Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το iXtreme για BenQ είναι σχεδόν έτοιμο και θα βγει μετά το fall update. Μάλλον τέλος Οκτώβρη. Μπορείς να βάλεις Hitachi, αλλά πρέπει πρώτα να κάνεις μια μικρή επέμβαση στο BenQ. Aν δεν ξέρεις άστο καλύτερα όμως.
Ennoeis na valw hitachi FW sto BenQ? Me to soldering kai ton diakopti?

Thanks alla den edwsa 350? gia na dw an eimai kalos sto soldering :mrgreen:

Mexri telos oktomvri diladi tha tin vgalw me to fifa08 :P Ante na doume.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια, ban απο το live τρως μονο εαν παιζεις αντιγραμμενα?

Π.χ. Πες πως εχω εγω ενα 360 τσιπαρισμενο αλλα δε μπαινω στο live για να παιξω αλλα μονο για να κατεβασω demo και άλλα (themes,images.trailers) ή παιζω στο live μονο με αυθεντικά games.Θα φαω ban????Πλζ απαντηστε εαν γινετε..

Δημοσ.

Osoi xeretai kala to programma "Xbox backup creator 2.60" sta options kai sigrgirmena sto write an tikaroyme to paidio "remove tag info" ti tha kanei?

En oligis thelw na mathw ti akrivws einai to tag info kai se ti voithaei.

Sas eyxaristw poly.

Δημοσ.
Παιδια, ban απο το live τρως μονο εαν παιζεις αντιγραμμενα?

Π.χ. Πες πως εχω εγω ενα 360 τσιπαρισμενο αλλα δε μπαινω στο live για να παιξω αλλα μονο για να κατεβασω demo και άλλα (themes,images.trailers) ή παιζω στο live μονο με αυθεντικά games.Θα φαω ban????Πλζ απαντηστε εαν γινετε..

Δεν ήταν ανάγκη να παίζεις κόπιες. Αν έπαιζες χωρίς stealth δεν το συζητάμε καν αλλά η MS τσέκαρε ιπο ψαγμένα πράγματα που είχαν να κάνουν με το ίδιο το firmware.

Δημοσ.
Δεν ήταν ανάγκη να παίζεις κόπιες. Αν έπαιζες χωρίς stealth δεν το συζητάμε καν αλλά η MS τσέκαρε ιπο ψαγμένα πράγματα που είχαν να κάνουν με το ίδιο το firmware.

????

Δηλαδη αν δεν επαιζα καθολου games αλλα εμπαινα και κατεβαζα demos, μπορουσα να φαω ban?

Δημοσ.
????

Δηλαδη αν δεν επαιζα καθολου games αλλα εμπαινα και κατεβαζα demos, μπορουσα να φαω ban?

Όταν βάζεις άλλο firmware αλλάζουν οι χρόνοι απόκρισης του drive. Επίσης το drive δίνει κάποιου είδους "αναφορά" στέλνοντας κάποια δεδομένα. Αυτά τσεκάριζε η MS. Αλλά όπως σου είπα, το iXtreme μέχρι στιγμής δεν παίζεται!

Δημοσ.
Osoi xeretai kala to programma "Xbox backup creator 2.60" sta options kai sigrgirmena sto write an tikaroyme to paidio "remove tag info" ti tha kanei?

En oligis thelw na mathw ti akrivws einai to tag info kai se ti voithaei.

Sas eyxaristw poly.

re fits arxises pali ta idia...

sto google vale Xbox backup creator tag info kai to proto result sou leei ti kanei

Δημοσ.
Toylaxiston pesmoy einai kalo na to exoyme tikarismeno h' oxi? Kai den vrika kati poy na leei plirofories sto google.

Δούλεψέ το στο default. Αφού το δοκίμασες χωρίς προβλήματα άστο ως έχει.

Δημοσ.

Also there is an option to add a tag to the iso in Xbox Backup Creator. This tab stores info about the drive and some version info. (this can be disabled and removed of course on the option tab) but anyways this can cause a CRC difference.

apo to proto result tou google.

Δημοσ.

Παιδια θα ποσταρω ενα στορυ και θελω να μου πειτε κατα ποσο μπορει αυτο το 360 να εχει φαει ban ή να φαει την επόμενη που θα συνδεθεις στο live..Λοιπον:

Πειτε πως εχω αγορασει ενα 360 (της κρισιμης ημερομηνιας) και αφου το παιρνω μετα απο λιγους μηνες μπαινω στο live.Ο τσαμπα μηνας ομως τελειωνει και εγω ειτε επειδη δεν θελω ειτε επειδη δεν μπορω δεν ανανεωνω τη συνδρομη απο silver σε gold..Με βαση τη σημερινη ημερομηνια η συνδρομη ειχε ληξει περιπου πριν 1 χρονο αλλα εγω εμπαινα στο live μονο για τα updates και για κανα demo ΧΩΡΙΣ να παιζω backups ή αυθεντικά..Το 360 πριν κανα διμηνο απο σημερα βγαζει rrod και ιδου το ερωτημα::::: Γινεται αυτο το 360 να εχει φαει ban (δεδομενου οτι η Μ$ κρταγε αρχειο με ολους τους hackers πριν τον Απριλιο) ΧΩΡΙΣ ομως ο κατοχος να παιζει games στο live..Γινεται η Μ$ να τον εχει καταγραψει εστω και χωρις games να τρεχουν στο dvd ενω ειναι στο live????

Πλζ θελω μια απαντηση σωστη με επιχειρηματα..:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
Ρε jimaros,αν σε είχαν σταμπάρει θα σε είχαν banάρει ...

δεν έχω άλλα επιχειρήματα :)

Δηλαδη αφου δεν ειχε μπαναριστει μεχρι που χαλασε ειναι οκ.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Thnx man..

Δημοσ.

Giasas mages,

Sintoma prokeite na mpo kai ego ston fantastiko kosmo tou xbox360 agorazontas ena elite. Fisika me endiaferei na to flasharo klp. To provlima mou einai oti diatheto mono ena laptop. Mporei kapios na mou pei ti xreiazomai gia na kano tis ''douleies'' mou me to laptop pou diatheto. exo mono usb2 kai ena eksoteriko dvdr me dl 1X. Tha ektimousa mia olokliromeni apantisi gia na arxizo na mazevo to iliko agorazontas to kai katebazontas to antistixa.

Sas Efxaristo

OKOMOTA

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...