Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μια απορία γύρω απο... game hack!

Πριν αρκετό καιρό είχε δημοσιευθεί σε ένα site, ένας οδηγός που δείχνει κάποια βασικά βήματα για πείραγμα των αρχείων του "Gears Of War", έτσι ώστε να επιφέρει διάφορα απο τελέσμα στο παιχνίδι (να τρέχει πιο γήγορα ο χαρακτήρας, άπειρα πυρομαχικά κ.τ.λ). Οι πιο "ψαγμένοι" έχουν προχωρήσει και σε άλλα παιχνίδια όπου πειράζουν μέχρι και τους χάρτες (Halo 2, Halo 3, Oblivion).

Καθώς λοιπόν "σκάλιζα" το Mirror's Edge μου δημιουργήθηκαν διάφορες απορίες...

1.) --->Στο αρχείο "Coalesced.ini" του .iso, εκτός απο τις διάφορες παραμέτρους του παιχνιδιού που λογικά μπορούν να πειραχτούν, υπάρχουν και διάφορα πεδία που έχουν να κάνουν με τα achievements και τα artwork, video & music unlockables...

(π.χ.

. 1..\TdGame\Config\Xenon\Cooked\TdAchievements.ini §[TdGame.TdStatsManager]

MaxMomentumTimeLimit=30.0f

SPAirMeleeKillsLimit=1

SPDisarmLimit=15

SPMeleeLimit=20

SP180TauntLimit=1

SPLandOnHeadLimit=1

NumberOfBagsToFindForFirstAchievement=11

# Id=Enum/Int in SeqAct_TdUnlockAchievement

# AchCode=Name of achievement, could be anything unique

# XboxId=Id at Xbox live. Can be found in mirrors_edge.spa.h

[Tp.TpAchievementManager]

AchievementBindings=(Id=1,AchCode="Level_1_Complete",XboxId=42,TrophyId=2)

AchievementBindings=(Id=2,AchCode="Level_2_Complete",XboxId=44,TrophyId=3)

AchievementBindings=(Id=3,AchCode="Level_3_Complete",XboxId=45,TrophyId=4)

AchievementBindings=(Id=4,AchCode="Level_4_Complete",XboxId=46,TrophyId=5)

AchievementBindings=(Id=5,AchCode="Level_5_Complete",XboxId=47,TrophyId=6)

AchievementBindings=(Id=6,AchCode="Level_6_Complete",XboxId=48,TrophyId=7)

[.....]

[ArtworkUnlock_1 UIDataProvider_ArtworkUnlocks]

ResourcePath=TdUIResources_FrontEnd.Images.T_Faith_01

LevelId=1

UnlockId=1

[ArtworkUnlock_2 UIDataProvider_ArtworkUnlocks]

ResourcePath=TdUIResources_FrontEnd.Images.T_Faith_02

LevelId=1

UnlockId=2

[.....] )

Κάποια αρχεία βέβαια δεν φαίνεται να υπάρχουν καθόλου στο .iso αν και αναφέρονται στο παραπάνω αρχείο εκτός και εάν είναι κωδικοποιημένα. (\TdGame\Config\Xenon\Cooked\TdAchievements.ini)

Υπάρχει πιθανότητα με edit κάποιων αρχείων του παιχνιδιού και inject πίσω στο .iso να γίνει κόπια του παιχνιδιού που μόλις τρέχει να ξεκλειδώνει αυτόματα ολα τα unlockables και τα achievements;;;

Δεν με ενδιαφέρει σε καμία περίπτωση το cheating, απλά απο περιέργεια αναρωτιέμαι εαν κάτι τέτοιο είναι εφικτό.

2.) --->Επίσης, εάν ανοικτεί το αρχείο "Coalesced.int" με wordpad έχει απ' ότι κατάλαβα όλους τους υποτίτλους απο τους διαλόγους του παιχνιδιού και όχι μόνο.

