Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μα λεγανε οτι θα κυκλοφορησει απο Σεπτεμβριο...μιλαω για την μητρικη με την κωδικη ονομασια jasper....

Λέγανε αλλα ακόμη...δεν. Ετσι όπως το βλέπω εγω θα δώσουν οτι stock έχουν στις γιορτές και μετά θα έρθει το jasper...

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ευχαριστώ φίλε. Να υποθέσω ότι συνήθως κάνει κανέναν μήνα να έρθει;

εξαρτάται τη διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν είναι ετοιμο παίρνει γύρο στις 4-5 μέρς να στο ετοιμασουνε και μετα αφου το στείλουνε γυρω στις 5-7 μέρες να έρ8ει με απλό ταχυδρομίο. Κουριερ δεν έχω παρει ποτέ.

Συνολίκα 8ες 10-14 μερες.

Δημοσ.

Ξέρετε που θα βρω κατσαβίδι για τα χειριστήρια? Έχουν μαζέψει πολύ μπίχλα και θέλουν καθάρισμα!

Κάτι torx που έχω δεν κάνουν, γιατί οι βίδες είναι λίγο διαφορετικές.

Δημοσ.

Τα κοινά Torx δεν κάνουν. Αυτό που θέλεις είναι ένα 8άρι Torx με τρυπούλα στη μύτη του (τα λένε Security TORX, Tamper TORX ή Torx TR). Σαν κι αυτό εδώ:

mt2093-00-08.jpg

Δημοσ.

εχω παθει πλακα με την πληροτητα της απαντησης....

μονο το χερι που πιανει κατσαβιδι δεν σου εστειλε...

ερε μεγαλεια το forum...

just kidding

Δημοσ.

Μπα, σάμπως το ήξερα κι εγώ. Διάβασα την ερώτηση του theoritikou χθες και μου έκανε εντύπωση που δεν άνοιγε με κοινό Torx. Πήρα το χειριστήριο και κάτι δικά μου κατσαβιδάκια και το πάλευα κανα... πεντάλεπτο μέχρι που κατάλαβα τι παίζει με τη μύτη. Ψήθηκα να πάρω κι εγώ κανα τέτοιο Torx τώρα, αν και αχρείαστο να είναι!

Δημοσ.
Μπα, σάμπως το ήξερα κι εγώ. Διάβασα την ερώτηση του theoritikou χθες και μου έκανε εντύπωση που δεν άνοιγε με κοινό Torx. Πήρα το χειριστήριο και κάτι δικά μου κατσαβιδάκια και το πάλευα κανα... πεντάλεπτο μέχρι που κατάλαβα τι παίζει με τη μύτη. Ψήθηκα να πάρω κι εγώ κανα τέτοιο Torx τώρα, αν και αχρείαστο να είναι!

Και εγώ έτσι ακριβώς έκανα! Πήρα ένα torx κατσαβίδι, και προσπαθούσα για αρκετή ώρα να το ανοίξω, μέχρι που κατάλαβα ότι η βίδα είναι διαφορετική. :)

Δημοσ.
.........περι hacking τπτ αλλο....??????

Εμφανίστηκε ενα quote απο το #fw οπου ο c4eva έλεγε οτι εγινε το flash reading στο liteOn και μενει μονο να βγάλει ixtreme αλλά απ' ότι φαίνεται ήταν fake...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια απορία γύρω απο... game hack!

Πριν αρκετό καιρό είχε δημοσιευθεί σε ένα site, ένας οδηγός που δείχνει κάποια βασικά βήματα για πείραγμα των αρχείων του "Gears Of War", έτσι ώστε να επιφέρει διάφορα απο τελέσμα στο παιχνίδι (να τρέχει πιο γήγορα ο χαρακτήρας, άπειρα πυρομαχικά κ.τ.λ). Οι πιο "ψαγμένοι" έχουν προχωρήσει και σε άλλα παιχνίδια όπου πειράζουν μέχρι και τους χάρτες (Halo 2, Halo 3, Oblivion).

Καθώς λοιπόν "σκάλιζα" το Mirror's Edge μου δημιουργήθηκαν διάφορες απορίες...

1.) --->Στο αρχείο "Coalesced.ini" του .iso, εκτός απο τις διάφορες παραμέτρους του παιχνιδιού που λογικά μπορούν να πειραχτούν, υπάρχουν και διάφορα πεδία που έχουν να κάνουν με τα achievements και τα artwork, video & music unlockables...

(π.χ.

