Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ αυτό λέω να κάνω. Να του ρίξω μια γρήγορη ματιά (πάντα offline) κι όταν κυκλοφορήσει και επίσημα να το πιάσω co-op online.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όλες οι εταιρείες τα Χριστούγεννα περιμένουν να πουλήσουν, οπότε λογικό είναι να βγαίνουν τα games τώρα όλα μαζί... Πάντως πολλά games "διαρρέουν" νωρίτερα από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας τους, και υπάρχουν φήμες για επερχόμενο ban wave στο live που ίσως στηριχτεί στο πότε έπαιξες τα game...είδωμεν...

Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση ως ασχετος ? Πως παιζετε ρε παιδια στο LIVE αντιγραμμενα παιχνιδια ? Επιτρεπετε ? Δεν παιζει να σας σουταρουν ?

Υ.Γ Παρασκευη ερχονται να παρουν την κονσολα μου με τα 3 κοκκινα λαμπακια μου ειπαν 4-5 βδομαδες για επισκευη :( Ελπιζω μονο να μου την στειλουν πισω επισκευασμενη και οχι ανεπισκευαστη λογω αντεγραμμενων παιχνιδιων και firmware

Δημοσ.

Το κατεβασε κανεις το Dead.Space.PAL.XBOX360-LoCAL; Αν ναι ας μας πει εντυπωσεις γιατι διαβασα σε ενα site το ακολουθο:

it seems they are defective. the game plays but it makes blues spots all over the screen and white marks

Δημοσ.

Παιδιά έπαιξα κανένα 20λεπτο dead space και δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα.

Αντιθέτως είχα ένα σοβαρό θέμα! Χέστηκα πάνω μου με την παιχνιδάρα...!

-----Προστέθηκε 22/10/2008 στις 01 : 58 : 42-----

Το guitar hero world tour δεν παίζεται με χειριστήριο. Να το ξέρετε. Το δοκίμασα. Με την κιθάρα μου παίζει όμως! LOL

Αλλά θα κρατήσω χαρακτήρα. Θα περιμένω την pal έκδοση με το πακέτο με τα όργανα που έχω παραγγείλει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Dead Space παίζει τέλεια. Έβαλα λίγο να το δω και τελικά έπαιξα... 2 ώρες, χωρίς να το καταλάβω. Άνετα καθόμουν μέχρι το πρωί αλλά θα πάθουμε κανα εγκεφαλικό μ' αυτό το πράμα.

Δεν υπάρχει το παιχνίδι!!! Μιλάμε... νταξ... δεν υπάρχουν λόγια. Όταν το έβαλα ήμουν με το ένα μάτι κοιμισμένο και έλεγα "άιντε να το δούμε κι αυτό". Τώρα έχω ξυπνήσει για τα καλά, είμαι στην τσίτα, 3-4 φορές πήγε το σκ... στην κάλτσα (και πού να τα είχα σβήσει όλα τα φώτα).

Ούτε blue spots, ούτε white marks έχει, τσίτα παίζει. Δεν έχω ξανακούσει τέτοια ηχητικά εφέ σε παιχνίδι. Ο ήχος είναι εξωπραγματικός, δεν υπάρχουν λόγια να τον περιγράψω. Οι φωτισμοί είναι απίστευτοι. Γραφικά εντυπωσιακά. Μηδέν slowdowns. Τα τέρατα πάντα σκάνε εκεί που δεν τα περιμένεις. Μιλάμε... πω ρε ζημιά που πάθαμε βραδιάτικο. Θα μας στοιχίσει αυτό το πράγμα.

Τρομακτικό παιχνίδι, τέλος. Αν δεν βγει κάτι άλλο και το παιχνίδι συνεχίσει σ' αυτό το ρυθμό, του δίνω το Game of the Year με διαφορά. Dead Space, τέλος.

(σημείωση για όσους έχουν 360 με firmware παλιότερο του iXtreme 1.4: η έκδοση των LoCAL λένε ότι είναι stealth μόνο για το 1.4 fw)

(επίσης είναι μια καλή ευκαιρία να υπενθυμίσω ότι το πλέον τρομακτικό παιχνίδι ever ήταν και παραμένει το Clive Barker's Undying. Ασύγκριτη ατμόσφαιρα)

Επεξ/σία από nzeppos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...