Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

+1 υπερ torrentleech. Soldering είναι ένωση με ΚΑΛΑΪ και μόνο.

Επι του θέματος τώρα παιδιά, λύθηκε το θέμα της συγκόλησης, να δούμε τι θα γίνει με το κυνήγι για Jasper :lol:

Δημοσ.
Ρωτάς κι εσύ κάτι πράματα τώρα...

E??Γιατι ρε παιδια τι παραλογο ρωτησα??Και αν δεν ηξερες δεν ηταν αναγκη να απαντησεις..Οποιος ξερει και θελει να βοηθησει εδς θα ειμαι... :-)

Δημοσ.
poio ειναι το gamertag sou ρε συ Ζeppos?

Ε, ποιο άλλο... Zeppos. Μόνο που πλέον δεν είμαι τόσο συχνά μέσα, αυτή τη στιγμή μόνο το Fifa09 έχω original, που πιο πολύ ο αδερφός μου το παίζει παρά εγώ.

Περιμένω να βγει το fw του Liteon και θα δω τι θα κάνω.

Δημοσ.

Mεγάλε, seriously, μην το ξαναρωτήσεις...pls!

1.Δεν τσιπάρεται, μπαίνει άλλο firmware στο dvd-rom του.

2.Αν έχεις τόσες απορίες, πήγαινε σε καταστήματα που θα στο κάνουν με 100+ ευρώ.

3.Η επίμονη προσέγγισή σου είναι λανθασμένη και κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί. ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...