Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά ψάχνω κάποιον που να έχει το migration kit να μεταφέρω τα saves...Μήπως κατά κωλοφαρδία είναι κανένας αθηνα?Εγώ μένω κερατσίνι...δεν ξέρω πως στο καλο να μεταφέρω τα saves από τον 20gb.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αύριο κυκλοφορεί επίσημα στην Αμερική και στις 14 Νοεμβρίου βγαίνει Ευρώπη! Αλλά απ' ότι φαίνεται σε κάτι τέτοια οι Ευρωπαίοι δεν μασάνε, ε? :P

Είναι σίγουρα η PAL έκδοση?

Δημοσ.
Ρε παιδιά ψάχνω κάποιον που να έχει το migration kit να μεταφέρω τα saves...Μήπως κατά κωλοφαρδία είναι κανένας αθηνα?Εγώ μένω κερατσίνι...δεν ξέρω πως στο καλο να μεταφέρω τα saves από τον 20gb.

έβαλες τον 120αρη !!!

Δημοσ.
έβαλες τον 120αρη !!!

Ναι φιλε,η μετατροπή είναι παιχνιδάκι....το μονο πρόβλημα είναι η μεταφορά save.

Δημοσ.
rumor:

Αρχίσανε τα bans.. Ζωή σε λόγου μας..

Ωχ, ωχ, ωχ! Τι έγινε? Έφαγες εσύ ban ή γράφτηκε τπτ που δεν έχω προσέξει? Αρκετά τα "θύματα"???

Δημοσ.

Και μόλις επιβεβαιώθηκε....

http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=666197&st=0

Εγώ δεν έχω μπεί τον τελευταίο καιρό ακριβώς γιατί περίμενα αυτό το wave.. θα μάθω αν έχω φάει τα μούτρα μου μετά τα τέλη νοεμβρίου που θα ξαναμπώ..

Προς το παρόν το παίζω κότα και απλά ελπίζω...

Ετυχώς απο ότι φαίνεται δεν είναι στα gamertags αλλα στην κονσόλα.. Υπάρχει και rumor για gamertags αλλα το βλέπουμε ακόμα...

Οι περισσότεροι είχαν παίξει gow2/cod5/είχαν spoofed drive και όλοι με 1.4....

Ζωή σε λόγου μας.

Δημοσ.

Άρα τι stelathed και τι ixtreme 1.4 αν σε είχαν flagarei το εφαγες το ban.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην μπαναρουν τα gamertags και να μπαναρουν μόνο μητρική ώστε να έχουμε και κάποια ευκαιρία να ξαναμπούμε live είτε με νέα κονσόλα είτε με νέα μητρική.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...