Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφού κυκλοφορούν τα πάντα σε iso να είναι καλά ο θείος γιατί να μπερδεύεσαι με τα original. αλλά αν θέλεις μπορείς να βάλεις το samsung σε κάνα case και να δουλέψεις από usb...

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
DualBoot με XP έχω ήδη. Το θέμα είναι άλλο... που ακριβώς θα το βάλω το Samsung??? Είπα, iMac έχω....

Δεν είναι απαραίτητο να εγκαταστήσεις dual boot μπορείς πολύ άνετα κάθε φορά που θέλεις να γράφεις να φορτώνεις τα windows xp ή windows vista απο livecd

Δημοσ.
το έχεις δοκιμάσει; όλα τα site το έχουνε βγάλει Nuked επειδή δέν είναι region free και λέει στο iso RF.

Όχι δεν το δοκίμασα. Πάλι καλά που το ανέφερες.

Δημοσ.

Δέν είναι τίποτα σίγουρο ακόμα.το κάθε site λέει τα δικά του.αναμένουμε rs links και θα το δοκιμάσει ένας φίλος μου (πειραματόζωο) και θα μας πεί :-)

Για να μην το έχουνε ανεβάσει τόση ώρα οι μεγάλοι (rs) uploaders στα γουορεζάδικα,χλωμό το κόβω για RF.Θα μάθουμε σύντομα.

Δημοσ.
re c Woof άσχετο αλλά εχεις φτιάξει bevs σκληρό της WD για το Χ360? πηρα τον 120γιγα. Κάνω εκκίνηση απο τη δισκέτα. έχω περάσει μέσα στη δισκέτα τα 2αρχειάκια, δίνω την εντολή hddhackr- f

Και μετα που είναι να πατήσω y/n δεν λειτουργεί το πληκτρολόγιο!! εβαλα άλλο πληκτρολόγιο γιατι αυτό που είχα ειναι ασύρματο. αλλα πάλι το ιδιο!!

εχω σπαστεί πολύ τώρα!!! και δεν ξέρω και στο google Πως να το ψάξω....

Από ότι βλέπω σε βοήθησαν τα παιδιά :) Και εγώ με φλασάκι το έκανα.Το μονο μου πρόβλημα είναι τώρα πως να μεταφέρω τα saves και το profile...αν και το profile μου μπορώ να το ανακτήσω και από την MS.Δεν νομίζω να με βαναρει χωρίς να μπω live με παιχνίδι...Αν και μάλλον θα περιμένω να δω τι γίνετε με το νέο firmware.Aν βρείτε κανένα εύκολο τρόπο να μεταφέρουμε τα saves κάντε τον κόπο να το πείτε και σε μένα.

Σήμερα μου ήρθε και το λίαν li κουτάκι και έκανα την μεταφορά.θέλω όμως ακόμα να του κάνω μια δυο βελτιώσεις...γιατί δεν είμαι ικανοποιημένος από την θερμοκρασία.

Τώρα έχω βάλει έναν διπλό ανεμιστήρα μέσα να φυσάει την GPU αλλα κάνει τρελό θόρυβο(είναι ο whisper max στο turbo,μονο turbo μου δουλεύει)...έλεγα να βάλω τα heat pipes στο κουτάκι αλλα θα πρέπει να το τρυπήσω και το λυπάμαι..Ρίξτε καμια ιδέα...

Δημοσ.
Από ότι βλέπω σε βοήθησαν τα παιδιά :) Και εγώ με φλασάκι το έκανα.Το μονο μου πρόβλημα είναι τώρα πως να μεταφέρω τα saves και το profile...αν και το profile μου μπορώ να το ανακτήσω και από την MS.Δεν νομίζω να με βαναρει χωρίς να μπω live με παιχνίδι...Αν και μάλλον θα περιμένω να δω τι γίνετε με το νέο firmware.Aν βρείτε κανένα εύκολο τρόπο να μεταφέρουμε τα saves κάντε τον κόπο να το πείτε και σε μένα.

Σήμερα μου ήρθε και το λίαν li κουτάκι και έκανα την μεταφορά.θέλω όμως ακόμα να του κάνω μια δυο βελτιώσεις...γιατί δεν είμαι ικανοποιημένος από την θερμοκρασία.

Τώρα έχω βάλει έναν διπλό ανεμιστήρα μέσα να φυσάει την GPU αλλα κάνει τρελό θόρυβο(είναι ο whisper max στο turbo,μονο turbo μου δουλεύει)...έλεγα να βάλω τα heat pipes στο κουτάκι αλλα θα πρέπει να το τρυπήσω και το λυπάμαι..Ρίξτε καμια ιδέα...

Πόσο πήγε το κουτάκι και από που; Καμιά φωτό; Θα ανεβάσω και εγώ μια με το δικό μου...

Δημοσ.
Πόσο πήγε το κουτάκι και από που; Καμιά φωτό; Θα ανεβάσω και εγώ μια με το δικό μου...

Από αγγλία φιλε μου (Amazon) το κουτί έκανε 100e.Αλλα δεν στέλνουν ελλάδα...Και έτσι έδωσα την διεύθυνση ενός φίλου μου άγγλου,το στείλαν εκεί δωρεάν και μετά μου το έστειλε με κούριερ +55E

Έχω βγάλει κάτι photos αλλα βγήκαν μάπα,γιατί με πήρε η νύχτα και δεν έχω και φώτα στο δωμάτιο lol...θα βγάλω αύριο με το καλο όταν γυρίσω από την δουλειά.

Δημοσ.
Από αγγλία φιλε μου (Amazon) το κουτί έκανε 100e.Αλλα δεν στέλνουν ελλάδα...Και έτσι έδωσα την διεύθυνση ενός φίλου μου άγγλου,το στείλαν εκεί δωρεάν και μετά μου το έστειλε με κούριερ +55E

Έχω βγάλει κάτι photos αλλα βγήκαν μάπα,γιατί με πήρε η νύχτα και δεν έχω και φώτα στο δωμάτιο lol...θα βγάλω αύριο με το καλο όταν γυρίσω από την δουλειά.

ΟΚ, περιμένω. Σου έχει βγάλει RROD ή προληπτικά άλλαξες το κουτί;

Δημοσ.

Είχε βγάλει RROD και άλλαξα motherboard αλλα επειδή δεν θέλω να το ξαναπάθω,είπα να πάρω τα μετρα μου αυτήν την φορα...

Δημοσ.
Είχε βγάλει RROD και άλλαξα motherboard αλλα επειδή δεν θέλω να το ξαναπάθω,είπα να πάρω τα μετρα μου αυτήν την φορα...

RROD;;; Το 360;;; Ντροπή σου να λες τέτοια ψέμματα....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...