Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατί δεν έκανες αυτό που κάνουν οι περισσότεροι να αγοράσεις τον WD Bevs με 46 ευροπουλακια,δεν είναι κρίμα να δώσεις 120e στην Ms,είναι σχεδόν ένα 360,και από ότι κατάλαβα από τα λεγόμενα σου είσαι είδη μπαναρισμενος άρα δεν έχεις k φόβο να σε μπαναρουν...

ΔΕΝ είμαι μπαναρισμένος. Και εφόσον δεν έχω παίξει ποτέ online παιχνίδι που δεν ήταν stealth/pre-patched, χρησιμοποιώ από... πάντα το iXtreme 1.4, κοιτάω να μην μπαίνω στο XBL με leaked games κλπ, έχω μια μικρή ελπίδα να τη γλυτώσω... ΑΝ τελικά πέσουν μπαν φέτος. Ποτέ δεν ξέρεις.

Δεν με πειράζει να δώσω λεφτά στην MS, δεν έχω τίποτα εναντίον της (το αντίθετο). Τα 120 είναι όντως πολλά για τέτοιο δίσκο (πόσο μάλλον τα 150-180 που πωλείται από τους ιθαγενείς αγιογδύτες) αλλά αυτό τον καιρό δεν έχω καθόλου χρόνο να ασχοληθώ με το σκάλισμα του WD. Το οποιο δεν μου φάνηκε και η ευκολότερη διαδικασία αλλά εδώ μάθαμε μέσα σε 2 μέρες πώς φλασάρεται το 360, στο δίσκο θα κολλήσουμε?

Αν γλυτώσω το μπαν (άρα και το νέο 360) θα τα βγάλει τα λεφτά του ο δίσκος. Χωρίς φυσικά να είναι βέβαιο ότι όσοι τον χρησιμοποιούν όντως "σταμπάρονται" από την MS. Από την άλλη, αν φάω μπαν και πάρω δεύτερο 360, τότε νομίζω θα τον τσιμπήσω σίγουρα τον WD για να τον βάλω στο παλιό XBOX.

-----Προστέθηκε 1/11/2008 στις 03 : 30 : 42-----

achievementlockedpanties.jpg

(Έτσι, επειδή γουστάρουμε ΧΒΟΧ. Εξαπανέκαθεν.)

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πολύ καλό το Update, (παρόλο που είναι λίγο παιδικά τα χρώματα) και επιτέλους παίζω GearsOfWar2 με ησυχία... Το ανέβασα στο rapidshare γιατί το sendspace κάνει νερά... http://rapidshare.com/files/159683284/_SystemUpdate.rar

Το αποσυμπίεσα σε ένα φορμαρισμένο memory stick, το έβαλα στο Χ360 και δούλεψε αμέσως.

Δημοσ.

γλυτώνουμε και λίγη απο τη θερμοκρασία τώρα που το drive σταματάει να διαβάζει.

Η μαλακία είναι ότι πρέπει να υπάρχει το παιχνιδι μέσα στο dvd παρόλα αυτα.

Είναι δίκαιο γιατί αν δεν γινότανε, τότε η μικροσοφτ με αυτό το update θα σταμάταγε να πουλάει παιχνίδια. θα το αγόραζε ένας και θα το περνάγανε όλοι στους σκληρούς τους!!

Δημοσ.

χμ... εκανα τα ιντερνετικα xclamp fix αλλα απο 3 rrod μου το γυρναει σε 2 rrod... και σε μερικες περιπτωσεις ξεκιναει μου δειχνει το λογοτυπο και στα καπακια μου πεταει 2 rrod ...

ξερει κανεις τπτ γιαυτο?

thanks

Δημοσ.
χμ... εκανα τα ιντερνετικα xclamp fix αλλα απο 3 rrod μου το γυρναει σε 2 rrod... και σε μερικες περιπτωσεις ξεκιναει μου δειχνει το λογοτυπο και στα καπακια μου πεταει 2 rrod ...

ξερει κανεις τπτ γιαυτο?

thanks

2 λαμπάκια = υπερθέρμανση. Μήπως δεν έχεις σφίξει καλά τις ψύκτρες ή δεν έβαλες θερμοαπαγωγική;

Δημοσ.
2 λαμπάκια = υπερθέρμανση. Μήπως δεν έχεις σφίξει καλά τις ψύκτρες ή δεν έβαλες θερμοαπαγωγική;

εβαλα και παστα και αλλαξα και τις βιδες.

το κουλο ειναι οτι οταν τις σφιγγω μου βγαζει 3 rrod και οταν τις αφνω λιγο λασκα μου βγαζε 2 rrod...

Δημοσ.

εμ... ειπα να πειραματιστω και εβαλα παστα σε ολα τα υπολοιπα τα chipakia και εσφιξα τα παντα μεχρι θανατου και παραδοξως δουλεψε... και δουλευει ακομα...

Δημοσ.

Ναι αλλα το πρόβλημα παραμένει και θα εμφανιστεί πάλι λίαν συντόμως...αφού η θερμότητα που εκπέμπει η GPU παραμένει μέσα στο κουτί,και δεν ψύχεται σωστά,είναι απλά θέμα χρόνου..Καλή τύχη πάντως :)

Δημοσ.

Εγω παντως στο launch εκανα συνεχως overburn μεχρι που εφαγα το μονό λαμπακι.

Αγορασα με 15 ευρο ενα heatgun,εβγαλα τη πλακετα και καλυψα τα παντα πλην GPU και Hana με χοντρο πλαστικο και απο πανω αλουμινοχαρτο.

1 λεπτο στη πρωτη ταχυτητα,4 λεπτα στη μεγαλη και αλλο 1 λεπτο στη πρωτη και ολα ΟΚ

Δημοσ.
Αυτό ισχύει και για τα τελευταία με LiteOn?

Φιλε κατανά κατά την γνώμη μου,ισχύει για όλα (μονο για το jasper κρατάω κάποιες επιφυλάξεις...).Είναι λάθος σχεδίαση δεν έχει γιατρειά,εκτος και αν μεταφέρεις την θερμότητα έξω από του κουτί...

Η πάρεις το lian li κουτάκι που σου δίνει άπλετο χώρο,και βάλεις ένα ανεμιστηράκι να φυσάει επάνω στην GPU.Αλλα με κόστος περίπου 160E όσο δηλαδή ένα 360..Εγώ φυσικά έκανα και τα 2...και heatpipes...και lian li κουτί,για να ξεμπερδεύω μια για πάντα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...