Εάν οι υπότιτλοι μεταφραστούν απο τα Αγγλικά όπου είναι, στα Ελληνικά και ξαναγίνει inject το αρχείο πίσω στο .iso, υπάρχει περίπτωση να προβληθούν οι Ελληνικοί υπότιτλοι στην θέση των Αγγλικών;

Τα παραπάνω βέβαια και να γίνονται είναι αρκετά δύσκολη διαδικασία πιστεύω, γιατί εκτός απο το πείραγμα των αρχείων θα πρέπει να αλλακτούν και τα MD5 Hashes στο αρχείο "Xbox360TOC.txt" τα οποία στο συγκεκριμένο παιχνίδι φαίνονται να είναι κωδικοποιημένα αλλά σε κάποια games όπως το "GoW" είναι OK!

Τι απορίες μου έχρονται μεσημεριάτικα :P

Sorry για το πολύ μπλά-μπλά... μπορεί τόση ώρα να έγραφα απλώς βλακείες αλλα απλά ήθελα να μοιραστώ τις απορίες μου και με εσάς και να ακούσω γνώμες :)

Αν πάλι δεν επιτρέπεται συζήτηση για τέτοια θέματα ή έκανα post σε λάθος topic... δείξτε κατανόηση :P

Πολύ ενδιαφέρον φίλε μου, μπράβο. Keep us posted...

Δημοσ.

Καλησπερα φιλτατοι,

Λοιπον, φλασαρισμενη κονσολα κανα χρονο τωρα, ποτε live με δισκακι μεσα και ποτε online gaming με αντιγραφη, το μονο "παρανομο" ειναι τα account που ειχα (δυο) γιατι καταλαθος πηρα points αμερικανικους και οταν τους τελειωσα δεν το ξαναχρησιμοποιησα. Οτι εχω παιξει ηταν με ημερομηνια 2005 (οταν δεν εχει ρευμα εκει παει το xbox) οποτε δεν εχω achievement με ημερομηνια 2007-2008. Οποτε εμπαινα live και εβγαινα εκλεινα το ρευμα για λιγο να μηδενιζει... (ειμαι περιεργος το ξερω....).

Πριν ενα μηνα εκανα τον 20αρη_>120αρη, μπηκα live μετα απο καμια βδομαδα και ολα μια χαρα, αυτη τη στιγμη κατεβαζω demo, trailer και ενα arcade, ολα πανε καλα.

Α πληροφοριακα εχω ixtreme 1.4....

Μαλλον ποτε δεν θα μαθουμε με τι μοτιβο κανει ban....

Δημοσ.

Και καλα, απλως οταν το αφηνεις εκτος ρευματος οπως και τα βιντεο πανε σε μια παλια ημερομηνια που παντα ειναι η ιδια, και αν δεν την φτιαξεις απο εκεινο το σημειο συνεχιζει.

Στο xbox πηγαινει στο 2005 και ξεκιναει απο κει, οποτε μπαινεις ομως live την διορθωνει αυτοματα, αναλογα βεβαια και την χωρα που εχεις βαλει οτι εισαι.

Δημοσ.
Μαλλον ποτε δεν θα μαθουμε με τι μοτιβο κανει ban....

Το θέμα είναι ότι και να το μάθουμε (δηλαδή να το μαντέψουμε ή να διαρρεύσει από την ίδια την MS) θα βρουν τρόπο αυτοί να αρχίσουν να ψάχνουν για κάτι άλλο και μετά από κανα χρόνο πάλι τα ίδια θα έχουμε. Γι' αυτό και iXreme 1.5 να βγει θα το σκεφτώ πάρα πολύ να φλασάρω και το δεύτερο 360 (το οποιο παρήγγειλα και περιμένω).

Αλήτες ρε, δεν αφήνουν τον απλό, καθημερινό κοσμάκη να παίξει με την ησυχία του τις πειρατικές εκδόσεις online. Άι σιχτίρ!

Δημοσ.

Αλήτες ρε, δεν αφήνουν τον απλό, καθημερινό κοσμάκη να παίξει με την ησυχία του τις πειρατικές εκδόσεις online. Άι σιχτίρ!

