Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
banaristike κανεις η ακομη? ΑΠΟ ΜΑΣ λεω? εγω σταθερος και με Gow ακομη :)

μητσαρα ακόμη κρατάμε το κάστρο...looool

μόνο ο nzeppos φόρεσε το μαγιό του από ότι είπε και ο ίδιος...

Δημοσ.

Εδώ και καιρό έχω δύο κονσόλες, μία μπαναρισμένη και φλασαρισμένη για τα αντίγραφα και μία αφλασάριστη που μπαίνει κανονικά... το θέμα είναι πως έχω ένα σκληρό δίσκο με το Gamertag που τον πηγαινοφέρνω ανάμεσα στις δύο κονσόλες.

Το μόνο μέτρο προφύλαξης που λαμβάνω είναι πως δεν έχω ρυθμίσει την ημερομηνία στην μπαναρισμένη και φαίνεται πως τα πάντα τα παίζω 22/11/2005... τι λέτε θα την βγάλει καθαρή η αμπανάριστη κονσόλα (που ούτως ή άλλως παίζει μόνο original);

Δημοσ.
Εδώ και καιρό έχω δύο κονσόλες, μία μπαναρισμένη και φλασαρισμένη για τα αντίγραφα και μία αφλασάριστη που μπαίνει κανονικά... το θέμα είναι πως έχω ένα σκληρό δίσκο με το Gamertag που τον πηγαινοφέρνω ανάμεσα στις δύο κονσόλες.

Το μόνο μέτρο προφύλαξης που λαμβάνω είναι πως δεν έχω ρυθμίσει την ημερομηνία στην μπαναρισμένη και φαίνεται πως τα πάντα τα παίζω 22/11/2005... τι λέτε θα την βγάλει καθαρή η αμπανάριστη κονσόλα (που ούτως ή άλλως παίζει μόνο original);

Εννοείται, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Κι εγώ αυτό έκανα μέχρι πρόσφατα που η launch banaρισμένη κονσόλα μου είχε ένα εχμ ατυχηματάκι, και άρχισα να ψάχνομαι. Τελικά μετά από μεγάλη μάχη επικράτησε η λογική και έμεινα αφλασάριστος για λίγο καιρο ακόμα και πήγα και πήρα αθυεντικά το fallout και το fable να μου κάνουν παρέα αυτές τις δύσκολες ώρες. :X

Δημοσ.
Παιδιά φλασαρισμένος χωρίς να έχει παίξει καθόλου κόπιες μπαναρίστικε! Το διάβασα στο xbox-scene.com

Μήπως άλλαξε το DVD με άλλη μάρκα... Ειδικά για το Liteon --> Samsung ή άλλο υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες ότι το βλέπουν από την MS ίσως και spoofed...

Δημοσ.

[*]Κανένα leaked game played early στο online. Γενικά αν έπαιζα leaked game φρόντιζα να βγάλω και το καλώδιο του ethernet, αλλά δεν νομίζω ότι είναι επαρκής προστασία αυτή. Ενδεχομένως να την "έφαγα" λόγω GoW2 (ούτε κι αυτό το έπαιξα online όμως).

Βρε παιδιά sorry και όλας,αν το παίζεις online η όχι καμια σημασία δεν έχει,αφού από την στιγμή που το βάζεις καταγράφεται στον σκληρό η ημερομηνία που το έβαλες...Από που νομίζετε ότι βλέπει η MS τις πληροφορίες για τα games?

Δημοσ.
Need.For.Speed.Undercover.PAL.X360-Allstars

καλα εκανα και κρατησα εκεινο το dvd

Είναι το κανονικό ή αυτό που θέλει devkit;

btw έχουμε μαμηθεί στα releases... ανάμεσα σε Saints Row 2, Gears 2, Midnight Club LA, Fable 2, Mirror's Edge, CoD 5, FIFA 09 και τώρα NFS:U τι να πρωτοπαίξουμε :(

Δημοσ.

μόλις (ξανά) έφαγα μπαν αύριο καινούργια και βουρ από την αρχή το κρυφτό με την m$ ..αλλα τα 70αρια δεν τους τα σκαω που να σκασουν ..

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος τι σημαίνουν οι παρακατω κωδικοί που βγάζει το 360 ενός φίλου στο test xbox live connection στην επιλογή xbox live:

W: 0000-000B

X: 0000-F001

Y: OC8A-OFCO

Z: AAAA-0018

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...