Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
thanx.Αρα με τον 20αρι που εχω το πολυ κανα 2 games.

1 game θα μπορείς να βάλεις. Ο 20άρης έχει ελεύθερο χώρο γύρω στα 12 giga. Το κάθε game κρατάει για το install περίπου 6,8, οπότε δεν έχεις χώρο για 2.

Δώσε 47 ευρώ και κάντον 120άρη αν θέλεις install σε games. Τσέκαρε την υπογραφή μου. ;)

Δημοσ.
Παιδες η θαλασσα ειναι κρυα αυτο το καιρο... !

Σημερα εκανα το πρωτο χειμερινο...!

Και δεν ηταν ωραιο!

ελα ρε φιλε ξεκινησαμε δηλαδη καμια ιδεα πως εγινε αυτο? ειχες παιξει gears2 μηπως?

Δημοσ.

Ψαχνουμε δηλαδη παλι ποιο game ηταν το "τυρακι" για να τσιμπησουμε το μπανιο? :P

Μολις επαιξα παντως το live μου στο fifa , δεν εχω κανει μπανακι. :)

Απο καινουργια εβαλα χθες το Mirror's Edge και το banjo'n'kajooie. Gow2 και cod5 δεν εχω βαλει ακομη...

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον σκληρό... εχω τον 20αρη αλλά πλέον έχει γεμίσει. Για να μην αγοράζω τον 120αρη, σκέφτηκα να αντικαταστήσω τον 20αρη με εναν 80αρη που έχω και κάθεται (απο ενα laptop που πέθανε). Μπορώ με τον γνωστό τρόπο να τον μετατρέψω σε 60αρη (σαν τον original της Microsoft) και να τον κουμπώσω πάνω ή αυτό δουλεύει αποκλειστικά και μόνο με τον 120GB ?

Δημοσ.

Με iXtreme 1.41, Hitachi V47 XBL login καθημερινα ΑΛΛΑ χωρις να παιξω κανα multi, και ολα

δειχνουν μια χαρα :D :D

PS. GoW2 1βδομαδa πριν, αλλα unplugged. . .

Δημοσ.

Κι εγώ ακόμα το κρατάω το... κάστρο. Πάντα με iXtreme 1.4, αλλαγμένο Hitachi 47 (αλλά όχι σπουφαρισμένο, απλώς από 47DH πήγα σε 47DJ ή κάτι τέτοιο) και άφθονο XBL τον τελευταίο χρόνο (αλλά ποτέ με leaked παιχνίδι). Να δούμε πότε θα τη φάμε κι εμείς...

Δημοσ.

Απ'οτι βλέπω σε forums, ban έφαγαν αυτοί που έπαιξαν online GOW2 πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας και κάποιοι ακόμα και μετά, αφού κυκλοφόρησε το παιχνίδι και επίσημα. Επίσης κάποιοι άρπαξαν ban με το COD5. Προς το παρον offline με αυτά τα παιχνίδια λοιπόν και βλέπουμε....

Δημοσ.
Απ'οτι βλέπω σε forums, ban έφαγαν αυτοί που έπαιξαν online GOW2 πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας και κάποιοι ακόμα και μετά, αφού κυκλοφόρησε το παιχνίδι και επίσημα. Επίσης κάποιοι άρπαξαν ban με το COD5. Προς το παρον offline με αυτά τα παιχνίδια λοιπόν και βλέπουμε....
Δε ξερω αν στο προηγουμενο wave ηταν το halo3 που εφερε τα μπανια , αλλα κατι τετοια fps που παιζει και η κουτση μαρια ειναι νομιζω τα δημοφιλεστερα για online multi. Εκει ειναι και τα λεφτα τους αλλωστε.
Δημοσ.

Δεν σας προβληματίζει η διαφήμιση της m$ για το 360 στο επάνω banner του insomnia? Αυτό σε γενικές γραμμές (φαντάζομαι) σημαίνει οτι κάποιος απο τη m$ ή κάποιος απο διαφημιστική που συνεργάζεται με τη m$ Κυκλοφορεί ανάμεσα μας.. damn...

Δημοσ.

Εγώ δεν είμαι πάντως... και μπορείς να το καταλάβεις που ακόμα δεν σε έστειλα για μπάνιο. Πρώτος- πρώτος θα πήγαινες!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...