Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μόλις (ξανά) έφαγα μπαν αύριο καινούργια και βουρ από την αρχή το κρυφτό με την m$ ..αλλα τα 70αρια δεν τους τα σκαω που να σκασουν ..

Κι εγώ κάπως έτσι σκέφτομαι αλλά όχι και 70άρια. Αυτές οι τιμές υπάρχουν μόνο στο Ελλάντα. Παρ' το απ' έξω (play.com, game.co.uk, amazon.co.uk, e-bay κλπ) να σου έρθει 35-40 ευρώ το παιχνίδι. Τα δε παλιότερα είναι αρκετά πιο φτηνά. Τώρα γιατί οι ντόπιοι αγιογδύτες τα πουλάνε 70 ευρώ, ποιός ξέρει...

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παντως οσοι κοιτατε καινουργιο , εξω παιζει πολυ το πακετο Xbox Premium + 60GB + Fifa09 στα 200€ περιπου.

Συμφερει πολυ νομιζω.

Δημοσ.

Πηγα και εγω για μπανακι πριν 10 λεπτα. Περαστικα αυτο το COD με κατεστρεψε. Μονο αυτο επαιζα τιποτα αλλο ουτε GOW ουτε τιποτα. Ειναι προβλημα εκδοσης μαλλον

Δημοσ.

γιατι δε γράφετε και πιο release του cod παιζατε ? εγω με το allstars μεχρι στιγμής την εχω γλυτώσει ...για να δουμε.

Δημοσ.
Παντως οσοι κοιτατε καινουργιο , εξω παιζει πολυ το πακετο Xbox Premium + 60GB + Fifa09 στα 200€ περιπου.

Συμφερει πολυ νομιζω.

Για πες κάπου που βρήκες αυτήν την τιμή?

Δημοσ.
εγω θα εκανα λιγη υπομονη να κυκλοφορήσει κανα jasper αμα πηγαινα για καινουργιο.

Αυτο το jasper που ειναι; οεο;

Το περιμένουμε απο τον αύγουστο αλλά σε πολλά φορουμς ποσταρουνε photos απο κονσολες με manufacture date 1/9 ολες falcon:-(

Δημοσ.
Για πες κάπου που βρήκες αυτήν την τιμή?
Με ενα googlαρισμα θα εβλεπες οτι πολλα αγγλικα μαγαζια την εχουν την προσφορα.

http://www.google.gr/search?q=xbox+360+60gb+fifa+09&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a

Πχ το play.com ή το game.co.uk

Βεβαια αυτα τα δυο νομιζω δε στελνουν Ελλαδα πανω απο 1kg, αρα η πρεπει να εχεις φιλο στην αγγλια ή να βρεις αλλο eshop που να στελνει.

Δημοσ.
μόλις (ξανά) έφαγα μπαν αύριο καινούργια και βουρ από την αρχή το κρυφτό με την m$ ..αλλα τα 70αρια δεν τους τα σκαω που να σκασουν ..

Δεν πειράζει φιλε μου γιατί τους τα σκας για την/τις νέες κονσόλες...

Δημοσ.
Mono online ban.. Δεν υπάρχει τρόπος να σου μπανάρουμς κ οφλάιν την κονσόλα αλλλα κ να υπήρχε θα ξεμπαναριζόταν με ένα firmware reset..

Σχετικα μικρό το κακό τότε... (μην μείνω χωρις να τελειώσω το fable2) !

Δημοσ.

CoD: WaW μόνο μια έκδοση έχει κυκλοφορήσει θα έλεγα. Η Allstars.

Η συγκεκριμένη έκδοση έχει ένα προβληματάκια για fw < 1.4

Αυτό που λέει με τις μοίρες. Το βγάζει 359 αντί για 360, αλλά φιξάρεται. Δεν είναι τπτ. Το έκανα με το abgx360 και όλα είναι οκ τώρα. Τα πάντα πράσινα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...