Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδια πως γινετε κατι ridisk που ειχα παρει το 360 να μου τα διαβαζε νερακι και τωρα που πηρα μια δεκαδα verbatim δεν πιανουν με την πρωτη και θελουν reboot στο 360...Οταν ομως αγοραζω παιχνιδια γραμμενα σε verbatim απο τον πειρατη μου τα παιζει μια χαρα..Και σε 2x και σε 2.4x μου κανει το ιδιο.

???Τι στο ---- γινετε?

Το επιβεβαιώνω και εγώ. Ridisk του 1.30euro παίζουν άψογα και χωρίς κανένα κόλλημα.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@jimbrav

Το ανέστησα το 79άρι!!! Έτοιμο και παίζει κανονικά. Με παίδεψε όμως το άτιμο. Θα τα πούμε αύριο.

Δημοσ.

Timekeeper akriva ta agorazeis. 1.10 ta exw vrei egw to ena. Kai egw ridisk xrisimopoio kata koron kai mia xara doylevoyn stin pleiopsifia toys. 8 sta 10 den moy exoyn paroysiasei POTE to fenomeno "dirty disc...).

Ti eixe pathei to hitachi f79 kai pws to anestises? Telis ta hitachi f79 kai benq den flasharontai XWRIS na kaneis kapoies koliseis opws diladi flasharontai ta samsung ms25, hitachi 78 k.t.l.

Δημοσ.
@jimbrav

Το ανέστησα το 79άρι!!! Έτοιμο και παίζει κανονικά. Με παίδεψε όμως το άτιμο. Θα τα πούμε αύριο.

bravo oraios...oks....ayrio :):):)

Δημοσ.

ego pantos xronia tora xrisimopoio RiDisc apo tin epoxi pou itan mob xroma 4x kai oute ena problima....

edo to PS2 phat pou exo (apo ta prota pou eixan bgei) to drive tou diabaze mono RiDisc 4x mob, kanena allo.... kai den briskontai pia :P

Pantos pote den eixa problima me RiDisc. Super diskakia.

Ola mou ta backup 360 omos ta exo se Verbatim, tha dokimaso RiDisc na po entyposeis.

Δημοσ.

το media center εχει φερει κατι ασπρες μουφες που τις πουλαει για Ridisc και κατι κιτρινα σκουπιδια Datawrite που δεν κανουν ουτε για σουβερ...προσοχη λοιπον

Δημοσ.

grafo me Pioneer 111D xoris peiragmeno firmware, mamisio kai ola ok.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...