Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είναι εύκολη η διαδικασία των κολλήσεων πάνω στην πλακέτα του lite-on ώστε να μπορεί να διαβαστεί το firmware του;

με έναν ηλεκτρονικό της γειτονιάς δλδ και μια photo από το net την κάνει την δουλειά;

επίσης γνωρίζει κανείς αν ο VIA controller που χρησιμοποιείται για τα BenQ κάνει και για το διάβασμα του liteon;

όποιος έχει κάνει spoof του liteon σε άλλο drive ας μας δώσει τα φώτα του.

p.s. nzeppos και λοιποί αύριο με τον κηδεμόνα σας για ανάρμοστη συμπεριφορά και αδυναμία παρακολούθησης του θέματος. lol

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

LOL, όπως βλέπεις αν δεν υπάρχουν νεότερα το offtopic δίνει και παίρνει. Κάτι πρέπει να γράψουμε για να περνάει η ώρα. Πιστεύω ότι με έμπειρο ηλεκτρονικό, όπως αυτός που λες, θα την κάνεις τη δουλειά, αλλά δεν γνωρίζω περαιτέρω λεπτομέρειες για τον VIA controller.

Κάτι που βρήκα με ένα γρήγορο ψάξιμο είναι αυτό:

Hi all just wanted to find out if its at all possible to dump lite on keys with the via6421 sata adaptor or do you have to get RS232 like with the Xecuter Connectivity Kit v3 to get it done?

Checked on the following link and someone used it in conjunction with Pololu USB-to-serial adapter http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=659944&st=0

My main enquiry is should I wait for a software method with the via6421 or will this not be possible and therefore I'll have to get a Xecutor's v3 option?

Answer:

The only current way to get the key data from a lite-on is to solder bridges for the serial lines and read it via an RS232 TTL adaptor. Your VIA card will work fine but you will need this extra part also.

Δημοσ.
είναι εύκολη η διαδικασία των κολλήσεων πάνω στην πλακέτα του lite-on ώστε να μπορεί να διαβαστεί το firmware του;

με έναν ηλεκτρονικό της γειτονιάς δλδ και μια photo από το net την κάνει την δουλειά;

επίσης γνωρίζει κανείς αν ο VIA controller που χρησιμοποιείται για τα BenQ κάνει και για το διάβασμα του liteon;

όποιος έχει κάνει spoof του liteon σε άλλο drive ας μας δώσει τα φώτα του.

δε χρειάζεται καν ηλεκτρονικός της γειτονιάς .. και κολλητήρι να μην εχεις αμα σκεφτείς λιγο θα βρεις ενα τρόπο να γεφυρώσεις το TX.

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω απεγνωσμένα για το καλώδιο σκληρού δίσκου. Αυτό που μετατρέπει το sata interface σε αυτό το ηλίθιο του 360. Φαίνεται στην εικόνα.

09.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε ευχαριστώ αλλά δεν θέλω να περάσω δεδομένα από τον σκληρό του 360 στο PC. Θέλω να αντικαταστήσω το καλώδιο του σκληρού που έχει ήδη πάνω. Anyway, ευχαριστώ.

14hdd6axj4.th.jpgthpix.gif

Επεξ/σία από timekeeper
Δημοσ.

Ειμαι πλέον κομπλέ για LiteOn dumps.

καλώδιο ρευματος DVD, 360Xtractor, IDE 2 SATA, rs232(αχρείαστο να'ναι), USB.

pictur10.jpg

Τι θα θεωρούσατε καλή τιμή για ενα dump με προαιρετικό φλασάρισμα σε άλλο drive ? :-)

(άνοιγμα xbox, βγάλσιμο εγγύησης με άψογο αποτέλεσμα (εγγυημένο :P), άνοιγμα LiteOn και κόλληση πλακέτας, dump του firmware)

Δημοσ.

