Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πρώτον' date=' συλλυπητήρια. Δεύτερον, μη το βάλεις ακόμα nzeppo. Δε θα μπορείς να παίξεις Divx μετά γιατί θέλει τους codecs απο Live όπως στο προηγούμενο Dashboard. Έτσι την έχω πάθει εγώ και τρέμω για το Βαν τώρα.

Εκτός και αν θες το Install περισσότερο απ'τα DivX.

[/quote']

Ευχαριστώ, με συγκινείτε. Σνιφ. :-)

Δεν βλέπω ποτέ divx στο 360. Θα με ενδιέφερε μόνο αν έπαιζε mkv (αφού κυρίως τέτοια βλέπω πλέον). Άλλωστε το έβαλα ήδη το update και περνάω στο δίσκο το Mirror's Edge, να δω πως θα πάει.

Όσο αφορά το profile μου:

• Hitachi47 (αλλαγμένο αλλά όχι σπουφαρισμένο, απλώς κάποια στιγμή μπρίκαρα το παλιό Hitachi)
  • fw iXtreme 1.4 από... πάντα. Πρακτικά μόνο με αυτό έμπαινα στο XBL. Το λέω γιατί το 2007 είχα παίξει 2-3 φορές online με άλλο firmware, αλλά αυτό ήταν πριν τα περσινά μπάνια. Άρα δεν με έβαλαν σε μαύρη λίστα λόγω του παλιού fw.
  • Κανένα leaked game played early στο online. Γενικά αν έπαιζα leaked game φρόντιζα να βγάλω και το καλώδιο του ethernet, αλλά δεν νομίζω ότι είναι επαρκής προστασία αυτή. Ενδεχομένως να την "έφαγα" λόγω GoW2 (ούτε κι αυτό το έπαιξα online όμως).

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κρίμα ρε zeppo

Μάι κοντόλενσιζ

Πάντως τι ψάχνετε; Δεν υπάρχει μοτίβο.

Όλος ο κόσμος έχει παίξει το CoD και το GeoW. Δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα.

Δημοσ.
Μίλησα πριν λίγο με αυτόν και μου είπε να ετοιμάζεσαι για αύριο. Βέβαια του είπα να βάλει σε προτεραιότητα τον privateer

Φτου, φτου, φτου, φτου, μη λες τέτοια :P

Θα πάρω τηλέφωνο αύριο να κάνω ευχέλαιο μετά απο αυτό το πόστ :P

@nzeppos έπαιξες όμως early offline right?

Μήπως έπαιξες fable2 ή saintsrow2?

Αν και αυτό:

Banned Premium 360 (WHite no HDMI)

Hitachi drive w/ ixtreme 1.4

only scene releases EVER played are

Fallout 3

GOW2

both were played pre release date

δίνει μια ιδέα του τι παίζεται..

Για μένα είναι κάτι παραπάνω απο σαφές οτι η gow2-int έχει κάψει πολύ κόσμο.. Υπάρχουν παιδιά βέβαια που δεν έχουν πάθει (ευτυχώς) τπτ ακόμα.

Το fallout επίσης παίζει πολύ απο ότι βλέπουμε...

Μέχρι στιγμής βλέπουμε κυρίως απο φόρουμ του εξωτερικού οτι:

1)Δεν έχει σημασία αν παίζεις online

2)Οι περισσότεροι έπαιξαν early gow2 ή review fallout3.

3)Πιθανοί υπαίτιοι και saints row2/fable2/fracture.

4)Μάλλον δεν φταίει το cod5..

Πάντα υποθέσεις κάνουμε...

Δημοσ.

Εγώ άπο αυτά που διαβάζω,πολύ για Fallout βλέπω,και αρκετά για πρόωρο GoW 2 360int.

Ας προσέχανε πάντως,δέν είχανε άλλα παιχνίδια να παίξουνε και μου παίζανε Fallout 30 μέρες πρίν κυκλοφορήσει; Μου παίζανε και στο χωριό τους Fallout :-D

Εγώ το είχα πεί πάντως πρίν άπο 1 μήνα...εντελώς τυχαία και εν ανανομή του Dashboard Update και πιθανός νέου κύματος μπάν,και εμφανίζετε κάποιος κύριος Grim και μας σερβίρει κόπιες 15 και 25 μέρες πρίν την κυκλοφορία τους...ενώ μέχρι και πρίν άπο 1,5 μήνα βγαίνανε 1-2 μέρες πρίν,άντε το πολύ 5 μέρες σε εξαιρετικές περιπτωσεις.

ΥΓ.Επίσης λέτε η microsoft να μην ξέρει ότι τις πρόωρες εκδόσεις τις παίζουμε Offline; λέτε να μην έχουνε πάρει τα μέτρα τους....;

Δημοσ.

Ε, μέσες άκρες όλοι (τρόπος του λέγειν) αυτά παίξαμε. Review Fallout3, GoW2int, review ΝΒΑ2κ9 κλπ. Τα ίδια και με Fable2. Όλα τα έπαιξα από την πρώτη μέρα που ανέβηκαν στα site του θείου.

