Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά απ' ότι καταλαβαίνω (ετοιμάζομαι να αγοράσω την κονσόλα απλά περιμένω για jasper λίγες μέρες ακόμα...) με το iXtreme 1.5 θα flashάρεται το liteon..

επειδή δεν έχω ασχοληθεί με τη διαδικασία.. απλά τρέχεις το iXtreme (το 1.5 όταν κυκλοφορήσει τέλος πάντων παραμονή χριστουγέννων) ?? ή πρέπει να παρέμβεις και στο hardware της κονσόλας ?

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πρέπει να κάνεις και ένα μικρο soldering(Επεμβαίνεις στη μητρική του dvdrom)

Και ναι όταν βγει το ixtreme 1.5 θα μπορεί να φλασαριστη ακόμα και το liteon(Έπεσε και το τελευταίο απόρθητο κάστρο).

Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες στείλε μου pm.

Δημοσ.

δεν χρειάζεται να κάνεις κανένα soldering όπως είπε και ο φίλος v0rtex. Αρκεί να ενώσεις τα δύο σημεία με ένα συνδετήρα , ένα κατσαβίδι κλπ.

-----Προστέθηκε 9/12/2008 στις 04 : 53 : 54-----

Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες στείλε μου pm.

ελεύθερη μετάφραση: ψάχνω για πελάτες...

Δημοσ.

Nα ρωτησω κατι ολιγον offtopic

Τωρα τελευταία μου καρφοθηκε να συνδεθώ στο live.

Εχω 1 μήνα free gold trial ,να το δοκιμάσω,ειναι καλες οι μέρες γιατι συνήθως τέτοια εποχη πέφτουν τα μπανακια?

Και πρέπει να εχω το τελευταίο f/w για να μπώ ?Απο οτι θημαμαι το φλασαρα τέλη φεβρουαρίου,πια εκδοση ήταν stable τότε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
δεν χρειάζεται να κάνεις κανένα soldering όπως είπε και ο φίλος v0rtex. Αρκεί να ενώσεις τα δύο σημεία με ένα συνδετήρα , ένα κατσαβίδι κλπ.

ελεύθερη μετάφραση: ψάχνω για πελάτες...

Μάλλον δεν ξέρεις τι εννοούμε με τον όρο soldering?

Soldering σημαίνει να παρέμβουμε με τον οποιοδήποτε τρόπο(Ακόμα και με κατσαβίδι) στο hardware οποιουδήποτε πράγματος(Π.χ. μητρική liteon dvdrom drive)

Softmod απ' την άλλη σημαίνει να αλλάξουμε το προγραμματισμό κάποιου πράγματος(Π.χ. liteon drive) ΧΩΡΙΣ να πειράξουμε τίποτα στο τομέα hardware.

Και θα σε παρακαλούσα να μην κάνεις υπονοούμενα για το άτομο μου όπως δεν κάνω κι εγώ για εσένα.

Nα ρωτησω κατι ολιγον offtopic

Τωρα τελευταία μου καρφοθηκε να συνδεθώ στο live.

Εχω 1 μήνα free gold trial ,να το δοκιμάσω,ειναι καλες οι μέρες γιατι συνήθως τέτοια εποχη πέφτουν τα μπανακια?

Και πρέπει να εχω το τελευταίο f/w για να μπώ ?Απο οτι θημαμαι το φλασαρα τέλη φεβρουαρίου,πια εκδοση ήταν stable τότε?

Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις να βγει το νεο ixtreme 1.5 firmware και να μπεις με αυτό στο live για να είσαι ποιο σίγουρος.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.
ΒΑΪ, ΒΑΪ, ΒΑΪ, ΒΑΪ !!!

Μόλις τσέκαρα το live μου και bann-αρίστικα! Είχα να μπω πολύ πριν το ban wave. Άρα την κατάλληλη στιγμή έσπασε το lite on (όχι ότι πρόκειται να πάρω αλλά τουλάχιστον επιλογές)

Πως και σε πήρε και σένα η μπάλα ρε ροζίδη;

Γμτ και ήθελα να σε πατήσω στο φίφα..

