Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε γενικές γραμμές κι εγώ συμφωνώ αλλά υπάρχουν και καραμπινάτες εξαιρέσεις. Για παράδειγμα το gta 4, το πιό βαρετό gta όλων των εποχών έχει μέσο όρο στο metacritic 98, αν είναι δυνατόν!!!!

Δεν συμφωνώ... παιχνιδάρα το 4, πιο βαρετό το san andreas

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το αμέσως επόμενο πιό βαρετό και μουντό μου φάνηκε το san andreas αλλά και πάλι είχες πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις από το να βγαίνεις για φαγητό με τους φίλους σου. Σαν το Vice City κανένα.

Δημοσ.
Το αμέσως επόμενο πιό βαρετό και μουντό μου φάνηκε το san andreas αλλά και πάλι είχες πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις από το να βγαίνεις για φαγητό με τους φίλους σου. Σαν το Vice City κανένα.

Και για μένα νο1 το vice. Μετά το 4 και μετά τα άλλα...

Δημοσ.

Eμένα πάλι το GTASA ήταν το καλύτερο...

Εχουμε 5 ποστ με 5 διαφορετικές απόψεις για την ίδια σειρά παιχνιδιού...Τα συμπεράσματα δικά σας, σε ό,τι αφορά τα σκορ....

Δημοσ.

αν ειστε μπαναρισμενοι, ή αν δεν ενδιαφερεστε να μπειτε στο live εως τις 19 νοεμβρη και θελετε να δειτε το νεο λειτουργικο κατεβαστε αυτο..

http://www.sendspace.com/file/v78cub

και

Burn the contents on a CD, like the official updates you can download from microsoft.

ή

Second way of installing it : Extract the rar,copy the entire content of the rar onto a usb stick,put it onto your 360 update when it asks you to & enjoy playing games from your HDD

if you have a 360 wich you still use on live then don't update it until nov 19th because you will be blocked from live untill that day!!

Δημοσ.

Μολις το εβαλα απο φλασακι,η εγκατασταση εγινε κανονικα.

Οι κοπιες μου παιζουν σωστα (2 που δοκιμασα),live ετσι και αλλιως ημουν μπαναρισμενος οποτε δεν με βαζει.Τωρα δοκιμαζω να εγκαταστησω το gears of war 2 στον δισκο που απο οτι φενεται θελει καποια ωρα μεχρι να περαστει.

Το νεο dashboard δειχνει αρκετα εντυπωσιακο...περισοτερες εντυπωσεις το βραδυ!

Δημοσ.
αν ειστε μπαναρισμενοι, ή αν δεν ενδιαφερεστε να μπειτε στο live εως τις 19 νοεμβρη και θελετε να δειτε το νεο λειτουργικο κατεβαστε αυτο..

http://www.sendspace.com/file/v78cub

και

Burn the contents on a CD, like the official updates you can download from microsoft.

ή

Second way of installing it : Extract the rar,copy the entire content of the rar onto a usb stick,put it onto your 360 update when it asks you to & enjoy playing games from your HDD

if you have a 360 wich you still use on live then don't update it until nov 19th because you will be blocked from live untill that day!!

Το

Δημοσ.
Τωρα δοκιμαζω να εγκαταστησω το gears of war 2 στον δισκο που απο οτι φενεται θελει καποια ωρα μεχρι να περαστει.

μάλλον θέλει κάνα 15 λεπτο...

Δημοσ.

Ωραίο το νέο dashboard. Τώρα περνάω στον σκληρό το fifa και μετά το gow2. Λογικά 10-15 λεπτά το παιχνίδι θέλουν. Και με το φτωχό μου το μυαλό, κάθομαι και σκέφτομαι. Μήπως τώρα που δεν θα δουλεύει το drive, αλλά θα τα διαβάζει από τον σκληρό, δεν ανεβάζει τόση θερμοκρασία και περιοριστούν και τα φαινόμενα rlod;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα παιδιά...μπορεί να μου πει κάποιος πως να περάσω το νέο dashboard στο 360?Έκανα ένα usb στικακι που έχω fat 32 αλλα το 360 μου δεν το αναγνωρίζει...τι πρέπει να κάνω η πως πρέπει να γράψω και τι στο cd.

Ευχαριστώ :)

PS:για κάποιο λόγο δεν βλέπω καθόλου τα ελληνικά...πριν κάνω log in τα έβλεπα μια χαρά :s

Επεξ/σία από Woof
Δημοσ.

Woof Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τα ελληνικά είχα κι εγώ και το διόρθωσα πηγαίνοντας στις επιλογές(Options) του profile μου και αλλάζοντας την τελευταία γραμμή σε default

Όπωςείναι στην παρακάτω εικόνα.

thpix.gif13964394rd3.th.jpgthpix.gif

Όσο αφορά τώρα το dashboard update απλά κανε αποσυμπίεση του αρχείου .rar που κατέβασες από εδώ στο φλασάκι σου και βάλτο στο 360.

Αν και πάλι δεν δουλέψει αποσυμπίεσε το αρχείο rar και γράψε το σε 1 cd.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε μου μακάρι να μπορούσα να δω που any το profile μου....βλέπω κυριολεκτικά κινεζικα δεν αναγνωρίζω τίποτα για να μπορέσω να μπω....ακόμα και αυτά που έγραψες για να τα δω πρέπει να πατήσω την σελίδα που χα σώσει στο desktop και να πάω από εκεί...

Ok άκυρο το βρήκα τελικά μετά από αρκετό ψάξιμο στα τυφλά :/

αυτό που είπες το έκανα και μου έβγαλε και καλά mixed media cd η κάπως έτσι.Και δεν το διάβαζε

Αυτό είναι το όνομα που έχει το αρχείο όταν το αποσυμπιέσω.

PS:ξέχασα να αναφέρω ότι έχω vista 64 αν παίζει ρολο...

su20076000_00000000

Επεξ/σία από Woof
Δημοσ.

Παιδιά...επειδή δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο.Αν μπορούσατε να μου δώσετε αναλυτικές οδηγίες θα το εκτιμούσα.Ότι έχω δοκιμάσει ως τώρα δεν μου δουλεύει...Σίγουρα κάνω κάτι λάθος αλλα τι..ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...