Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτό το ξέραμε ούτως η άλλως.. απλά εγώ τι καταλαβαίνω...

Μέχρι στιγμές έχουν μπαναριστεί μόνο κραυγαλέες περιπτώσεις που αφορούν κυρίως το live Kομμάτι..

Δηλαδή αν έπαιξες το gow2 10 μέρες πρίν την κυκλοφορία του είναι προφανές οτι είσαι σπασμένος και άρα είναι βούτυρο στο ψωμί της M$.

EYTYΧΩΣ δεν έχω δεί ακόμα περίπτωση ατόμων που πρόσεχαν να έχει μπαναριστεί... Κυρίως όσον αφορά τα release dates βλέπω bans και ίσως και για spoof που θα σωθούν με το ixtreme 1.5... Άντε να δούμε

Δημοσ.

Μέχρι πριν μισή ώρα έπαιζα κανονικά online Fifa. Να δούμε πότε θα μου έρθει κι εμένα. Έτσι όπως είναι τώρα η φάση και να μπαναριστώ στα @@ μου, θα βάλω γρηγορότερα και το NXE update!

Ποιός όμως πλερώνει τώρα για νέο 360, ουφφφφφφ... Πάω να δω τι λένε και στα φόρουμ του xboxscene.

Δημοσ.
rumor:

Αρχίσανε τα bans.. Ζωή σε λόγου μας..

Έτσι είναι φίλε μου... Εδώ κοντεύουμε να τελειώνουμε τα παιχνίδια πριν φύγουν από το εργοστάσιο παραγωγής....

Δημοσ.

Το spoof ξέρουμε με σχετική σιγουριά οτι είναι traceable οπότε να έχετε το νού σας μέχρι το 1.5. Τώρα ο άλλος που έπαιζε αυθεντικό.. προφανώς είχε παίξει κάτι πριν την ώρα του.. My guess είναι gow2. Άλλωστε η ίδια η epic είχε βγάλει ανακοίνωση οτι θα μπαναριστούν όσοι έπαιξαν gow2 πρίν την κυκλοφορία του..

Δημοσ.

Πάντως, προσωπικά πιστεύω ότι η MS ρίχνει άδεια και βγάζει και πάλι γεμάτα... Κατά βάση μπανάρει κόσμο που παίζαν major releases και review copies πολύ πριν την επίσημη κυκλοφορία. Αλλά όχι όλους... Γνώμη μου είναι ότι το κάνει όχι γιατί δεν μπορεί να μας βρει, αλλά για να μην υπάρχει μια σαφής πολιτική ώστε ο κόσμος να είναι μπερδεμένος.. Χώρια που όπως ειπώθηκε το spoof είναι εντοπίσημο, άρα όλες οι νέες κονσόλες κινδυνεύουν άμεσα (μωρέ τι καλά κάνω και δεν μπαίνω Live...).

Δημοσ.
....μωρέ τι καλά κάνω και δεν μπαίνω Live...

Φίλε έχουν αναφερθεί στο παρελθόν περιστατικά που δείχνουν ότι είτε μπαίνεις λαιβ είτε όχι, το μπαν μπορεί να το φας από την στιγμή που θα μπεις.

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι εχει καμια σχεση αν παιζεις ενα παιχνιδι πιο μπροστα απο την ημερα κυκλοφοριας του. δεν εχουμε υπογραψει τιποτα που να λεει οτι θα σεβομαστε την επισημη ημερα κυκλοφοριας του καθε παιχνιδιου, και ουτε η μικροσοφτ θα θελει να κινδυνεψει απο μηνυσεις κτλ, γιατι αν εγω επαιζα αυθεντικο και με μπαναρε για αυτο το λογο (και ημουνα αμερικανακι που εχουν την μηνυση για ..πρωινο) σιγουρα θα εκανα κατι. εχουν βρει καποιο τροπο και κοιτανε αν το καθε παιχνιδι που μπαινει στο χβοχ ειναι αυθεντικο ή οχι.

Δημοσ.

Πιθανόν να έχουν βρει και παραπάνω από ένα τρόπο. Δεν μπορεί να σε μπανάρει για αυτό που λες αλλά ίσως έχει έναν παραπάνω λόγο να σε τσεκάρει.

Δημοσ.

2 εκδοχές μπορεί να "παίζουν"..

i) Κάθε κόπια ενός game (π.χ. GoW2) έχει ένα μοναδικό security sector, κωδικό ή όπως αλλιώς μπορεί να λέγεται. Άν 100000 users παίζουν με τον ίδιο release απο τον "θείο" τότε κάνει μπάμ το πειρατικό στους ελέγχους της M$.

ii) Σίγουρα η M$ έχει βρεί τρόπο και βλέπει αν η κονσόλα που συνδέεται στο LIVE, έχει υποστεί flashάρισμα στο drive. Ακόμη και εάν έχεις original τα παιχνίδια που παίζεις μέσω του LIVE, το banάκι θα το φάς! :P

Δημοσ.

Ξερει κανεις ποσο χωρο πιανει ενα game στον δισκο οταν το κανεις install απο την στιγμη που θα γινει το dashboard update και θα υποστυριζεται το option αυτο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...