Βασίλης Λεβέντης mode? :P

Δημοσ.

Φασισμός, προδοσία, αισχρά... και τα δύο ban waves.

Άισχος, αίσχος.

Ο Θεός καλείται... ο Θεός καλείται να φωτίσει τον c4eva να σπάσει όλες τις προστασίες και το ban μαζί.

Στις 19 του Νοέμβρη δεν αναμετριέται το 360 με το PS3. Αναμετριέται... το δίκαιο με το άδικο, ο μπαναρισμένος που θέλει να ξαναπαίξει online (τζάμπα εννοείται).

Θα τους πάρει ο διάολος όλους!

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση οτι αυτή τη στιγμή αρχίζει και δίνεται κανονικά στους live users. Δεν μπαίνω περιμένοντας να δώ μήπως έρθει κανέναν μαζικό wave με το καινούριο update πάντως αν μπείς τώρα και με silver account (free δλδ) θα το κατεβάσει μόνο του λογικά. Στα υπόψιν οτι με κάθε νέο 360 έχεις κ ένα μήνα gold δωρεάν και έχω την εντύπωση οτι ενεργοποιείται όταν μπαίνεις live πρώτη φορά. (δεν θυμάμαι αν πρέπει να κάνεις redeem). ΜΗΝ κατεβάσεις το update απο torrentάδικα κτλ μιας και θα δίνεται απο σήμερα και απο το live αλλα και απο το xbox.com.

Καλημέρα.

Δημοσ.
Φασισμός, προδοσία, αισχρά... και τα δύο ban waves.

Άισχος, αίσχος.

Ο Θεός καλείται... ο Θεός καλείται να φωτίσει τον c4eva να σπάσει όλες τις προστασίες και το ban μαζί.

Στις 19 του Νοέμβρη δεν αναμετριέται το 360 με το PS3. Αναμετριέται... το δίκαιο με το άδικο, ο μπαναρισμένος που θέλει να ξαναπαίξει online (τζάμπα εννοείται).

Θα τους πάρει ο διάολος όλους!

Κλείνουν το λαιβ, κλείνουν κλείνουν και τον ταφο τους. Κάποια ζώα δεν με πιστεύανε, τώρα ευτυχώς, θα με πιστέψουν και τα ζώα.

Δημοσ.

Ακόμα για το Live φωνάζετε; Χάνετε τα λόγια σας παίδες. Εμένα με έδιωξε με τις κλωτσιές η κ. Μ$.

"Εδώ παν' κι άλλοι..." που λένε και στο χωριό μου...

Δημοσ.
Ακόμα για το Live φωνάζετε; Χάνετε τα λόγια σας παίδες. Εμένα με έδιωξε με τις κλωτσιές η κ. Μ$.

"Εδώ παν' κι άλλοι..." που λένε και στο χωριό μου...

Έλα?! Σε έπιασε να την κλέβεις και σε πέταξε με τις κλοτσιές? Ρε τους αρκουδέιδες!

:P

Δημοσ.
Έχω την εντύπωση οτι αυτή τη στιγμή αρχίζει και δίνεται κανονικά στους live users. Δεν μπαίνω περιμένοντας να δώ μήπως έρθει κανέναν μαζικό wave με το καινούριο update πάντως αν μπείς τώρα και με silver account (free δλδ) θα το κατεβάσει μόνο του λογικά. Στα υπόψιν οτι με κάθε νέο 360 έχεις κ ένα μήνα gold δωρεάν και έχω την εντύπωση οτι ενεργοποιείται όταν μπαίνεις live πρώτη φορά. (δεν θυμάμαι αν πρέπει να κάνεις redeem). ΜΗΝ κατεβάσεις το update απο torrentάδικα κτλ μιας και θα δίνεται απο σήμερα και απο το live αλλα και απο το xbox.com.

Καλημέρα.

Ναι, έχω ακόμη ένα μήνα gold.Οκς, θα μπω το απόγευμα να το τσεκάρω.

Καλη σας μέρα επίσης.:-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...