Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:rolleyes: Pε παιδια δεν ξερει κανεις πως να τσιπαρω το xbox μου??

αν δεν την παλευει να το κάνεις μονο σου. που δεν σε κόβω, γιατι αν την πάλευες θα είχες βρεί όλες τις απαντήσεις σου στο google. Πήγενε σε ένα μαγαζί να στο κάνουνε στα καπάκια

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά έχω στείλει τον κλασικό οδηγό στον dennisnv αλλά δεν ξέρω αν τον έχει διαβάσει καθόλου.

Για να ρωτάει υποθέτω ότι δεν τον έχει διαβάσει.

Δημοσ.

Όταν βγείτε παγανιά για Jasper θα κοιτάξετε το εξής:

jasper_find.jpg

12.1A.jpg

identifying.jpg

(ουσιαστικά την διαφορά στα Ampere, τα falcon λένε 16.5A και τα Jasper 12.1)

Δημοσ.

Επειδή αναφέρθηκαν τα watt του τροφοδοτικού των Jasper παραπάνω αυτό που ισχύει είναι το ακόλουθο:

Also this particular Jasper came with a 175W power supply (like the Falcons used). They are probably trying to use up all the older PSU's and thus it was packed with the unit. Keep in mind that even if this Xbox only needs 150W it's not a issue to power it with a 175W supply, just like people who put 700W PSU's in their PC's for no apparent reason.

http://www.engadget.com/2008/12/10/inside-an-xbox-360-jasper-ben-heck-dissects-the-mythical-consol/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή ζητήθηκε από κάποια άτομα εδώ είναι ο κλασικός οδηγός για όλα τα drive εκτός των liteon καθότι δεν έχει βγει ακόμα το ixtreme 1.5

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.
Επειδή ζητήθηκε από κάποια άτομα εδώ ο κλασικός οδηγός για όλα τα drive εκτός των liteon καθότι δεν έχει βγει ακόμα το ixtreme 1.5 ας μου στείλει μήνυμα να του πω που μπορεί να τον βρει γιατί απαγορεύεται να αναφέρουμε λινκς εδώ πέρα.

γεια σου ρε φιτς μαστορα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...