Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια πως γινετε κατι ridisk που ειχα παρει το 360 να μου τα διαβαζε νερακι και τωρα που πηρα μια δεκαδα verbatim δεν πιανουν με την πρωτη και θελουν reboot στο 360...Οταν ομως αγοραζω παιχνιδια γραμμενα σε verbatim απο τον πειρατη μου τα παιζει μια χαρα..Και σε 2x και σε 2.4x μου κανει το ιδιο.

???Τι στο ---- γινετε?

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
ti recorder exeis? firm? mporei apla to recorder sou na mhn kanei kala copies me ayt ta diskakia

Pioneer 111D->111L,Maximus GaryOpa 2_3...Μου εκανε κατι κολληματα με τα ridisk και γι αυτο τα αλλαξα...Δεν ξερω..Τι να πω...:neutral::(..Αρχιζω και το βαριεμαι ολο το θεμα..Το 360 ηταν η πρωτη μου παιχνιδομηχανη και δε νομιζω να ξαναπαρω αλλη..Κι αυτη μαλλον θα τη δωσω σε κανα ανηψακι ή ξαδερφακι που θα θελει απλα να παιζει..:|

Δημοσ.

re paidia tha pouliso to xbox mou alla thelo na kratiso ena back up ola ta save games kai to gametrag mou. ginetai ayto? Yparxei periptosi toulaxiston to gametrag na to kano recovery apo to xbox live? pos ginetai ayto?

Δημοσ.
re paidia tha pouliso to xbox mou alla thelo na kratiso ena back up ola ta save games kai to gametrag mou. ginetai ayto? Yparxei periptosi toulaxiston to gametrag na to kano recovery apo to xbox live? pos ginetai ayto?

Για xbox 360 μιλαμε man?

Δημοσ.
nai sorry pou den to dieykrinisa

Gia xbox360

Είναι μπανιαρισμενο? Το πουλας σε καποιον συγκεκριμενο η γενικα..Ενδιαφερομαι ..:mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Nai fysika kai ginetai to mono poy prepei na kaneis einai na anoixeis to koyti toy skiroy diskoy wste na deis ton samsung 2.5 intswn 20 gb skliro disko kai na to sindeseis mesw sata ston ypologisti soy. meta me ayto to programma patas drive-> open -> hard drive... kai meta pas sto partition 3 kai patas dexi klik panw toy kai naneis extract se ena fakelo oti exei mesa to partition 3(poy stin oysia einai ola ta save soy kai to gametags soy.) meta otan thes na kaneis epanafora sindeeis pali to neo skliro disko me ton idio tropo kai dialegeis dexi klik sto partition 3 kai restore from file.

Elpizw na se voithisa. Yparxei an thes kai exartima poy den xreiazetai na anoixeis to koyti toy skliroy disko alla epeidi kostizei kai mporeis aneta na kaneis ti doyleia soy kai m' ayto to tropo poy soy lew egw den einai anagi na to agoraseis.

Δημοσ.
to exo kanonisei file to mixanima. an paei kati straba tha sou po.

kserei kaneis kanena tropo na kratiso to gamescore kai kanena save game?

kati brika me to "xplorer360" alla den exo kai poli empistosini.

Λοιπον..Αν δε δωσεις και το σκληρο μαζι οκ τα saves..Το gamerscore σου ειναι κρατημενο (αν εχεις μπει ομως) στο xbox live και μπορεις να συνδεθεις και να το κατεβασεις..Αν παλι δωσεις το σληρο τα saves και τα profile σωζονται μονο ανοιγοντας τον σκληρο,συνδεοντας τον με τον η/υ και με το xplorer να αντιγραψεις τα saves στο pc και μετα τα ξαναπερνας στον καινουργιο σκληρο τα saves και τα profile μαζι...Αυτα..:mrgreen::mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...