Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θελω να κατεβασω το καινουργιο update dashboard και δεν εχω καταλαβει κατι. Το εχω βρει στα 7 mbytes αλλα διαβασα οτι το τελικο ειναι γυρω στα 120 mbytes. Και αυτο που βρηκα και ειναι 7mbytes λεει οτι ειναι το τελικο. Tι διαφορες εχουν;

Αν γνωριζει κανεις και θελει ας ποσταρει

Δημοσ.
Θελω να κατεβασω το καινουργιο update dashboard και δεν εχω καταλαβει κατι. Το εχω βρει στα 7 mbytes αλλα διαβασα οτι το τελικο ειναι γυρω στα 120 mbytes. Και αυτο που βρηκα και ειναι 7mbytes λεει οτι ειναι το τελικο. Tι διαφορες εχουν;

Αν γνωριζει κανεις και θελει ας ποσταρει

και εγώ αυτό περασα με τα 7 μβ. Το άλλο δεν ξέρω τι είναι. Αλλα μου φένεται υπερβολή 120μβ! εκτός αν εχει σωσμένα βιντεάκια πουθενα μεσα ή κανενα απλό παιχνιδάκι.

Δημοσ.
και εγώ αυτό περασα με τα 7 μβ. Το άλλο δεν ξέρω τι είναι. Αλλα μου φένεται υπερβολή 120μβ! εκτός αν εχει σωσμένα βιντεάκια πουθενα μεσα ή κανενα απλό παιχνιδάκι.

τα 120 τα κατεβαζεις μεσω live.....ειναι για το avatar....

Δημοσ.

Α, αυτό κατέβαζε 50 ώρες σήμερα το live όταν έκανα recover gamertag στο νέο 360. Κι έλεγα τι στο καλό γίνεται.

Δημοσ.

Στο φίλο με το προβληματικό Tomb Raider, να δοκιμάσει να το ξαναγράψει. Μπορεί να πήγε στραβά η εγγραφή.

Πέρα απ' αυτό μπορεί να'ναι θέμα του recorder σου.

Δημοσ.
Στο φίλο με το προβληματικό Tomb Raider, να δοκιμάσει να το ξαναγράψει. Μπορεί να πήγε στραβά η εγγραφή.

Πέρα απ' αυτό μπορεί να'ναι θέμα του recorder σου.

και να το βάλει στο 1Χ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικα με τα μπαναρισματα κτλ μερικα info:

Ειχα να μπω Live λιγο μετα την "ανεπισημη" κυκλοφορια των Dead Space, Gears of War 2, Fallout 3 κτλ.

>Τα επαιza ΟΛΑ στο Live<

Αποφασισα να μπω χτες. Εκανε update κανονικοτατα, Avatars κτλ. To update κρατησε 3-4 λεπτα το download απο το Live για το νεο Live experience (24mbps).

Εχω samsung ms25 με iXtreme 1.2b εδω και 2 χρονια.

Ουτε ban, ουτε τιποτα...... ουτε καν αξιωθηκα να κανω update σε 1.4 κτλ, επισης δεν χρησιμοποιησα ποτε software για να ελεγξω τα .iso, ξερετε, ABGX, dvdmulleter κτλ.

Συμπερασμα... βαλτε 1.2b :-)

Socratis_g, δεν νομιζω να μπορεις να καψεις dual-layer σε ταχυτητα μικροτερη απο 2.4x

Επεξ/σία από nuxx
Δημοσ.

Hi folks, just wanted to let you know (for anyone who wants to know)there is a workaround to be able to get/use netflix on your 360 even if you're not from the US

you will need to follow these steps:

1) Sign up at Netflix.com. Give them a fake US address. The adress has to be valid(google).

2) Sign up at Entropay.com. Use that virtual VISA card to pay for Netflix

3) Open up a US Xbox Live Account (Silver will do)

4) Sign in on 360, go to video section, download Netflix application.

5) Open app. Choose to use a gold account. Select your main account. Get activation code.

6) Find proxy(i'm using this 1: http://www.hotspotshield.com/),

go online to www.netflix.com/activate

7) Stay on proxy, add titles on website.

icon_cool.gif They pop up instantly on your 360 once you added titles.

Δημοσ.
Σχετικα με τα μπαναρισματα κτλ μερικα info:

Ειχα να μπω Live λιγο μετα την "ανεπισημη" κυκλοφορια των Dead Space, Gears of War 2, Fallout 3 κτλ.

>Τα επαιza ΟΛΑ στο Live<

Αποφασισα να μπω χτες. Εκανε update κανονικοτατα, Avatars κτλ. To update κρατησε 3-4 λεπτα το download απο το Live για το νεο Live experience (24mbps).

Εχω samsung ms25 με iXtreme 1.2b εδω και 2 χρονια.

Ουτε ban, ουτε τιποτα...... ουτε καν αξιωθηκα να κανω update σε 1.4 κτλ, επισης δεν χρησιμοποιησα ποτε software για να ελεγξω τα .iso, ξερετε, ABGX, dvdmulleter κτλ.

Συμπερασμα... βαλτε 1.2b :-)

Θεμα τυχης ειναι...

Καποια στιγμη θα βαλεις καποια bad kreon SS rips και θα σου το σφυριξει το μπανακι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Παιδιά επειδή το xbox που είχα τα κακάρωσε είπα να πάρω καινούργιο. Αν πάρω τι έκδοση να πάρω για να είναι hackable?

κατω απο 815 lot....

Επεξ/σία από jimbrav
σωστη παρατηρηση απο just gamer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νά ρωτησω ,υπάρχει τρόπος να παιζω online σε σερβερς εκτώς του live.

Κατι είχα ακούσει για ενα xlink kai εδώ στο insomnia αλλα εχει καπια προβλήματα.

plz αν ξερετε απαντηστε

Επεξ/σία από light360
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...