Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έλα?! Σε έπιασε να την κλέβεις και σε πέταξε με τις κλοτσιές? Ρε τους αρκουδέιδες!

:P

Ναι, πήρα το μάθημά μου και από τότε δεν πήρα, ούτε και πρόκειται να ξαναπάρω είτε κονσόλα, είτε παιχνίδι της Μ$ και γενικά δεν πρόκειται να της ξαναδώσω ούτε λεπτό. Ποιος χάνει; :-)

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Έλα?! Σε έπιασε να την κλέβεις και σε πέταξε με τις κλοτσιές? Ρε τους αρκουδέιδες!

Ε τι περίμενες; Ολη η μούργα στην microsoft! Τα καθιζήματα!

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Έγραψα εχθές το Tomp Raider και όταν το βάζω να παίξει μου βγάζει από την αρχή Disk unplayable. Να σημειώσω ότι χρησιμοποίησα το ΧΒΟΧ creator και ότι είναι το μοναδικό παιχνίδι που μου το βγάζει αυτό. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Φταίει η κονσόλα μου ή είναι θέμα παιχνιδιού?

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
Ναι, πήρα το μάθημά μου και από τότε δεν πήρα, ούτε και πρόκειται να ξαναπάρω είτε κονσόλα, είτε παιχνίδι της Μ$ και γενικά δεν πρόκειται να της ξαναδώσω ούτε λεπτό. Ποιος χάνει; :-)

Οι εταιριες που πουλανε αδεια δισκακια;:lol:

Δημοσ.
Ε τι περίμενες; Ολη η μούργα στην microsoft! Τα καθιζήματα!

Η μούργα, η μούργα. Ο Θεός καλείται να στείλει καρκίνο σ' αυτούς και σε όλα τους τα σόγια. Να πεθάνουνε οι προδότες. Ποιός έκλεβε την ταμπακιέρα? Αλητεία, αίσχος, αίσχος (ντουπ x2).

Εγώ πάντως από τότε που βγήκε το xbox (το πρώτο) τα γύρισα και γράφω "Microsoft" την M$... και "$ony" την άλλη κατάπτυστη εταιρεία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Left.4.Dead.PAL.MULTi4.XBOX360-DNL

Τώρα που είδα το .nfo λέει: "Languages : FR / DE / SP / RU"

Αγγλικά... αναμένουμε;;;

Επεξ/σία από MindMaker
Δημοσ.
Left.4.Dead.PAL.MULTi4.XBOX360-DNL

Τώρα που είδα το .nfo λέει: "Languages : FR / DE / SP / RU"

Αγγλικά... αναμένουμε;;;

η άλλη έκδοση που είχε βγεί αγγλική ήτανε.

Δημοσ.
Καλημέρα παιδιά,

Έγραψα εχθές το Tomp Raider και όταν το βάζω να παίξει μου βγάζει από την αρχή Disk unplayable. Να σημειώσω ότι χρησιμοποίησα το ΧΒΟΧ creator και ότι είναι το μοναδικό παιχνίδι που μου το βγάζει αυτό. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Φταίει η κονσόλα μου ή είναι θέμα παιχνιδιού?

Ευχαριστώ πολύ

Μια και δεν βλέπω να συγκινείται κανένας άλλος θα σου απαντήσω εγώ lol

Μάλλον κάτι δεν κανεις σωστά η ίσως λείπει η πληροφορία για το δεύτερο layer.Αυτό πάθαινα εγώ πιο παλιά όταν δεν ήξερα..Αν σου είναι εύκολο δώσε λίγες παραπάνω πληροφορίες για την έκδοση που έχεις.Η αν θέλεις δοκίμασε να βάλεις manual την πληροφορία για το 2 layer (1913760) και πες μου αν δούλεψε.Συνήθως αυτό είναι..

Επίσης σου προτείνω να χρησιμοποιείς το ImgBurn.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...