Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το dead space ειναι εξαιρετικο ο ηχος ειναι τρομερος τα γραφικα ειναι σε υψηλα επιπεδα κτλ...Σιγουρα απο τα καλυτερα παιχνιδια του 08 αν οχι το καλυτερο...

Δημοσ.

Έχω χεστεί πάνω μου σας λέω! Το έβαλα χθες 3 η ώρα το πρωί στον αδερφό μου που γύρισε σπίτι και χέστηκε σας λέω!

Μιλάμε για τρελές καταστάσεις! Dead space τέλος...

Δημοσ.
το dead space ειναι εξαιρετικο ο ηχος ειναι τρομερος τα γραφικα ειναι σε υψηλα επιπεδα κτλ...Σιγουρα απο τα καλυτερα παιχνιδια του 08 αν οχι το καλυτερο...

Να σε ρωτήσω, το παιχνίδι σε αφήνει να απενεργοποιήσεις το Gore και τα αίματα ή είσαι αναγκασμένος να βλέπεις τις χλαπάτσες? :rolleyes:

Δημοσ.

Κατά τι γνώμη μου είναι βλακεία να σου έχει τέτοια επιλογή γιατί πολύ απλά χαλάει όλο το σκηνικό και η δράση του παιχνιδιού αφού ένας από τους σκοπούς του παιχνιδιού είναι να σε κάνει να τα κάνεις πάνω σου που χωρίς αίματα δεν είναι και τόσο εφικτό...

Δημοσ.
Να σε ρωτήσω, το παιχνίδι σε αφήνει να απενεργοποιήσεις το Gore και τα αίματα ή είσαι αναγκασμένος να βλέπεις τις χλαπάτσες? :rolleyes:

δεν ειδα κατι τετοιο αλλα θα το κοιταξω οταν θα παω σπιτι,αν και δεν εχει και τοσο αιμα...

Δημοσ.
Τ

(επίσης είναι μια καλή ευκαιρία να υπενθυμίσω ότι το πλέον τρομακτικό παιχνίδι ever ήταν και παραμένει το Clive Barker's Undying. Ασύγκριτη ατμόσφαιρα)

Πες μου ότι είναι έστω και λίγο κοντά το dead space και θα κάνω πάρτι. Μαρκάν το πιο τρομακτικό παιχνίδι το Undying. Από την αρχή του παιχνιδιού να πούμε στο 5λεπτό τα είχα αφήσει. Εκεί που βγήκε ο φλώρος με το βιβλιαράκι του...σβήσαν τα φώτα...κι όταν ανάψανε δημιουργήσανε παιδικό τραύμα :-D:-D:-D

Kι επειδή μπορει κάποιοι να μην ξέρουν για τι μιλάμε...

Undying trailer

Σόρι για το oφ τόπικ, θα το δοκιμάσω κι εγω το dead space, αλλά μαλλον θα το αφήσω για σουκού, να έχω και τον ήχο από hοme cinema.

Δημοσ.

Nαι ρε παιδιά και έμενα το ξαδερφάκι μου με έιχε φάει να του βάλω παιχνίδια στο pc και του το έβαλα!

Με κύνηγαγε η μάνα του ....χαχα

Δημοσ.

Ναι, θεωρώ ότι το Dead Space πλησιάζει το Undying, χωρίς όμως να το φτάνει. Αρκεί να... βοηθήσουμε κι εμείς λίγο την κατάσταση και να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα (με σβηστά φώτα κλπ).

Ρε συ nyne, εγώ θα έλεγα ότι έχει αρκετό αίμα. Όταν αρχίζουν να κόβονται τα limbs από τα τέρατα, μιλάμε για ποτάμια αίματος, όχι αστεία. Όχι ότι δεν υπάρχουν και πιο μοβόρα παιχνίδια βέβαια.

Στα μείον ότι μετά από λίγα λεπτά εξαφανίζονται τα υπολείμματα των... πραγμάτων που κατακρεουργούμε. Χάνουμε την μοναδική εκείνη ευκαιρία να μπορούμε να βολτάρουμε ανάμεσα σε κομμάτια κρέατος!

Δημοσ.

Ρε παιδες το επαιξα μεχρι το 2ο act και ενταξει ετσι οπως τα λεγατε νομιζα οτι θα παθαινα καμμια συγκοπη απο τη τρομαρα μου αλλα καμμια σχεση.

Ωραιο παντως παιχνιδι,πολυ ατμοσφαιρικο...λιγο καλυτερο χειρισμο να ειχε και θα ηταν τελειο.

Δημοσ.

Ο χειρισμός όντως με ξένισε στην αρχή, είναι πολύ περίεργη αυτή η 3rd person κάμερα. Το οπτικό πεδίο είναι λίγο περιορισμένο. Ωστόσο το προτιμώ έτσι, παρά να είχαμε άλλο ένα first person shooter. Μετά από καμια ώρα το συνήθισα και δεν μπορώ να πω ότι με προβληματίζει πλέον.

Μόλις τελειώσει το CHL απόψε θα γίνει πόλεμος!

Δημοσ.

συγνώμη αλλά τι σχέση έχουν όλα αυτά που γράφετε για τις καινούργιες κυκλοφορίες με το θέμα του topic που είναι Xbox 360 Hacking Guide ;;

Κανένα νέο για το lite-on υπάρχει;

Δημοσ.

Έχουν σχέση γιατί αν δεν υπήρχε τo Hacking Guide δε θα παίζαμε DeadSpace τώρα!

Για το Lite-on δεν υπάρχει τίποτα ακόμα. Και δε νομίζω να υπάρξει κι'ολας. Αν υπάρξει θα αργήσει πολύ.

Γιατί τρελένεσαι τόσο;

Η λύση υπάρχει. Αμα θέλεις κόπιες άλλαξε Drive. Αντί να πάρεις ένα αυθεντικό κάνε τη Moda με τα χρήματα αυτά. Αμα δε σ' αρέσει αυτό το σενάριο, νοίκιαζε απ'τα video cubs...

Δημοσ.

Μην περιμένεις μόνο από το insomnia για τα τελευταία νέα σχετικά με το Hacking του 360. Ρίξε μια ματιά στους πρωτομάστορες του είδους, σε site όπως το xboxscene.

Πάντως είναι βέβαιο ότι αν υπάρξει κάτι νεότερο σχετικά με το LiteOn θα βουήξει ο τόπος.

Επιπλέον αν έχεις παρακολουθήσει το συγκεκριμένο thread, θα δεις ότι δεν αναλώνεται μόνο σε θέματα καθαρού hacking (με τα οποια γενικά δεν πολυασχολούμαστε, αφού οι περισσότεροι από εμάς που γράφουμε σ' αυτό το νήμα έχουμε ήδη φλασαρισμένα 360). Η θεματολογία του thread προσφέρεται και για αναφορές στις τελευταίες κυκλοφορίες του... θείου.

Με το Dead Space ίσως να ξεφύγαμε λίγο, γιατί το παιχνίδι πραγματικά τα σπάει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...