Το Saints Row 2 όμως όχι!

Δημοσ.

Τα έπαιξες και εσύ; δέν το ήξερα,μόνο Fifa σε έβλεπα να παίζεις.Τα ήθελε και εσένα ο πισινός σου,όλα πέρασαν άπο την κονσόλα σου :-D

Δημοσ.

Fable συγκεκριμένα τον είχα πετύχει και γω να παίζει γι αυτό ρώτησα :P

Μετά ήρθε το φίφα..

man on the moon αν και όταν δείς αυτό εδώ επιβεβαίωσε αν έχεις παίξει fallout.. ψιλοβρωμάει η κατάσταση ;p

Δημοσ.

Ε, όχι online όμως! Συνήθως όταν τα έπαιζα αυτά, ξήλωνα εντελώς το ethernet. Μερικές φορές ξεχάστηκα βέβαια αλλά δεν πρέπει να έχει σημασία, καθώς λογικά πρέπει να βλέπουν και πότε έπαιξες το παίχνιδι, από πότε υπάρχουν τα saves κλπ. Θυμάμαι πάντως ότι με το Fable2 μία φορά μόνο είχα μπει με το ethernet πάνω. Ενδεχομένως μία να ήταν αρκετή!

Πάντως αυτό το αέναο Fifa ήταν περισσότερο ο αδερφός μου παρά εγώ! Τώρα θα με φάει με τη γκρίνια να πάω να πάρω δεύτερο 360 (συν το παιχνίδι εννοείται).

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ εγώ κάνω καραμπάμ ότι είμαι φλασαρισμένος και αν είχε κάποια αμφιβολία ο bill,τώρα θα σιγουρευτεί.Ενώ πρίν άπο 2 μέρες ήμουνα Online όλη μέρα,άπο προχθές στις 12 το βράδι και μετά μπαίνω κάθε 1 ώρα να δώ αν έχω φάει μπάν,και μετά άπο 10 δευτερόλεπτα το κλείνω :lol:

Δημοσ.

Μπορείς να μας πεις και τι connection status error codes βγάζει με το νέο Dashboard;

Δε μπορώ να κρατηθώ μέχρι τις 19! Θέλω να δω αμα έκανα και γω το banάκι μου!

Δημοσ.

W:0000-0021

X:0000-000D

Y:00A8-6800

Z:8015-190D

ID:0006-0000 (τούτο το τελευταίο μου φαίνεται δεν έβγαινε με το παλιό dashboard)

Τα ίδια έβγαλε και με το παλιό, αν θυμάμαι καλά (εκτός απ' το τελευταίο). Η πλάκα είναι ότι με το παλιό dashboard μου το είπε φόρα παρτίδα, "you have been banned, κλπ" ενώ με το νέο ρωτάει αν θέλω να κάνω restart το router και κάτι τέτοια, μπας και φτιάξει η σύνδεση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε, έπαιζα λίγο Mirror's Edge και σκεφτόμουν την επόμενη μέρα...

(Ούτως ειπείν αγορά νέου 360 arcade, 180 ευρώ. Μου έχει περισσέψει ο παλιός 20άρης δίσκος, καναδυο παιχνίδια θα τα χωράει. Έχω ένα δεύτερο joypad, μαζί και τις επαναφορτιζόμενες. Το Wifi adapter και το headset θα πάνε κι αυτά στο arcade. Το μόνο που λείπει είναι ένα δεύτερο VGA cable... Με 200 ευρώ τη βγάζω δηλαδή, φτιάχνω μηχάνημα για online, το πολύ πολύ να πάρω και το Fifa09 original για αρχή, 30 λίρες από ebay)

Κατά τ' άλλα...

ban_hammer.jpg

-----Προστέθηκε 13/11/2008 στις 05 : 58 : 15-----

Πραγματοποιήθησαν ήδη αι πρώται κινήσεις. Αγορά VGA καλωδίου από Hong Kong, 6 ευρώ. Εντός των ημερών θα παραγγελθεί και το Fifa. Μετά αρχίζει το διάβασμα για το σκάλισμα του Liteon. Καλού κακού θα μάθω να φτιάχνω και αυτοσχέδιες βραδυφλεγείς βόμπες, για την περίπτωση που το οτιδήποτε πάει στραβά (ξαναφάω μπαν, χαλάσει το Liteon κλπ)

Επεξ/σία από nzeppos
???????? ????? ?????????
Δημοσ.
Εν τω μεταξύ εγώ κάνω καραμπάμ ότι είμαι φλασαρισμένος και αν είχε κάποια αμφιβολία ο bill,τώρα θα σιγουρευτεί.Ενώ πρίν άπο 2 μέρες ήμουνα Online όλη μέρα,άπο προχθές στις 12 το βράδι και μετά μπαίνω κάθε 1 ώρα να δώ αν έχω φάει μπάν,και μετά άπο 10 δευτερόλεπτα το κλείνω :lol:

Μία φορά τη μέρα κατα τη μία το βράδυ... sign in.. βλέπω οτι είμαι οκ.. logout. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...