Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
W:0000-0021

X:0000-000D

Y:00A8-6800

Z:8015-190D

ID:0006-0000 (τούτο το τελευταίο μου φαίνεται δεν έβγαινε με το παλιό dashboard)

Τα ίδια έβγαλε και με το παλιό, αν θυμάμαι καλά (εκτός απ' το τελευταίο). Η πλάκα είναι ότι με το παλιό dashboard μου το είπε φόρα παρτίδα, "you have been banned, κλπ" ενώ με το νέο ρωτάει αν θέλω να κάνω restart το router και κάτι τέτοια, μπας και φτιάξει η σύνδεση.

τωρα με μπερδεψες...!!?? ειχες πρωτα το παλιο, εφαγες μπανιο και μετα εβαλες το νεο???

αφου με το νεο δεν σε αφηνει να μπεις λαιβ και να μην εισαι μπαναρισμενοσ μεχρι τις 19

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
τωρα με μπερδεψες...!!?? ειχες πρωτα το παλιο, εφαγες μπανιο και μετα εβαλες το νεο???

αφου με το νεο δεν σε αφηνει να μπεις λαιβ και να μην εισαι μπαναρισμενοσ μεχρι τις 19

αυτή την απορία έχω και εγώ....

Δημοσ.

zeppo , και τα δικα μου κοντόλενσιζ.

Εκπροσωποντας την μειονοτητα που δεν εχει παιξει ακομη gow2 , cod5 ( τα saints row 2 , fable κατι και fallout κατι δε τα εχω κοιταξει καν ) , δηλωνω πως , αν και ψυχολογικα εχω βαλει το μαγιο και κοιταω για τιμες απο 360 κτλ σε eshops , ειμαι ακομη αμπαναριστος!!

( αν και μαλλον ο Hal μας εχει ηδη δωσει στεγνα γιατι μας βαρεθηκε :P )

Παντως αυτο με τα πολυ early releases οντως μοιαζει υποπτο. Νομιζω πως το gow2 την εκανε την λαδια. Δεν ειναι και made by microsoft studios ?

Δημοσ.

Το νέο μπαίνει με ένα φλασάκι μόνο...

Δεν έχεις πρόσβαση στο live μέν, αλλα μπορείς να κάνεις test connection και να δείς τα error codes.

Ο nzeppos τα δίνει ενδεικτικά φαντάζομαι ωστε να τα συγκρίνουν φίλοι που έχουν βάλει το nxe και δεν ξέρουν αν έχουν μπαναριστεί ή όχι λόγω μη πρόσβασης στο Live.. (αυτο δεν σημαίνει οτι αν κάποιος έχει τον ίδιο κωδικό είναι απαραίτητα banned.. αν βέβαια υπάρχει και με σιγουριά unbanned nxe code απο κάποιον τότε ίσως να μιλάμε και για συγκρίσιμο στοιχείο ;p)

Δημοσ.

Παιδιά φλασαρισμένος χωρίς να έχει παίξει καθόλου κόπιες μπαναρίστικε! Το διάβασα στο xbox-scene.com

Κάτι περίεργο συμβαίνει μου φαίνεται...

Εγώ ακόμα όχι πάντως. Κι έχω παίξει όλα τα early releases και live κιόλας. Δεν την γλιτώνω βέβαια, αλλά μέχρι τώρα όχι...

Δημοσ.
Το νέο μπαίνει με ένα φλασάκι μόνο...

Δεν έχεις πρόσβαση στο live μέν, αλλα μπορείς να κάνεις test connection και να δείς τα error codes.

Ο nzeppos τα δίνει ενδεικτικά φαντάζομαι ωστε να τα συγκρίνουν φίλοι που έχουν βάλει το nxe και δεν ξέρουν αν έχουν μπαναριστεί ή όχι λόγω μη πρόσβασης στο Live.. (αυτο δεν σημαίνει οτι αν κάποιος έχει τον ίδιο κωδικό είναι απαραίτητα banned.. αν βέβαια υπάρχει και με σιγουριά unbanned nxe code απο κάποιον τότε ίσως να μιλάμε και για συγκρίσιμο στοιχείο ;p)

Ακριβώς έτσι.