Τι θα θεωρούσατε καλή τιμή για ενα dump με προαιρετικό φλασάρισμα σε άλλο drive ? :-)

(άνοιγμα xbox, βγάλσιμο εγγύησης με άψογο αποτέλεσμα (εγγυημένο :P), άνοιγμα LiteOn και κόλληση πλακέτας, dump του firmware)

Εγώ θα θεωρούσα ότι προσπαθείς να πιάσεις πελάτες και θα σου έσβηνα το ποστ και ίσως θα σε έκανα και ban. :-)

Επιβεβαίωσε μου σε παρακαλώ αν η θεωρία μου είναι σωστή για να κάνω πράξη τα αποτελέσματα τις θεωρίας μου. :-)

Δημοσ.

ChrisAce το αφήνω στην κρίση σου φιλε μου το τι θα κάνεις, δεν είμαι μαγαζί..στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι μ'αυτα σαν hobby ...και εχω φλασάρει παρα πολλά παιδιά δωρεάν στο παρελθόν.

Φυσικά δεν είμαι και φιλανθρωπικό ίδρυμα ..αλλα νομίζω οτι οι περισσότεροι αν οχι ολοι θα προτιμήσουν να μου κανουν δώρο κανα ..ευρω απ το να δώσουν χ-ψ που ζητάνε στα γνωστά μαγαζάκια :)

Δημοσ.
ChrisAce το αφήνω στην κρίση σου φιλε μου το τι θα κάνεις, δεν είμαι μαγαζί..στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι μ'αυτα σαν hobby ...και εχω φλασάρει παρα πολλά παιδιά δωρεάν στο παρελθόν.

Φυσικά δεν είμαι και φιλανθρωπικό ίδρυμα ..αλλα νομίζω οτι οι περισσότεροι αν οχι ολοι θα προτιμήσουν να μου κανουν δώρο κανα ..ευρω απ το να δώσουν χ-ψ που ζητάνε στα γνωστά μαγαζάκια :)

Είναι διαφορετικό να σου κάνουν δώρο ότι θέλει ο καθένας και διαφορετικό να ψάχνεις για "τιμή".

Δεν νομίζω να σου ζήτησε κανείς λεφτά για ότι έχεις μάθει μέσω του insomnia και των υπολοίπων site που πιθανών παρακολουθείς.

Άσε λοιπόν στην άκρη τις προτεινόμενες τιμές για να τα πάμε καλά. :-)

Δημοσ.

Chris δε μου ζήτησε κανεις λεφτά για αυτα που εχω μάθει απο τα διάφορα φόρουμ..ουτε εγώ εχω ζητήσει λεφτά για ολη την πληροφορία που εχω συγκεντρώσει και τον κόπο που εχω κάνει για να φτιάξω ενα Ελληνικό φόρουμ αποκλειστικά για το 360 modding. Που παρεπιπτοντως παει πολύ καλά και εχει βοηθήσει παρα πολύ κόσμο.

(και δεν εχουμε, ούτε σκοπευουμε να βάλουμε εστω και ενα διαφημιστικό banner :) )

Ίσως έχεις δικιο για το θέμα της 'τιμης' ..αλλά δε μπορεί κανείς να μου προσάψει ρετσινιά οτι εκμεταλλεύομαι κανέναν .. ισα ισα.

Δημοσ.

Εγώ πάντως αν φάω μπαν το Νοέμβρη και πάρω νέο 360 με LiteOn, θα σου έρθω με τα λεφτά που σου είπα! Δωρεά!

(μέχρι τώρα τα έφτιαχνε τζάμπα ο άνθρωπος και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο)

Δημοσ.
...

Ίσως έχεις δικιο για το θέμα της 'τιμης' ..αλλά....

Αν και το "ίσως" και το "αλλά" δεν μου αρέσει ας σταματήσουμε εδώ.

..(μέχρι τώρα τα έφτιαχνε τζάμπα ο άνθρωπος και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο)

Μπράβο του αυτό εξάλλου είναι και το ζητούμενο από μια κοινότητα. Η αλληλοβοήθεια.

Από εδώ και πέρα παρακαλώ ontopik μόνο. :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...