Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
to κόβω για πολύ μούφα

http://www.gamerankings.com/htmlpages2/941873.asp?q=legendary

Δεν μου λεν τίποτα οι κριτικές από αμερικανάκια και αγγλάκια. Κατεβάζω αυτή τη στιγμή ένα "αντίγραφο ασφαλείας" γιατί χρειάζομαι ένα ρηχό παιχνιδάκι να χαλαρώσω.

Δημοσ.

ναι παιδια θα συμφωνησω με τα rankings πια... μας ζαλισανε.

Ποσες φορες εχω δει score χαλια ειτε για ταινια ειτε για game και απλα τα εσπαγαν :)

Δημοσ.
ναι παιδια θα συμφωνησω με τα rankings πια... μας ζαλισανε.

Ποσες φορες εχω δει score χαλια ειτε για ταινια ειτε για game και απλα τα εσπαγαν :)

για πες 2-3 ?

Δημοσ.
για πες 2-3 ?

Γιατί να σου πει 2-3; Εγώ σου λέω ότι δεν υπάρχει κανένα και όλα είναι βαθμολογημένα σωστά... Να παίξουμε δλδ ότι υπάρχει στην λίστα Best Games του Gamespot; Για παράδειγμα το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το link που έδωσες έχει τρεις βαθμολογίες 75%, 75% και 40%. Μέσος όρος 63%. Τι σόι κριτικοί είναι αυτοί που δώσανε τόσο διαφορετικές βαθμολογίες; Ποιος έχει δίκιο, γιατί εδώ μιλάμε για σχεδόν διπλάσια βαθμολογία, από το ένα στο άλλο... Ή επειδή είναι κάτω από 80 δεν το παίζουμε; Καταρχάς οι περισσότεροι από αυτούς τους τυπάδες, δεν είναι ούτε πάνω από 16-17 χρονών... Τι κριτική να κάνεις αν δεν έχεις παίξει System Shock, Thief, Half Life, Gods(amiga 500 for ever!!!); Ειδικά αν είσαι αμερικάνος;;;

Δημοσ.

Και μια και ανεφερες Godz και απο σποντα Fire And Forget (αλλη παιχνιδαρα) επρεπε καποιοι μαγκες με το XNA να φτιαξουν ενα Live Arcade παιχνιδι που ουσιαστικα θα ηταν ειτε ενα πακετο καμια 20αρια Amiga games με UAE port σε XNA ειτε καμια συλλογη με 3-4 με re-worked graphics.

Παντως οταν σπασει πραγματικα το 360 και λογω υπαρξης του XNA,θα γεμισουμε εμουλατορια απο την Day 1

Long Live Amiga!!

Δημοσ.
Και μια και ανεφερες Godz και απο σποντα Fire And Forget (αλλη παιχνιδαρα) επρεπε καποιοι μαγκες με το XNA να φτιαξουν ενα Live Arcade παιχνιδι που ουσιαστικα θα ηταν ειτε ενα πακετο καμια 20αρια Amiga games με UAE port σε XNA ειτε καμια συλλογη με 3-4 με re-worked graphics.

Παντως οταν σπασει πραγματικα το 360 και λογω υπαρξης του XNA,θα γεμισουμε εμουλατορια απο την Day 1

Long Live Amiga!!

Τι είπες τώρα..... Gods στο XBOX360..... I 'll drink to that!!!

Δημοσ.
Γιατί να σου πει 2-3; Εγώ σου λέω ότι δεν υπάρχει κανένα και όλα είναι βαθμολογημένα σωστά... Να παίξουμε δλδ ότι υπάρχει στην λίστα Best Games του Gamespot; Για παράδειγμα το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το link που έδωσες έχει τρεις βαθμολογίες 75%, 75% και 40%. Μέσος όρος 63%.

1,το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα απο βαθμολογίες. Αλλα σε αυτό το site μαζεύει τις κριτικές από όλα τα site και βγάζει μέσο όρο. Και όταν βλέπεις για παράδειγμα το XBOX magazine να δίνει 70% σε ένα παιχνίδι και το IGN 40% Κατάλαβαίνεις....

2, Ο μέσος όρος πάντως που βγάζει είναι αντικειμενικότατος. Ολες οι μεγάλες παιχνιδάρες βγάζουνε μεγάλο μέσο όρο. Και το αντίστροφο.

Τωρα αν εσύ βρίσκεις ένα παιχνίδι απίστευτο το οποίο βγάζει 60% (παράδειγμα) τότε ικανοποιεί προσωπικά γούστα και βίτσια του κάθε παίχτη. Δικαίωμά του καθενός.

Εσύ μπορεί να έχεις ψώνιο με το ironman απο μικρό και να νομίζεις ότι παίζεις την παιχνιδάρα της χρονιάς. Γούστο σου. http://www.gamerankings.com/htmlpages2/936559.asp και καλά κάνεις. ή το golden axe http://www.gamerankings.com/htmlpages2/933095.asp?q=Golden%20Axe%20Beast που ήτανε κάποτε βασιλιάς.

Εγώ θα συνεχίσω πάντως να κατεβάζω ότι βγάζει μέσο όρο απο 75% και πάνω.

Δημοσ.
1,το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα απο βαθμολογίες. Αλλα σε αυτό το site μαζεύει τις κριτικές από όλα τα site και βγάζει μέσο όρο. Και όταν βλέπεις για παράδειγμα το XBOX magazine να δίνει 70% σε ένα παιχνίδι και το IGN 40% Κατάλαβαίνεις....