Δημοσ.

Παιδιά, από το προηγούμενο ban wave, αν κάνετε μία αναδρομή και διαβάσετε τι είχε γραφτεί κι εδώ

1. Είχε αποδειχθεί ότι δεν έχει καμία σημασία αν παίζεις τις κόπιες online η όχι. Πολλοί έφαγαν μπαν με το που μπήκαν στο λαιβ ενώ έπαιζαν μόνο offline.

2. Είχαν εκφραστεί από πολλούς οι υποψίες ότι η ΜS έχει τρόπο να βλέπει αν είσαι φλασαρισμένος, οπότε σε αυτήν την περίπτωση δεν έχει καμία σημασία τι παιχνίδια έχεις παίξει. Αυτή η άποψη ενισχύεται από το γεγονός ότι από τόσα άτομα που είχαν μπαναριστεί δεν βρέθηκε κάποιος κοινός παρανομαστής για να μπορείς να πεις ότι έφταιγε κάποιο παιχνίδι.

Το γενικότερο συμπέρασμα που είχε βγει τότε από τους περισσότερους, είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις. Είτε θα σου κάτσει είτε όχι. Ίσως να γίνεται και επιλεκτικά με κάποιον τρόπο, ίσως και εντελώς τυχαία. Το θέμα είναι ότι να προσπαθείς να φυλαχτείς δεν έχει πολύ νόημα. Επομένως ή πας ντουγρού έχοντας γνώση των συνεπιών και περιμένοντας κάποια στιγμή να σου κάτσει ή κάθεσαι στα αυγά σου. Μέσες λύσεις του τύπου δεν μπαίνω λαιβ, δεν παίζω κάπιες για κάποιο διάστημα κλπ δεν υπάρχουν.

Δημοσ.
Ταν βέβαια υπάρχει και με σιγουριά unbanned nxe code απο κάποιον τότε ίσως να μιλάμε και για συγκρίσιμο στοιχείο ;p)

W:0000-000B

X:0000-F001

Y:30A8-4840

Z:0000-0000

ID:0006-0000

Δημοσ.

Απο nxe ορμώμενος έτσι;Αν ναι του nzeppos είναι ενδεικτικό οτι κάποιος έχει μπαναριστεί (και το βλέπει έχοντας το ΝΧΕ) και του jimbrav οτι κάποιος είναι οκ...

Θυμήστε μου λίγο.. Το περσινό wave για πόσο διάστημα κράτησε;

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά πέρσι το μεγάλο πανηγύρι κράτησε κανα μήνα (μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου?) αλλά ήταν αρκετοί αυτοί που απέφευγαν το XBL για μήνες. Οπότε μπήκαν κάποια στιγμή την άνοιξη και τσουπ, την έφαγαν αμέσως. Τους είχαν σταμπάρει από πριν. Ουσιαστικά η κατάσταση ηρέμησε εντελώς μόνο όταν καθιερώθηκε το iXtreme 1.4. Με τον ένα ή με το άλλο τρόπο πέρσι την είχα γλιτώσει, φαίνεται έμεινα τόσο καιρό εκτός που θα βαρέθηκαν να περιμένουν με μπανάρουν :-D Ούτως ή άλλως μόνο 1 μήνα είχα παίξει (μέχρι Νοέμβρη), το free-trial που σου δίνει το Premium. Και μετά ανανέωσα τη συνδρομή τον φετινό Ιούνιο.

Με τα πολλά επαραγγέλθη και το Fifa, 28 λίρες (~33 ευρώ). Από τα 70 που το έχει το Πλαίσιο καλά είναι...

Δημοσ.

Δεν αντέχω άλλο, θέλω το guitar hero world tour full bundle τώρα! Τι ban και ξεban!

LOL

Πάντως αν δεν υπήρχε το live, όλοι τώρα θα ήμασταν φλασαρισμένοι και δεν θα μίλαγε κανείς...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...