Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εμενα παει και το δευτερο... Του ξηγηθηκα κουβερτουλα και αναστηθηκε για λιγο αλλα δεν ειναι λυση αυτη.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Και εμενα παει και το δευτερο... Του ξηγηθηκα κουβερτουλα και αναστηθηκε για λιγο αλλα δεν ειναι λυση αυτη.

Φιλε χάρε κοίτα στο site που έδωσα μια δυο σελίδες πίσω.Με αυτό το κολπάκι θα σε ok.

Αλλιώς άνοιξε το και ριχτού ένα δυνατό ανεμιστηράκι να φυσάει επάνω στην GPU.Ένα από τα 2 αν κανεις θα σε ok,απλά με το πρώτο θα έχεις κλειστό το 360 σου και δε θα έχεις θόρυβο.

PS:Και το heatgun φιλε Pytzamarama δε θα κρατήσει για πολύ,μια και δεν λύνει το πρόβλημα,απλά παρατείνει λιγάκι ακόμα την ζωή του 360...

Επεξ/σία από Woof
Δημοσ.

Δεν κανει τιποτα.Πρεπει να ξαναλιωσουν οι κολλησεις στο τσιπ που εχει προβλημα (συνηθως GPU και Hana).

Τα overburn ειναι μισης μερας λυση.

Θελεις heatgun ή οπως ειχε πει και ο Panther reballing.

Δωστε 12 ευρω και παρτε ενα heatgun,οι οδηγιες υπαρχουν παντου μηπως και το φτιαξετε πιο μονιμα

Δημοσ.

προσοχή με το heatgun γιατί σκάνε οι πυκνωτές (αν και δε χαλάει το xbox)...

Επίσης σε μερικά tutorials λένε να ντύσεις το γύρω γύρω με αλουμινόχαρτο αφηνωντας εκτεθιμένα μονο cpu/gpu ..για να μην καούν και καλά τα πλαστικά μέρη. Από προσωπική εμπειρία..είναι λάθος γιατί παγιδεύεται ο καυτός αέρας εκεί μέσα και λιώνουν πιο εύκολα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μερικές φωτό από νέο μου κουτί.Με το extra fan στην GPU.

dsc02166aq2.th.jpgthpix.gif

dsc02167uj5.th.jpgthpix.gif

to 360 εχεις βάλει εκει μέσα? Ωραίος! Και πως χωρέσανε όλα και δέσανε? ρευματα καλώδια το tray του drive?Ανέβασε και καμια φώτογρ. τριγυρω .

ΥΓ: βγήκε το call of duty 5! Καλό κάψιμο!!!

Επεξ/σία από Socratis_g
Δημοσ.

ωραια . Μολις γυρισα σπιτι και βρηκα το ΧΒΟΧ 360 μου ξανα πισω απο την MS που ειχε παει λογω 3 κοκκινων φωτακιων :( Βρηκα ενα χαρτι μεσα που ελεγε οτι εγινε αντικατασταση κονσολας με αλλη . Ημερομηνια η νεα μου κονσολα εχει Ιουνιος 2008 . Το προβλημα μου ειναι οτι η παλια ειχε σπασει το firmware και επεζε αντιγραφα. Τωρα τι κανουμε ? Πως μπορω να ξερω αν σπαει για να παιξει και αυτη ?

Δημοσ.
to 360 εχεις βάλει εκει μέσα? Ωραίος! Και πως χωρέσανε όλα και δέσανε? ρευματα καλώδια το tray του drive?Ανέβασε και καμια φώτογρ. τριγυρω .

ΥΓ: βγήκε το call of duty 4! Καλό κάψιμο!!!

Χωρέσανε γιατί το κουτάκι είναι ειδικά για το 360 :)

dsc02164he1.th.jpgthpix.gif

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
απο ελλάδα το πηρες αυτο?

Όχι,ελλάδα για να το βρείς μονο με θαύμα,πιο μεγάλο και από τις καναά lol Από αγγλία το πήρα,το λέω στην προηγουμενη σελίδα :)

Επεξ/σία από Woof
Δημοσ.

Ωραία, αφήχθη και ο official 120άρης σκληρός με το migration kit του και γίνεται η μεταφορά τώρα. Μόνο που για σχεδόν γεμάτο 20άρη λέει ότι θα κάνει 1 ώρα και 25 λεπτά! Ήμαρτον!

Υπομονή, μέχρι να στείλει κι ο καλός μας θείος το CoD5. Σήμερα προβλέπω ολονυχτία.

-----Προστέθηκε 8/11/2008 στις 04 : 51 : 37-----

Smooth (που λένε και στο χωριό μου).

Μπήκε ο δίσκος, έγινε η μεταφορά (καμια ώρα κράτησε), ο παλιός δίσκος άδειασε (σάμπως μου άφησε και επιλογή), έβγαλε ένα περίεργο μήνυμα ότι κάποια corrupted αρχεία δεν μπόρεσαν να μεταφερθούν και σβήστηκαν (κανα unfinished demo θα ήταν) και όλα φαίνονται κομπλέ.

Ο δίσκος βέβαια μόνο 120 gb δεν σου δίνει. Μπορώ να του βάλω μόλις 107, ενώ με τα παλιά δεδομένα συν κάτι demo και arcades που είχε από μόνος του έχω πέσει στα 93. Πάει να πει όταν βάλω το ΝΧΕ update θα μου χωράνε καμια 15αριά παιχνίδια. Καλά είναι. Στο Xbox One βέβαια είχα πάνω απ' τα διπλάσια!

Έπαιξα και τις 2 πρώτες αποστολές του CoD5 και δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Η πρώτη ήταν εντελώς μάπα, η δεύτερη αρκετά καλύτερη. Γενικά δεν μπορεί να μου βγει από το μυαλό ότι έχει την ατμόσφαιρα και τους χρωματισμούς του CoD3 (άλλωστε προέρχονται από τον ίδιο developer) κι ας είναι βασισμένο στη μηχανή του CoD4 (το οποιο όμως δημιούργησε άλλο studio). Συνέχεια σκεφτόμουν το παλιό καλό MoH: Allied Assault, το οποιο είχα τελειώσει πριν 4 χρόνια, καθαρίζοντας στο campaign ακριβώς 1194 Ιάπωνες (ναι, μου έχει μείνει!)

Πιστεύω ότι αργότερα θα στρώσει. Εδώ μου άρεσε πάρα πολύ το CoD4 που είχε modern warfare (και ο γερο-Ζέππος δεν γουστάρει modern warfare με τίποτα, WW2 all the way).

Δημοσ.

ωραια . Μολις γυρισα σπιτι και βρηκα το ΧΒΟΧ 360 μου ξανα πισω απο την MS που ειχε παει λογω 3 κοκκινων φωτακιων :( Βρηκα ενα χαρτι μεσα που ελεγε οτι εγινε αντικατασταση κονσολας με αλλη . Ημερομηνια η νεα μου κονσολα εχει Ιουνιος 2008 . Το προβλημα μου ειναι οτι η παλια ειχε σπασει το firmware και επεζε αντιγραφα. Τωρα τι κανουμε ? Πως μπορω να ξερω αν σπαει για να παιξει και αυτη ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...