Τι να κάνεις. :rolleyes:

Δημοσ.

Για να κάνω update πρέπει να ξανανοίξω το 360 να ξαναγλασαρω κτλ?

Τώρα αν μπώ να κατεβάσω κανενα ντεμο ,θα εχω παλι προβλημα?

Δημοσ.

Για να κάνεις update τι? Γίνε λίγο ποιο συγκεκριμένος ώστε να ξέρουμε τι ρωτάς για να σου απαντάμε ποιο άμεσα στο ερώτημα σου.

Αν εννοείς το dashboard όχι δεν χρειάζεται να ξαναφλασαρεις το 360.

Αν εννοείς για να περάσεις το νέο ixtreme 1.5 εξυπακούεται ότι πρέπει να ανοιχτεί και να ξαναφλασαριστει το 360 σου.

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να κάνουμε extract το key στο LiteOn, ώστε να το φλασάρουμε.

Στα BenQ κτλ, μόνο την καρτούλα PCI to Sata δεν θέλαμε, ώστε να συνδεθεί το pc με το drive?

Δημοσ.

και στο benq επαιρνες πρωτα το γνησιο κλειδι και μετα το εφτιαχνε το hacked το ιδιο πρεπει να γινει και με το liteon

Δημοσ.
Δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να κάνουμε extract το key στο LiteOn, ώστε να το φλασάρουμε.

Στα BenQ κτλ, μόνο την καρτούλα PCI to Sata δεν θέλαμε, ώστε να συνδεθεί το pc με το drive?

Όχι s2katana εδώ έχεις μπερδευτεί.

Σε όλα τα drive πρέπει να πάρουμε το μοναδικό κλειδί που έχει κάθε drive για να το περάσουμε μετά στο hacked ixtreme firmware για να το περάσουμε με τη σειρά του στο drive από το όποιο πήραμε το κλειδί αλλιώς δεν θα δουλεύει καθόλου(παιχνίδια) το drive παρά μόνο σε ταινίες.

Δημοσ.
Πως και σε πήρε και σένα η μπάλα ρε ροζίδη;

Γμτ και ήθελα να σε πατήσω στο φίφα..

Τι να κάνεις. :rolleyes:

Να ευχαριστείς την Microsoft που με μπανάρισε!!! Γλίτωσες!

Δημοσ.
Μάλλον δεν ξέρεις τι εννοούμε με τον όρο soldering?

Soldering σημαίνει να παρέμβουμε με τον οποιοδήποτε τρόπο(Ακόμα και με κατσαβίδι) στο hardware οποιουδήποτε πράγματος(Π.χ. μητρική liteon dvdrom drive)

Softmod απ' την άλλη σημαίνει να αλλάξουμε το προγραμματισμό κάποιου πράγματος(Π.χ. liteon drive) ΧΩΡΙΣ να πειράξουμε τίποτα στο τομέα hardware.

Και θα σε παρακαλούσα να μην κάνεις υπονοούμενα για το άτομο μου όπως δεν κάνω κι εγώ για εσένα.

Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις να βγει το νεο ixtreme 1.5 firmware και να μπεις με αυτό στο live για να είσαι ποιο σίγουρος.

ρε φίλε συγνώμη αλλά είσαι τελείως άσχετος με το αντικείμενο οπότε καλύτερα να μην λες βλακείες αν δεν γνωρίζεις. ξέρεις και το softmod τρομάρα σου, καρα lol.:eek:

Wikipedia:

Soldering is a process in which two or more metal items are joined together adhesively, by melting and flowing a filler metal into the joint, the filler metal having a relatively low melting point

-----Προστέθηκε 9/12/2008 στις 08 : 58 : 12-----

και στα παλιά drive ίδια ήταν η διαδικασία, κάθε .bin (firmware) είναι μοναδικό και συσχετισμένο με την κάθε κονσόλα. Οπότε χρειαζόμαστε πρώτα το συγκεκριμένο firmware ώστε να το μετατρέψουμε και να είναι συμβατό με το xbox μας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...