Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μούφα πρέπει να είναι. Δε νομίζω οι Seed4Me να κάνουν leak ΚΑΙ το gears μετά το Fallout.

Χώρια του ότι μετονομάστηκαν σε Seed4U και ο κυρίως uploader είπε πως θα απέχουν για λίγο καιρό λόγω του Fallout. Μεγάλο ρίσκο.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε παιδιά έχω φάει ΤΡΕΛΟ μπλέξιμο με το φλασάρισμα μιας κονσόλας με Benq drive ενός φίλου

έχω μια μητρική με τον controller VIA VT8237A αλλά επειδη είναι ελαττωματική ΔΕΝ μπορώ να κανω εγκατασταση windows για να φτιάξω το USB flash

θα μπορούσε κάποιος που έχει φλασάρει από ίδιο controller να μου κάνει μια μεγάλη χάρη;

αν γίνεται να αποθηκέψει σε ένα zip τα περιεχόμενα από το "φλασάκι" που είχε δημιουργήσει για το φλασάρισμα έτσι ώστε να το γράψω σε ένα δικό μου φλασάκι και να δοκιμάσω μήπως τα καταφέρω μέσα από το dos (εκεί δεν κολάει η μητρική)

ίσως είναι λίγο "κουλο" αυτό που ζητάω αλλά δεν βρίσκω VIA 6421 ούτε μηχάνημα με nforce4

ευχαριστώ

ΥΓ σε τετοια περίπτωση θα μπορούσε να γίνει κανονικά το φλασάρισμα;

ευχαριστώ

Δημοσ.

Και γω με ελαττωματική VIA έκανα τη δουλειά.

Δε θυμάμαι πιο μοντέλο ακριβός, η Motherboard είναι μια Asus A8V deluxe για AMD.

Απλά βάλε τα Windows σε έναν ATA σκληρό, πέρνα τους drivers για τον VIA controller και φτιάξε το flashάκι με iPrep.

Δημοσ.

Πληροφοριακά μόνο λέω ότι VIA6421 μπορεί κάποιος να βρει στο ebay με 7-8 ευρώ. Πήρα μία για καλό και για κακό πριν μισό χρόνο. Αχρείαστη να είναι αλλά ποτέ δεν ξέρετε.

Δημοσ.

Κόλαση. Fable2 τέλος, Fifa τέλος, ΝΒΑ 2k9 τέλος, δουλειά τέλος, γυναίκες τέλος, ύπνος τέλος.

Τώρα έχει GoW2.

Τέλος.

Δημοσ.

πλάκα κάνω ρε,δέν έχω ξεκινήσει κάν.γαμώτο θέλει 17 μέρες ακόμα να βγεί,και είναι ρίσκο να το βάλουμε άπο τώρα live....έχει πλάκα πάντος να διαρέουνε άπο τόσο νωρίς :)

ξεκίνησα download...

Δημοσ.

ναι ενω για τα fable 2, far cry, κτλ δεν υπαρχει προβλ που ολοι τα εχουμε παιξει 3 εβδομαδες πιο μπροστα.....????

ο βρεγμενος δεν το φοβαται το μπανιο :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...