Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η έκδοση των LoCAL για το Dead Space δουλεύει κανονικά. Νομίζω (χωρίς να είμαι βέβαιος) ότι το repair data αναφέρεται στο .sfv αρχείο που έλειπε ή ήταν χαλασμένο. Φυσικά αυτό δεν έχει καμία επίπτωση στο ίδιο το παιχνίδι.

Αν δεν απαντήσει κάποιος άλλος, θα επανέλθω αργότερα με πιο σαφείς πληροφορίες.

Να σαι καλα. Βασικα ειδα οτι υπαρχει μια uncut εκδοση far cry 2 και λεω μηπως ειναι αυτη.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παίδες αμα πουλάει κανείς σχετικά φτηνά μηχανάκι με LiteOn drive ..η έστω το LiteOn drive σκέτο στείλτε μου Pm. Thanks.

Δημοσ.
παίδες αμα πουλάει κανείς σχετικά φτηνά μηχανάκι με LiteOn drive ..η έστω το LiteOn drive σκέτο στείλτε μου Pm. Thanks.

Εχεις πμ!:-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορει κανας καλος ανθρωπος να μου δωσει κανα link απο μαγαζι που να φλασαρει xbox360?

thanks

rrod here

οταν ανοιξω την κονσολα μπορω να βαλω μονο παστα και οχι ολες αυτες τις βιδες και κομματια πιστωτικων για να δουλεψει?

Επεξ/σία από viper2005
Δημοσ.

rrod here

οταν ανοιξω την κονσολα μπορω να βαλω μονο παστα και οχι ολες αυτες τις βιδες και κομματια πιστωτικων για να δουλεψει?

Ναι. Τώρα το πόσο θα κρατήσει είναι άλλο θέμα.:P

Δες επίσης αν υπάρχει ενα λεπτό φύλλο αλουμινίου μεταξύ gpu και ψύκτρας. Άν υπάρχει αφαίρεσε το και απλά βάλε πάστα.

Δημοσ.

viper απ τη στιγμή που θα βγαλεις τα x-clamps μετα βαζεις βίδες ... θα είναι χαζό να ξαναβαλεις τα x-clamps.

Δημοσ.
viper απ τη στιγμή που θα βγαλεις τα x-clamps μετα βαζεις βίδες ... θα είναι χαζό να ξαναβαλεις τα x-clamps.

δλδ θα πρεπει να παραγγειλω πραγματα απο το νετ?

επειδη εχω ηδη την παστα και τα κατσαβιδια.

μετα το fix τι ποσοστο θνησιμοτητας εχουν τα 360 με ms25 drive?

Δημοσ.

8 βίδες , 16 ροδελες πλαστικες και 16 μεταλικες χρειαζεσαι ...ψαξε η εδω η στο 360-gr υπαρχει θεμα με περισσοτερες πληροφοριες ..

Δημοσ.

Εγραψα κ αλλα παιχνιδια ομως χωρις να πειραξω κανενα setting και μου γραφτηκαν κανονικα.

Το imgburn δεν υποτειθεται οτι τα εχει αυτοματα αυτα τα settings χωρις να χρειαζεται να αλλαξεις κατι;

Δημοσ.

Dreaming123 Το ποιο πιθανό είναι να είναι λάθος το .dvd αρχείο καθότι μέσα σε αυτό το αρχείο πρέπει να είναι δυο σειρές οι οποίες πρέπει να είναι:

layerbreak=1913760

και το όνομα του αρχείου .iso όπως ακριβώς είναι. π.χ.: fifa 09.iso

Αν θες πάντως μπορείς να δοκιμάσεις το πρόγραμμα imgburn 2.4.0.4 ή xbox backup creator 2.8 που δεν χρειάζεται κανένα από τα δυο το αρχείο .dvd

Δημοσ.

Οκ ευχαριστω καταρχην.

Τωρα το είδα όντως το όνομα του αρχειου δεν είναι το ιδιο.

Οπότε το μόνο που κάνω είναι να αλλάξω το όνομα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...