Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να μπορεις να παιξεις τα παιχνιδια απο το σκληρο (σε μορφη iso) πρεπει να υπαρχει και το δισκακι μεσα ή οχι; Εννοώ για φλασαρισμενες κονσολες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι εννοείς σε μορφή Iso, δεν γνωρίζω κανένα 360 να μπορεί να παίξει απευθείας Iso...Αν πάλι εννοείς για το installation που κάνει το 360 στα games εφόσον είναι "φλασαρισμενο" με το νέο firmware.Xρειάζεται απαραίτητα και το δισκάκι,τουλάχιστον προς το παρών.

Δημοσ.

re c Woof άσχετο αλλά εχεις φτιάξει bevs σκληρό της WD για το Χ360? πηρα τον 120γιγα. Κάνω εκκίνηση απο τη δισκέτα. έχω περάσει μέσα στη δισκέτα τα 2αρχειάκια, δίνω την εντολή hddhackr- f

Και μετα που είναι να πατήσω y/n δεν λειτουργεί το πληκτρολόγιο!! εβαλα άλλο πληκτρολόγιο γιατι αυτό που είχα ειναι ασύρματο. αλλα πάλι το ιδιο!!

εχω σπαστεί πολύ τώρα!!! και δεν ξέρω και στο google Πως να το ψάξω....

Δημοσ.
Δοκίμασε πληκτρολόγιο που να μπαίνει στη θύρα ps2 και όχι στη θύρα usb.

γαμησέ τα. σε ps2 θύρα το έχω με ανταπτοράκι.. την πρώτη εντολή "Hddhackr -f" με αφήνει να την πληκτρολογίσω. μετα δεν ξέρω γιατι γ*μιέται.:shock:

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος για αντίγραφα ασφαλείας για εμάς που έχουμε iMac ? Μπορεί να δουλέψει κάποιο συγκεκριμένο drive με enclosure και σύνδεση usb? Αν ναι, ποιο είναι αυτό?

Δημοσ.
re c Woof άσχετο αλλά εχεις φτιάξει bevs σκληρό της WD για το Χ360? πηρα τον 120γιγα. Κάνω εκκίνηση απο τη δισκέτα. έχω περάσει μέσα στη δισκέτα τα 2αρχειάκια, δίνω την εντολή hddhackr- f

Και μετα που είναι να πατήσω y/n δεν λειτουργεί το πληκτρολόγιο!! εβαλα άλλο πληκτρολόγιο γιατι αυτό που είχα ειναι ασύρματο. αλλα πάλι το ιδιο!!

εχω σπαστεί πολύ τώρα!!! και δεν ξέρω και στο google Πως να το ψάξω....

Δε σου λειτουργεί το πληκτρολόγιο γιατί η δισκέτα σου είναι γεμάτη bad sectors και δε διαβάζεται ούτε με σφαίρες.

Δοκίμασε με ένα flashάκι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δε σου λειτουργεί το πληκτρολόγιο γιατί η δισκέτα σου είναι γεμάτη bad sectors και δε διαβάζεται ούτε με σφαίρες.

Δοκίμασε με ένα flashάκι.

είσαι λεβεντιά μεγάλη!

Για να βοηθίσω όποιον θέλει να φτιάξει bootlable usb stick sto iprep πρέπει να φορτώσει στο firmware αυτό

http://files.filefront.com/iXtreme10rar/;7734122;/fileinfo.html

Επεξ/σία από Socratis_g
Δημοσ.
είσαι λεβεντιά μεγάλη!

Για να βοηθίσω όποιον θέλει να φτιάξει bootlable usb stick sto iprep πρέπει να φορτώσει στο firmware αυτό

http://files.filefront.com/iXtreme10rar/;7734122;/fileinfo.html

Σωστός για το link. Να το βάλω στον οδηγό μιας και λείπει να είναι πιο μαζεμένο; :-)

Όλα καλά με τον δίσκο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Σωστός για το link. Να το βάλω στον οδηγό μιας και λείπει να είναι πιο μαζεμένο; :-)

Όλα καλά με τον δίσκο;

ναι κυριλέ. περιμένω μία μνήμη που παράγγειλα απέξω με 10ευρώ για να μεταφέρω το προφίλ μου.

Μακάρι να σώσουμε κιάλλο κόσμο με την διαδικασία για τον σκληρό δίσκο!να γλειτώνει νταβατζιλίκια. Η διαδικασία πάντως είναι πιο ευκολη απο το φλασάρισμα.

-----Προστέθηκε 4/11/2008 στις 04 : 03 : 52-----

Το ixtreme 1.0 είναι αρχαίο ρε παιδιά εδώ έχει βγει το 1.41 και όπου να 'ναι το 1.50

το iprep δεν μου φόρτωνε άλλο firmware. και επειδή εδω σκοπό εχουμε να φτιάξουμε ένα usbstick bootable για να φτιάξουμε σκληρό δισκο και όχι να φλασάρουμε την κονσόλα. βάζουμε αυτό που λειτουργεί να κάνουμε τη δουλειά μας.

Επεξ/σία από Socratis_g
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.
Υπάρχει τρόπος για αντίγραφα ασφαλείας για εμάς που έχουμε iMac ? Μπορεί να δουλέψει κάποιο συγκεκριμένο drive με enclosure και σύνδεση usb? Αν ναι, ποιο είναι αυτό?

μιλάς για αντιγραφή από iso? εγώ δουλεύω με ένα εξωτερικό LG usb2.0 με lightscribe στα 48 ευρώ. δουλέυει άψογα με iburn360 κλπ κλπ.

Δημοσ.
μιλάς για αντιγραφή από iso? εγώ δουλεύω με ένα εξωτερικό LG usb2.0 με lightscribe στα 48 ευρώ. δουλέυει άψογα με iburn360 κλπ κλπ.

Οχι, μιλάω για drive που να μπορεί να διαβάζει τα original δισκάκια του XBOX360 και μετά να μπορούμε να τα αντιγράψουμε.

Δημοσ.
βαλε dualboot και κάντο απο windows με Xbox Backup Creator και ενα kreon drive (π.χ Samsung SH-D162C με kreon firmware).

DualBoot με XP έχω ήδη. Το θέμα είναι άλλο... που ακριβώς θα το βάλω το Samsung??? Είπα, iMac έχω....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...