2, Ο μέσος όρος πάντως που βγάζει είναι αντικειμενικότατος. Ολες οι μεγάλες παιχνιδάρες βγάζουνε μεγάλο μέσο όρο. Και το αντίστροφο.

Τωρα αν εσύ βρίσκεις ένα παιχνίδι απίστευτο το οποίο βγάζει 60% (παράδειγμα) τότε ικανοποιεί προσωπικά γούστα και βίτσια του κάθε παίχτη. Δικαίωμά του καθενός.

Εσύ μπορεί να έχεις ψώνιο με το ironman απο μικρό και να νομίζεις ότι παίζεις την παιχνιδάρα της χρονιάς. Γούστο σου. http://www.gamerankings.com/htmlpages2/936559.asp και καλά κάνεις. ή το golden axe http://www.gamerankings.com/htmlpages2/933095.asp?q=Golden%20Axe%20Beast που ήτανε κάποτε βασιλιάς.

Διαφωνώ......

Δημοσ.

Άσχετο απο τα παραπάνω αλλά θυμάμαι πα΄ρα πολύ καλά το 1996-7? στο psx ένα racing game to total driving που το είχα λιώσει κυριολεκτικά μαζί με το gran turismo και το είχαν βγάλει πατάτα του μήνα στο περιοδικό games.

Φυσικά και να κοιτάμε τις βαθμολογίες αλλά ο καθένας έχει το <γούστο> του και δεν ε΄χει σημασια αν είναι super η βαθμολογία του αλλά να περάσει ευχάριστα κάποιες ημέρες η μήνες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα πάντως να μου επιτρέψετε να συμφωνήσω με το παραπάνω post. Συνήθως (προσοχή, λέω "συνήθως"!) τα καλά παιχνίδια φαίνονται από χιλιόμετρα μακριά. Από το... εισαγωγικό μενού. Πολύ δύσκολα ένα παιχνίδι που πήρε καλές (>75%) βαθμολογίες να είναι μάπα. Μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους που έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις (ή προσδοκίες), πχ. επειδή ήταν μικρό, πολυδιαφημισμένο, δεν είχε το αναμενόμενο multiplayer, είχε κάποια bugs κλπ αλλά η συνολική του εικόνα δεν παύει να είναι πολύ καλή. Γι' αυτό όταν κοιτάω review ενός παιχνιδιού που γενικά έχει πάρει καλές βαθμολογίες αλλά κάποιος το θάβει, το πρώτο πράμα που βλέπω είναι τα cons, τα αρνητικά σημεία. Τι δεν άρεσε στον reviewer και του έβαλε τέτοια βαθμολογία. Σπανίως είναι κάτι αρκετά σημαντικό (τουλάχιστον για εμένα).

Τα παιχνίδια όμως που γενικά παίρνουν χαμηλές ή μέτριες βαθμολογίες πολύ δύσκολα να σου "κάτσουν". Το καλό πράγμα φαίνεται από μακριά και οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες (εγώ πχ. αυτή τη στιγμή στο 360 μπορώ να σκεφτώ μόνο το Viking, που πήρε 50% από gamespot και γενικά 70άρια ενώ πιστεύω ότι ήταν εξαιρετικό παιχνίδι). Φυσικά ένα game με ακόμα χαμηλότερες βαθμολογίες μάλλον δεν σώνεται με τίποτα, ούτε και από τους φαν του είδους... Και σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους... επίδοξους AVGN (angry game video nerds) του μέλλοντος.

Ολοκληρώνοντας να πω ότι η προσέγγισή μου σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πολύ απλή. Ως παλιός gamer, που με ενδιαφέρουν τα βιντεοπαιχνίδια κάθε είδους, πρώτα θα κοιτάξω τη βαθμολογία που δίνουν τα "μεγάλα" site. Αν είναι καλή (>85%) το "τσιμπάω" σίγουρα. Αν είναι μεταξύ 75-85% διαβάζω όσα περισσότερα review μπορώ, επικεντρώνοντας περισσότερο στα αρνητικά σημεία και μετά αποφασίζω (ανάλογα και το είδος). Για χαμηλότερες βαθμολογίες πραγματικά πολύ δύσκολο να κάτσω να ασχοληθώ, ακόμα και για να του ρίξω μια γρήγορη ματιά. Πάντα θα έχει ξεμείνει κάποιο παλιότερο -και καλύτερο- παιχνίδι που δεν έχω δει και θα προτιμήσω αυτό.

Φυσικά αυτό δεν ισχύει για όσους ψάχνουν συγκεκριμένα είδη, πχ. μόνο single player FPS, RPG ή μόνο adventures, εκεί αλλάζει λίγο η κατάσταση. Φέρνω παράδειγμα αυτά τα είδη, γιατί γενικά ανήκουν στην κατηγορία του "μία κι έξω". Άπαξ και τα τελειώσεις, δύσκολα να τα ξαναπιάσεις. Οπότε αφού τελείωσες πχ. το Dreamfall, θα δεις και το Τάδε νέο adventure μπαααας και λέει τίποτα (παρά τις μέτριες κριτικές). Αν όμως σου αρέσουν παιχνίδια με διάρκεια, πχ. ραλάκια, sports games, RTS και τα συναφή, ε εκεί δεν παρατάς εύκολα το Live for Speed, το Pro (πλέον Fifa) ή το Company of Heroes για να δεις μήηηηηπως και το Τάδε νέο RTS αξίζει.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές κι εγώ συμφωνώ αλλά υπάρχουν και καραμπινάτες εξαιρέσεις. Για παράδειγμα το gta 4, το πιό βαρετό gta όλων των εποχών έχει μέσο όρο στο metacritic 98, αν είναι δυνατόν!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...