Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χεχε, τι καλημέρα, εγώ πάω να την πέσω τώρα, το πήγα σερί πάλι. Στο ενδιάμεσο όμως πρόλαβα και, εχμ, τσίμπησα κάμποσες ταινίες με κατασκόπους (που γουστάρω τρελά). Ρεαλιστικά πράγματα όμως, όχι χαζομάρες του στιλ Bourne Identity και James Bond. Ενδεικτικά αναφέρω τις The Kremlin Letter, The Ipcress File, Spartan και Army of Shadows (γαλλική και μάλλον απίστευτη ταινιάρα). Άσχετα όλα αυτά, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Να δούμε αν συγκρίνονται με το ανυπέρβλητο Good Shepherd.

Τεσπα, το νεότερο που κυκλοφορεί σχετικά με το iXtreme 1.5 για τα Liteon είναι τα παρακάτω λεγόμενα του c4eva, που έχουν διαδοθεί στο Internet...

[00:14] <c4eva> 1.5 - open tray power on support for windows inquiry/fw unlock mode

[00:14] <c4eva> 1.5 - enhanced "bad angle" support

[00:15] <c4eva> 1.5 - single speed only (12x)

[00:15] <c4eva> 1.5 - enhanced SS support for spoofing

[00:16] <c4eva> 1.5 - more secure firmguard - benq only

[00:18] <c4eva> 1.5 - Benq 6039 (1319L) version!

[00:20] <c4eva> 1.5 for liteon will come soon, work on fw continues by the team!

[00:22] <c4eva> liteon fw is complicated, but im optimistic the team will solve it soon!

2008-11-30 (in #fw):

[03:42] <c4eva> flashing liteon is easy, all software,all this has already been done!

[03:43] <c4eva> the team is working on the fw, patience!

[03:47] <c4eva> The team has several liteon dumps and flash back to any liteon perfectly! Patience!

Όντως, υπομονή.

Δημοσ.
Χεχε, τι καλημέρα, εγώ πάω να την πέσω τώρα, το πήγα σερί πάλι. Στο ενδιάμεσο όμως πρόλαβα και, εχμ, τσίμπησα κάμποσες ταινίες με κατασκόπους (που γουστάρω τρελά). Ρεαλιστικά πράγματα όμως, όχι χαζομάρες του στιλ Bourne Identity και James Bond. Ενδεικτικά αναφέρω τις The Kremlin Letter, The Ipcress File, Spartan και Army of Shadows (γαλλική και μάλλον απίστευτη ταινιάρα). Άσχετα όλα αυτά, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Να δούμε αν συγκρίνονται με το ανυπέρβλητο Good Shepherd.

Τεσπα, το νεότερο που κυκλοφορεί σχετικά με το iXtreme 1.5 για τα Liteon είναι τα παρακάτω λεγόμενα του c4eva, που έχουν διαδοθεί στο Internet...

Όντως, υπομονή.

αξίζει να περιμένουμε την έκδοση jasper; εχω μάθει στην τεχνολογία οτι οτι ποιο καινούργιο στατιστικά πάντα έχει προβλήματα ..ελπίζω να μην περιμένω τσάμπα και οι βελτιώσεις του να αξίζουν ;)

Οσο για τα liteon έιναι θέμα χρόνου να σπάσουν κι αυτά απο τι διαβάζω απο διάφορες πηγές.

Δημοσ.

Tελικά το Samsung drive μου είχε έρθει στα ΕΛΤΑ από τις 11/11 (!) και εγώ δεν έλαβα ποτέ ειδοποίηση!Πήγα σήμερα τυχαία και το παρέλαβα.

Οπότε τσάμπα το θάψιμο στην dealextreme, τώρα μένει να συνεννοηθώ με κάποιο xboxά να το φλασάρουμε. :-)

Δημοσ.
Tελικά το Samsung drive μου είχε έρθει στα ΕΛΤΑ από τις 11/11 (!) και εγώ δεν έλαβα ποτέ ειδοποίηση!Πήγα σήμερα τυχαία και το παρέλαβα.

Οπότε τσάμπα το θάψιμο στην dealextreme, τώρα μένει να συνεννοηθώ με κάποιο xboxά να το φλασάρουμε. :-)

η κονσολα σου είναι με liteon? δηλαδή 8α πάρεις το κλειδί απο το Lite on. 8α το περάσεις στο samsung. και μετά 8α το φλασάρεις? και στο τέλος 8α κάνεις την σκάτζα μεταξύ των 2 drives?

Εχω πάρει και εγώ ένα τέτοιο Drive σε περίπτωση που πάθει τίποτα το χβοχ που έχω τώρα και αναγκαστώ να πάρω άλλη κονσόλα.

Δημοσ.

Ναι αυτό είναι το βασικό σχέδιο, με LiteOn έχω.

Αν και μάλλον θα με βοηθήσει κάποιος καλός άνθρωπος(με το αζημείωτο εννοείται) γιατί δεν προλαβαίνω με τίποτα να διαβάσω manuals κτλ.

