Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φίλε ευχαριστώ αλλά δεν θέλω να περάσω δεδομένα από τον σκληρό του 360 στο PC. Θέλω να αντικαταστήσω το καλώδιο του σκληρού που έχει ήδη πάνω. Anyway, ευχαριστώ.

14hdd6axj4.th.jpgthpix.gif

Αρα στην ουσια θελεις ανταλλακτικο, sorry αλλα δεν εχει παρει κατι το ματι μου και ισως να βρεις απο καποιον αλλον κανα χαλασμενο σκληρο και να παρεις απο μεσα το καλωδιο.

Ισως και απο ebay να παιζουν και λογικα πολυ φτηνα κιολας....

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Αν και το "ίσως" και το "αλλά" δεν μου αρέσει ας σταματήσουμε εδώ.

Μπράβο του αυτό εξάλλου είναι και το ζητούμενο από μια κοινότητα. Η αλληλοβοήθεια.

Από εδώ και πέρα παρακαλώ ontopik μόνο. :-)

μάλλον ήθελες να πεις ontopic;

Δημοσ.

πριν κάνα 2ωράκι βγήκε καινούργιο 360Xtractor Reader (v2.3)

http://www.maximusgames.net/360xtractor.php?opt=4

Η σημαντική αλλαγή είναι ότι πλέον δε χρειάζεται να υποστηρίζει η motherboard Legacy Mode για τα SATA... (που σημαίνει οτι όσοι δεν είχαν legacy mode ηταν αναγκασμένοι να αγοράσουν και IDE 2 SATA adaptor)

Επίσης το iXtreme 1.5 είναι σε beta μορφή (έτσι ανακοίνωσε ο c4eva σήμερα το βράδυ, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες).

Φήμες λένε για ανανεωμένο spoof που δε θα μπορεί να ανακαλυφθεί απο Ms.

Δημοσ.

Μάιστα, παραβλέποντας την είδηση για τον 360Xtractor Reader (για τον οποιο δεν έχω την παραμικρή ιδέα, αφού με το Hitachi και την Sil3112 την έχω καταβρεί) να πω ότι αυτό το τελευταίο με το iXtreme 1.5 είναι πραγματικά καλή είδηση.

Το θέμα όμως είναι να δούμε τι θα γίνει με το ΝΧΕ update του Νοέμβρη, όπου θεωρητικά περιμένουμε και νέο ban wave. Εκεί θα φανεί αν θα τη γλυτώσουμε όσοι είμαστε με το 1.4 (συν τα stealth backups). Γιατί αν τελικά το φάμε το ban, η λογική λέει ότι μέχρι να σταθεροποιηθεί ξανά η κατάσταση (βλ. να σταματήσουν τα ban, να βγει η iXtreme 1.5 final, να βγουν κουτσά στραβά στη φόρα αυτά που λογκάρουν στην MS για πέσει το ban κλπ) θα περάσει κάμποσος καιρός.

Καιρός να αρχίσουμε να μαθαίνουμε πώς σκαλίζεται το LiteOn. Και ό,τι είχα πει να κάνω οικονομία, μέρες που είναι...

Δημοσ.
........................

Καιρός να αρχίσουμε να μαθαίνουμε πώς σκαλίζεται το LiteOn. Και ό,τι είχα πει να κάνω οικονομία, μέρες που είναι...

για αυτή τη δουλειά είναι το 360Xtractor ;)

κάνει dump το firmware του LiteOn και παίρνεις το κλειδί για να το φλασάρεις σε άλλο drive.

Δημοσ.

Ναι, στο ενδιάμεσο έριξα μια ματιά στο link που παρέθεσες πιο πάνω και στα tutorials που είχε στο youtube. Πάρα πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά.

Δημοσ.
Κατ' αρχάς μπορείς από εδώ να σιγουρευτείς για το τι σόι drive έχει η κονσόλα που θα πάρεις. Σε ενδιαφέρει να δεις το MFR date και το LOT number, που συνήθως αναγράφονται στο αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος του 360.