. 1..\TdGame\Config\Xenon\Cooked\TdAchievements.ini §[TdGame.TdStatsManager]

MaxMomentumTimeLimit=30.0f

SPAirMeleeKillsLimit=1

SPDisarmLimit=15

SPMeleeLimit=20

SP180TauntLimit=1

SPLandOnHeadLimit=1

NumberOfBagsToFindForFirstAchievement=11

# Id=Enum/Int in SeqAct_TdUnlockAchievement

# AchCode=Name of achievement, could be anything unique

# XboxId=Id at Xbox live. Can be found in mirrors_edge.spa.h

[Tp.TpAchievementManager]

AchievementBindings=(Id=1,AchCode="Level_1_Complete",XboxId=42,TrophyId=2)

AchievementBindings=(Id=2,AchCode="Level_2_Complete",XboxId=44,TrophyId=3)

AchievementBindings=(Id=3,AchCode="Level_3_Complete",XboxId=45,TrophyId=4)

AchievementBindings=(Id=4,AchCode="Level_4_Complete",XboxId=46,TrophyId=5)

AchievementBindings=(Id=5,AchCode="Level_5_Complete",XboxId=47,TrophyId=6)

AchievementBindings=(Id=6,AchCode="Level_6_Complete",XboxId=48,TrophyId=7)

[.....]

[ArtworkUnlock_1 UIDataProvider_ArtworkUnlocks]

ResourcePath=TdUIResources_FrontEnd.Images.T_Faith_01

LevelId=1

UnlockId=1

[ArtworkUnlock_2 UIDataProvider_ArtworkUnlocks]

ResourcePath=TdUIResources_FrontEnd.Images.T_Faith_02

LevelId=1

UnlockId=2

[.....] )

Κάποια αρχεία βέβαια δεν φαίνεται να υπάρχουν καθόλου στο .iso αν και αναφέρονται στο παραπάνω αρχείο εκτός και εάν είναι κωδικοποιημένα. (\TdGame\Config\Xenon\Cooked\TdAchievements.ini)

Υπάρχει πιθανότητα με edit κάποιων αρχείων του παιχνιδιού και inject πίσω στο .iso να γίνει κόπια του παιχνιδιού που μόλις τρέχει να ξεκλειδώνει αυτόματα ολα τα unlockables και τα achievements;;;

Δεν με ενδιαφέρει σε καμία περίπτωση το cheating, απλά απο περιέργεια αναρωτιέμαι εαν κάτι τέτοιο είναι εφικτό.

2.) --->Επίσης, εάν ανοικτεί το αρχείο "Coalesced.int" με wordpad έχει απ' ότι κατάλαβα όλους τους υποτίτλους απο τους διαλόγους του παιχνιδιού και όχι μόνο.

Εάν οι υπότιτλοι μεταφραστούν απο τα Αγγλικά όπου είναι, στα Ελληνικά και ξαναγίνει inject το αρχείο πίσω στο .iso, υπάρχει περίπτωση να προβληθούν οι Ελληνικοί υπότιτλοι στην θέση των Αγγλικών;

Τα παραπάνω βέβαια και να γίνονται είναι αρκετά δύσκολη διαδικασία πιστεύω, γιατί εκτός απο το πείραγμα των αρχείων θα πρέπει να αλλακτούν και τα MD5 Hashes στο αρχείο "Xbox360TOC.txt" τα οποία στο συγκεκριμένο παιχνίδι φαίνονται να είναι κωδικοποιημένα αλλά σε κάποια games όπως το "GoW" είναι OK!

Τι απορίες μου έχρονται μεσημεριάτικα :P

Sorry για το πολύ μπλά-μπλά... μπορεί τόση ώρα να έγραφα απλώς βλακείες αλλα απλά ήθελα να μοιραστώ τις απορίες μου και με εσάς και να ακούσω γνώμες :)

Αν πάλι δεν επιτρέπεται συζήτηση για τέτοια θέματα ή έκανα post σε λάθος topic... δείξτε κατανόηση :P

me-files.zip

Επεξ/σία από MindMaker
Δημοσ.

Περιττό να σου πώ οτι οποιαδήποτε παρέμβαση σε αυτά τα αρχεία είναι σίγουρο ban ε;

Εδω παλεύουμε για 1:1.

Αν θές να cheatάρεις υπάρχουν και τα game saves αλλα απλά..disrespect :D

Δημοσ.
Περιττό να σου πώ οτι οποιαδήποτε παρέμβαση σε αυτά τα αρχεία είναι σίγουρο ban ε;

Εδω παλεύουμε για 1:1.

Δεν μιλάω για πείραγμα των αρχείων ώστε να παίξεις στο LIVE, αλλά απλά ΜΟΝΟ OFF-LINE...

Αν θές να cheatάρεις υπάρχουν και τα game saves αλλα απλά..disrespect :D

Άν διάβασες ολόκληρο το κείμενο, κάπου στην μέση θα είδες αυτό που έγραψα...

Δεν με ενδιαφέρει σε καμία περίπτωση το cheating, απλά απο περιέργεια αναρωτιέμαι εαν κάτι τέτοιο είναι εφικτό.

Δεν με ενδιαφέρει να cheatάρω, είναι πολύ πιο ωραίο να τα ξεκλειδώνεις μόνος σου, απλά απο περιέργεια θέλω να δώ εάν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...