Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μου τα κρατάς μαζεμένα :P

(αν εξαιρέσεις το pink4life τα tags(δυστυχώς) δεν τα έβαλα εγώ).

Αυτά μήπως και γλυτώσουμε τπτ.. :P

Δεν το σώζεις....

Δημοσ.

Microsoft Confirms New Xbox 360 Console Banning

>> From majornelson.com:

I've gotten a few messages and seen some forum threads pop up on console bannings so I thought I'd post and let folks know what's up. In our our continued effort to keep gameplay safe and secure for our community of more than 14 million members, Microsoft has taken action against a small percentage of Xbox 360 consoles that have been illegally modified in order to play pirated games. You should know that modifying your Xbox 360 console is also a violation of the Xbox LIVE terms of use, will void your warranty and result in a ban from Xbox LIVE. The health of the video game business depends on customers paying for the genuine products and services they receive, both from manufacturers and the local companies that support them. We will continue to employ and bolster anti-piracy security measures to counter piracy in the gaming industry and improve security in the Xbox LIVE community.

Δημοσ.

Λίγο ψιλοάσχετο, αλλά...

Είδατε καθόλου το infectus chip; Στο site τους, υποστηρίζουν ότι είναι under development, η δυνατότητα unban απο το LIVE με αλλάγή του serial της κονσόλας... Το έχει ψάξει κανείς;;;

Δημοσ.

Γίνεται αλλα είναι γμσε τα διαδικασία και επίσης πρέπει να έχεις και αμπανάριστο serial number.. αυτό θα το έχεις απο άλλη κονσόλα.. οπότε πιο εύκολο είναι να αλλάξεις τη μητρική.

Δημοσ.
Δεν σας προβληματίζει η διαφήμιση της m$ για το 360 στο επάνω banner του insomnia? Αυτό σε γενικές γραμμές (φαντάζομαι) σημαίνει οτι κάποιος απο τη m$ ή κάποιος απο διαφημιστική που συνεργάζεται με τη m$ Κυκλοφορεί ανάμεσα μας.. damn...

Καλά, δεν νομίζω η ίδια η Microsoft να πληρώνει το Insomnia, αλλά κάποιος υπεύθυνος διαφήμισης. Πάντως, στην θέση της Microsoft, το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να σημειώνω Gamertags παιχτών σε forums που λένε ότι έχουν σπάσει την κονσόλα και να αρχίσω να συλλέγω στατιστικά από αυτούς. Όχι να τους μπανάρω, αλλά να τους παρακολουθώ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αυτό θέλω να πω και εγώ..

Βέβαια με αυτό που λέμε δίνουμε τρομερή αξία στους εαυτούς μας μιας και οι παίκτες στο live είναι εκατομμύρια και δεν έχει την όρεξη των 10-20 χρηστών η κάθε m$.

Επεξ/σία από klainmaingr
???????? ????? ?????????
Δημοσ.
Ναι αυτό θέλω να πω και εγώ..

Βέβαια με αυτό που λέμε δίνουμε τρομερή αξία στους εαυτούς μας μιας και οι παίκτες στο live είναι εκατομμύρια και δεν έχει την όρεξη των 10-20 χρηστών η κάθε m$.

Σωστά. Αλλά η MS έχει κάτι χιλιάδες προγραμματιστές. Τι είναι για αυτήν να φτιάξει ένα bot που θα crawlάρει forums και sites που ασχολούνται με τέτοια σπορ ψάχνοντας για gamertags; (Δεν ξέρω κάτι... έτσι κουβέντα να γίνεται...)

-----Προστέθηκε 12/11/2008 στις 10 : 31 : 51-----

Άσχετο... Ένας φίλος πριν καμιά 20αριά σελίδες πρότεινε αγορά Samsung drive από εδώ http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16995~r.91142929. Έχει αγοράσει κανείς; Άντε γιατί έχω σπαστεί πολύ άσχημα να γράφω τα ΧΒΟΧ1 παιχνίδια σε dual layer (μην μου πείτε να τα παίξω στο ΧΒΟΧ1... άλλη χλιδή το 360 χεχε...). Αφού το έκοψα το Live, Xtreme 5 στο samsung, κούμπωμα σε ένα από τα 360 και άντε γεια...

Δημοσ.
Σωστά. Αλλά η MS έχει κάτι χιλιάδες προγραμματιστές. Τι είναι για αυτήν να φτιάξει ένα bot που θα crawlάρει forums και sites που ασχολούνται με τέτοια σπορ ψάχνοντας για gamertags; (Δεν ξέρω κάτι... έτσι κουβέντα να γίνεται...)

Και που ξέρουν πως τα gamertags που δηλώνει ο καθένας είναι τα πραγματικά; Δηλαδή αν βάλω εγώ στην τύχη τρία εδώ από το mygamercard.net θα πρέπει σώνει και καλά να μπουν σε μαύρη λίστα;

Και στο κάτω-κάτω αν το έκανε αυτό η M$ και διέρρεε στον τύπο ούτε όλος ο Sammamish* δεν θα έφτανε για να ξεπλύνει τη ρετσινιά, έτσι όπως ασχολούνται οι περισσότεροι με την προστασία των προσωπικών δεδομένων στις Η.Π.Α..

*ποταμός στο Redmond της Washington που εδρεύει η MS

Δημοσ.

Χμ, ήρθε το τέλος. Τελικά δεν τη γλίτωσα ούτε εγώ. Μπάνιο και ξερό ψωμί. Δε βαριέσαι, κάποια στιγμή (σύντομα) θα πάρω κι ένα δεύτερο 360. Μέχρι τότε ελπίζω να έχει βγει το iXtreme 1.5 αλλά και να έχει γίνει ευκολότερο το φλασάρισμα των LiteOn.

Τουλάχιστον θα βάλω από τώρα το NXE update, κάτι είναι κι αυτό.

Δημοσ.
Τουλάχιστον θα βάλω από τώρα το NXE update, κάτι είναι κι αυτό.

Πρώτον, συλλυπητήρια. Δεύτερον, μη το βάλεις ακόμα nzeppo. Δε θα μπορείς να παίξεις Divx μετά γιατί θέλει τους codecs απο Live όπως στο προηγούμενο Dashboard. Έτσι την έχω πάθει εγώ και τρέμω για το Βαν τώρα.

Εκτός και αν θες το Install περισσότερο απ'τα DivX.

Δημοσ.
Δεν σας προβληματίζει η διαφήμιση της m$ για το 360 στο επάνω banner του insomnia? Αυτό σε γενικές γραμμές (φαντάζομαι) σημαίνει οτι κάποιος απο τη m$ ή κάποιος απο διαφημιστική που συνεργάζεται με τη m$ Κυκλοφορεί ανάμεσα μας.. damn...

Μίλησα πριν λίγο με αυτόν και μου είπε να ετοιμάζεσαι για αύριο. Βέβαια του είπα να βάλει σε προτεραιότητα τον privateer

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...