Δημοσ.
Ναι αυτό είναι το βασικό σχέδιο, με LiteOn έχω.

Αν και μάλλον θα με βοηθήσει κάποιος καλός άνθρωπος(με το αζημείωτο εννοείται) γιατί δεν προλαβαίνω με τίποτα να διαβάσω manuals κτλ.

και διάβασα ότι 8ελει κ ηλεκτοκολησεις?

Δημοσ.

δε θέλει, μπορείς να γεφυρώσεις το TX με ενα κατσαβίδι οταν διαβάζει το key ..η να χρησιμοποιήσεις το Spear αμα εχεις 360Xtractor ..η το αλλο το μαραφέτι που βγαζουν για το connectivity kit v3.

Δημοσ.

Μόνο +R.

Από μάρκες υπάρχουν άφθονες, ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις. Εγώ είχα ξεκινήσει με Verbatim πριν 2+ χρόνια, αλλά επειδή τότε είχαν 3,50 ευρώ το ένα συνέχισα με φθηνά Intenso (απαράδεκτα). Τα μισά πήγαν για πέταμα, οπότε το γύρισα στα TDK που τα έβρισκα εύκολα σε 20άδες και είχαν και λογική τιμή. Τώρα τελευταία κατέληξα ξανά στα Verbatim (μετά τα προβλήματα που μου είχε βγάλει στα καλά του καθουμένου το Fifa09 με τα TDK). Επειδή όμως τα δύο τελευταία Verbatim που έγραψα (Prince of Persia, Far Cry 2) κάποιο σκάλωμα έφαγαν και δεν παίζουν (open tray issue και αποκλείεται να μπλέξω τώρα με τη ρύθμιση του ποτενσιόμετρου του laser ή με το rubber band fix, άσχετα αν τα έχω κάνει ήδη σε άλλο 360 και ξέρω πώς γίνονται), δοκίμασα να τα ξαναγράψω σε TDK και είναι κομπλέ. Οπότε μου φαίνεται θα το ξαναγυρίσω εκεί μέχρι νεωτέρας...

Προσωπικά αγοράζω δισκάκια βασιζόμενος σε 3 παραμέτρους. Πρώτον να μην είναι πολύ ακριβά, δεύτερον να μπορώ να τα βρω εύκολα, πχ. στο κοντινότερο Πλαίσιο, γιατί αποκλείεται να τρέχω στο κέντρο ή να τα παίρνω σε στοίβες από το internet. Καμια 10αριά να έχω μου φτάνουν, δεν χρειάζεται να τα παίρνω με τις... 50άδες. Και φυσικά τρίτον να γράφονται σωστά με Pioneer 111 και να κρατούν καιρό. Τα TDK τα γράφω σε 2.4x (δεν με πειράζουν τα 40+ λεπτά που κάνουν για να γραφτούν) και με εξαίρεση το Fifa δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Αντίθετα μερικά από τα Verbatim που τα έγραφα 6x, μετά από μισό χρόνο αρνούνταν να παίξουν (χωρίς προφανή λόγο, γρατζουνιές κλπ).

Δημοσ.

Ου, μια χαρά είναι αυτά. Ακριβώς τα ίδια παίρνω. Υπ' όψην ότι τα TDK γράφονται ασφαλώς σε 2.4x κι ας λένε 8x (κανά δυο φορές που είχα δοκιμάσει μεγαλύτερες ταχύτητες έφαγα ήττα) ενώ με τα Verbatim μπορείς να πιάσεις και x6 ή x8 χωρίς πρόβλημα. Αν δεν σε πειράζει το περίμενε στις εγγραφές (45 λεπτά αντί για 15-20), τότε τα TDK είναι ό,τι πρέπει.

Τα... παλιά τα χρόνια (προ ΝΧΕ update) θεωρητικά μας ενδιέφερε σε ποιά ταχύτητα και ποιότητα θα γράψουμε τα δισκάκια μας. Υποτίθεται ότι όσο υψηλότερη ήταν η ταχύτητα εγγραφής, τόσο περισσότερο ζοριζόταν η κεφαλή κατά την ανάγνωση και σε βάθος χρόνου κράταγες μια πισινή μπας και... Τώρα όμως που τα πιο πολλά παιχνίδια τα περνάμε στο σκληρό και το δισκάκι δεν απασχολεί καθόλου το dvd-rom, έχει αλλάξει η κατάσταση.

Δημοσ.

Οπότε ουσιαστικά το γράφω μία φορά στο disk, το κάνω copy στον σκληρό του Χ360 και μετά απλά το θέλει να υπάρχει μέσα στο drive για να το τρέξει από τον HDD.

Δημοσ.

να πω κατι εγω τωρα πλεων με to update & ta games ston σκληρο τα δισκακια παιζουν μεγαλη σημασια?δεν μπορουμε να χρησημοποιουμε ενα μετριο & φτηνο πχ philips γραμμενο σε αργη ταχυτητα , να το περασουμε στο δισκο κε μετα απλα να βαζουμε το δισκακι και να φορτωνουμε το παιχνιδι αποτο δισκο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...