Από εκεί και πέρα πρέπει να ξεχαρβαλώσεις το Xbox, να "τραβήξεις" το dvd-key του LiteOn (όχι και η ευκολότερη διαδικασία) και μετά να περάσεις αυτό το σειριακό αριθμό σε ένα Hitachi ή Samsung. Το οποιο θα πρέπει να το spoof-άρεις κιόλας, δηλαδή όταν θα του περνάς το κλειδί και θα του ρίχνεις το φλασάρισμα με το νέο firmware (κατά πάσα πιθανότητα το iXtreme 1.4) να "αναγκάσεις" και το 360 να το δει σαν να ήταν LiteOn .

Αυτό το τελευταίο (κλειδί, φλασάρισμα, spoofing) ακούγεται δυσκολότερο από ότι είναι στην πραγματικότητα, αρκεί να έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό (πχ. SATA PCI κάρτα με το chipset VIA6421). Μεγάλο ρόλο στην διαδικασία του φλασαρίσματος/σπουφαρίσματος θα παίξει το τι drive θα προμηθευτείς. Δυστυχώς οι προσωπικές μου εμπειρίες αρχίζουν και τελειώνουν στο Hitachi 47DJ που έχω και δεν γνωρίζω τι παίζει με τα υπόλοιπα.

Περιληπτικά μόνο να σου πω ότι η γκάμα είναι αρκετά μεγάλη, πχ. για τα Hitachi/LG παίζουν τα μοντέλα 46DH, 47DG, 47DJ, 59DJ, 78FK, 79FK, 79FL κλπ ενώ για τα Samsung/Toshiba τα MS25 και MS28. Υπάρχουν φυσικά και τα Benq. Κάποια από αυτά φλασάρονται πιο εύκολα από άλλα, όμως γενικά είναι θέμα εξοπλισμού (πχ. εμένα μου έκατσε να έχω στο PC έναν onboard sata controller που συνεργάζεται με τα Hitachi 47).

Πέρα από όλα αυτά η συμβουλή μου είναι να ΜΗΝ πάρεις το νέο drive από τους εδώ αγιογδύτες! Το ebw κοστολογεί τα Samsung και τα Hitachi γύρω στα 45-50 ευρώ, όταν το ίδιο πράγμα μπορείς να το πάρεις στο ebay.co.uk με λιγότερα από 30...

Νομίζω πάντως ότι καλύτερα να συνεχίσεις τις ερωτήσεις σου στο σχετικό thread, δηλαδή στο Xbox 360 Hacking Guide v2 .

Οπότε μήπως πρέπει να δω τι controller έχει η μητρική μου?

Eχεις δίκιο, εδώ είναι το σωστό τόπικ, σόρρυ.

Δημοσ.

Βρήκα ένα Χ360 premium, με όλα full και σχεδόν καινούριο με 3ετή εγγύηση, στα 100 ευρώ(θα ανταλλάξω κάποια ps3 games).

Πως σας φαίνεται σαν τιμή?Είναι LiteOn βέβαια, αλλά είτε θα ψάξω drive από ebay, είτε θα το πάω να το φλασάρουν.

Ποια είναι η γνώμη σας?

Δημοσ.
Βρήκα ένα Χ360 premium, με όλα full και σχεδόν καινούριο με 3ετή εγγύηση, στα 100 ευρώ(θα ανταλλάξω κάποια ps3 games).

Πως σας φαίνεται σαν τιμή?Είναι LiteOn βέβαια, αλλά είτε θα ψάξω drive από ebay, είτε θα το πάω να το φλασάρουν.

Ποια είναι η γνώμη σας?

Δεν χρειάζεται να ψάξεις από ebay, υπάρχει Samsung drive με ?25 στην πόρτα σου:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16995~r.91142929

Δημοσ.

Dead.Space.PAL.XBOX360-LoCAL (up by abdul + repair data)

[RS] Far Cry 2 REGION FREE XBOX360-Goomba (up by abdul + repair data)

βρηκα αυτες τις εκδοσεις. Μηπως γνωριζει κανεις οταν λενε repair data τι εχουν παραπανω απο τις προηγουμενες εκδοσεις;

Δημοσ.

Η έκδοση των LoCAL για το Dead Space δουλεύει κανονικά. Νομίζω (χωρίς να είμαι βέβαιος) ότι το repair data αναφέρεται στο .sfv αρχείο που έλειπε ή ήταν χαλασμένο. Φυσικά αυτό δεν έχει καμία επίπτωση στο ίδιο το παιχνίδι.

Αν δεν απαντήσει κάποιος άλλος, θα επανέλθω αργότερα με πιο σαφείς πληροφορίες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...