχω αγοράσει ακόμη.

Αλεξ και γώ νομίζω πήγα να σε add αλλα δεν σε έβρισκε. Μήπως είναι με κενό και όχι με _ ?

Wolfidis=Black wolfman ή άσχετο;

Πάλι τα κατάφερα να μην έχω μπεί 1-2 βδομάδες στο live :\

Τα ίδια και εγώ, μόνο τα Σ/Κ παίζω.Δοκίμασε το AlexanderGR, m8.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.

Επεξ/σία από alexzzz
Δημοσ.

Θα διαγραφεί και το δικό σου μήνυμα γιατί έχει greeklish quote :P

Alex(katana) θα σε add το συντομότερο :D

Alexzzz(pink) τώρα βρήκες να φάς και συ ban ρε; :\

Δημοσ.
Alexzzz(pink) τώρα βρήκες να φάς και συ ban ρε; :\

Άτιμη, ρουφιάνα microsoft παιδί μου... τι να πεις;

-----Προστέθηκε 15/12/2008 στις 01 : 56 : 34-----

Θα διαγραφεί και το δικό σου μήνυμα γιατί έχει greeklish quote :P

φιξντ (που λέει και μια ψυχή)

Δημοσ.

Παιδια τη μου προτεινεται να κανω?να παω τωρα να αγορασω ενα xbox360 η να περιμενω?γτ σε λιγες μερες απο οτι λετε τα Lite-On θα μπορουν να παιζουν backup...ειναι και χριστουγεννα :P

Αν γινει αυτο ομως...η αλλαγη του firmware θα ειναι ευκολη διαδικασια?τη θα χρειαστει περιπου?

Δημοσ.

To ότι έχω κάνει αλλαγή drive και παίζω σε copy ασφαλείας τα Far Cry και GTAIV, αρκεί για να φάω ban?Είναι ελεγμένα και τα 2 games.

Επίσης, πως μπορώ να παίζω offline και να κάνω save παράλληλα?Στο GTA γίνεται, στο Far Cry 2 όχι.

Δημοσ.

Δυστυχώς τα spoofed drives παραείναι ανιχνεύσιμα. Καλό θα ήταν να βάλεις το 1.5 μόλις βγεί. Κατα τα άλλα αυτό με το save δεν ισχύει. Εγώ τα πάντα σχεδόν τα παίζω offline και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τα save.. Γενικά κάτι δεν είδες η κάτι κάνεις λάθος :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά μερικές ερώτησης επειδή διαβάζω σελίδες πίσω αλλα δεν βγάζω άκρη..

όταν φας bun πάει άχρηστο το xbox? δηλαδή δεν μπορείς να ξαναμπείς ποτε live?

το flasharisma σε τι χρησιμεύει?για να παίζουμε τα αντίγραφα ασφαλειας η και κάτι άλλο?

αυτό με τα καινούργια xbox και το jasper τι είναι?

και τέλος

όταν θέλω να παίξω κάποιο game online εκτος από το game που θα πρέπει να το έχω αυθεντικό θα πρέπει να περνώ και κάρτα?

αν όχι τότε η κάρτα που χρησιμεύει?

a και τα points πως τα μαζεύεις?

edit:η elite με την pro έκδοση έχουν διαφορες στο hardware ? εκτος του σκληρού

(δεν βρίσκω στο πλαίσιο την elite,μήπως σταμάτησε η παραγωγή η είναι τυχαίο?)

Επεξ/σία από shadowmann
Δημοσ.
παιδιά μερικές ερώτησης επειδή διαβάζω σελίδες πίσω αλλα δεν βγάζω άκρη..

όταν φας bun πάει άχρηστο το xbox? δηλαδή δεν μπορείς να ξαναμπείς ποτε live?

το flasharisma σε τι χρησιμεύει?για να παίζουμε τα αντίγραφα ασφαλειας η και κάτι άλλο?

αυτό με τα καινούργια xbox και το jasper τι είναι?

και τέλος

όταν θέλω να παίξω κάποιο game online εκτος από το game που θα πρέπει να το έχω αυθεντικό θα πρέπει να περνώ και κάρτα?

αν όχι τότε η κάρτα που χρησιμεύει?

a και τα points πως τα μαζεύεις?

edit:η elite με την pro έκδοση έχουν διαφορες στο hardware ? εκτος του σκληρού

(δεν βρίσκω στο πλαίσιο την elite,μήπως σταμάτησε η παραγωγή η είναι τυχαίο?)

Αν φας βαν τοτε το μονο που σου ειναι αχρηστο πλεον ειναι να μπαινεις ονλινε! Το χβοχ λειτουργει κανονικα οφφ λινε, και μπορεις να παιζεις τις κοπιες σου. Μπορεις να μπαινεις ονλινε με κοπια αλλα με το δικο σου ρισκο. Συνηθως μπαναρουν οποτε υπαρχει καποιο Dashboard kai συστεμ update τις κονσολας. Συνηθως, Χειμονα και Spring.

Για να μπαινεις ονλινε, πρεπει να παρεις Χβοχ λιβε συνδρομη, ειτε μεσο πιστοτικης, η μεσο Pre paid karta. Μπορεις να τα βρεις αυτα με ενα google search.

Ta points τα μαζευεις μεσω ονλινε μαρκετPlace του χβοχ live με πιστοτικη η παλι με pre paid καρτες που ανετα μπορεις να βρεις μεσω Ebay.

To jasper ειναι καινουργιο chip για το χβοχ, που δεν ζεστενεται οπως παλια. Και δεν χαλαει το χβοχ οπως χαλουσε. με τα 3 κοκκινα λαμπακια.

Δημοσ.
Αν φας βαν τοτε το μονο που σου ειναι αχρηστο πλεον ειναι να μπαινεις ονλινε! Το χβοχ λειτουργει κανονικα οφφ λινε, και μπορεις να παιζεις τις κοπιες σου. Μπορεις να μπαινεις ονλινε με κοπια αλλα με το δικο σου ρισκο. Συνηθως μπαναρουν οποτε υπαρχει καποιο Dashboard kai συστεμ update τις κονσολας. Συνηθως, Χειμονα και Spring.

Για να μπαινεις ονλινε, πρεπει να παρεις Χβοχ λιβε συνδρομη, ειτε μεσο πιστοτικης, η μεσο Pre paid karta. Μπορεις να τα βρεις αυτα με ενα google search.

Ta points τα μαζευεις μεσω ονλινε μαρκετPlace του χβοχ live με πιστοτικη η παλι με pre paid καρτες που ανετα μπορεις να βρεις μεσω Ebay.

To jasper ειναι καινουργιο chip για το χβοχ, που δεν ζεστενεται οπως παλια. Και δεν χαλαει το χβοχ οπως χαλουσε. με τα 3 κοκκινα λαμπακια.

πολύ κατατοπιστικός!

ευχάριστο

το μονο που δεν κατάλαβα καλά είναι:

την είναι το Dashboard κάποιο είδους update για το xbox?

και κάτι άλλο.

έχει κάποιον browser το xbox ώστε να μπορείς να περιηγηθείς σε σελίδες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...