Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εγώ πρέπει να έχω την έκδοση 1.3 στο ixtreme(πέρσι το Δεκέμβρη το φλάσαρα) και δε με ενδιαφέρει να παίζω live.

Το Fable 2 θα παίξει αν το βάλω ή όχι επειδή έχει το πρόβλημα που λέτε;

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδιά το fable λίγο που το έπαιξα είναι πολύ καλό-παραμυθένιο ...σε ταξιδεύει αλλού !!!

να βγει και το update να τα παίζουμε απο τον hd γιατί η κεφαλή δουλεύει υπερωρίες...

Δημοσ.
Παιδιά εγώ πρέπει να έχω την έκδοση 1.3 στο ixtreme(πέρσι το Δεκέμβρη το φλάσαρα) και δε με ενδιαφέρει να παίζω live.

Το Fable 2 θα παίξει αν το βάλω ή όχι επειδή έχει το πρόβλημα που λέτε;

Κάτι αντίστοιχο θέλω να ρωτήσω κι εγώ. Το πρόβλήμα είναι στο πιθανό ban αν πάιξεις online ή έχει κάποιο γενικότερο πρόβλημα η version και δεν παίζει;

Δημοσ.

μολις βγηκε Fable 2 USA XBOX360-wii60 REGION FREE

Στο release λεει "This is a Bad Kreon Rip so you will need ixtreme FW 1.4" εγω που δεν εχω ixtreme,δεν εχω ιδεα τι εκδοση εχω αλλα ηταν σιγουρα πριν αρχισουν να βγαινουν οι ixtreme θα μου παιζει;

Δημοσ.

Από όσα διάβασα, σχετίζεται με το security στο net. Όπως και να έχει, καλό θα είναι να μη δοκιμάσετε online, εκτός και αν περιμένετε κυκλοφορία από κάποιο team. ;)

Δημοσ.

Το έβαλα κι εγώ το Fable 2 USA XBOX360-wii60 REGION FREE από RS, έχω fw 1.4 αλλά καλού κακού δεν θα το δοκιμάσω online. Είμαστε σίγουροι ότι παίζει σε PAL?

Δημοσ.

Gears of War 2 leaked, being downloaded from torrents right now

According to internet reports, Gears of War 2 is being downloaded by thousands illegally right now. The game has reportedly hit torrents way ahead of its scheduled street date!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

polakis κάτσε ήσυχα!! Μου πέταξε άλλο ένα disc unreadable στο Fifa (στο καινούριο δισκάκι που έγραψα χθες) και παρ' ότι το ξανάβαλα και δεν είχα άλλο πρόβλημα, είπα καλού κακού να ανοίξω το 360 να το καθαρίσω/φυσήξω ποικιλοτρόπως. Ποτέ δεν ξέρεις. Τώρα φαίνεται εντάξει.

Στο μεταξύ γράφτηκε το Fable και απλώς περιμένω να τελειώσω τον Be a Pro Seasons αγώνα που παίζω για να το πάω μέχρι πρωίας με το Έπος που λες (μιλάμε τώρα για άνθρωπο που έφαγε μήνες ολάκερους με το πρώτο Fable, το καρα-έλιωσα).

-----Προστέθηκε 17/10/2008 στις 04 : 43 : 37-----

... Καλό είναι, δε λέω... j/k, προβλέπω ανείπωτο λιώσιμο πάλι.

Πέθανα στα γέλια όταν μάζεψα στο δρόμο ένα φυλλάδιο arrest warrant που έγραφε:

Nick "The Nickname" Chalmers

Known aliases: Nick "The Nickname" Chalmers (no relation)

Wanted for: Assault with a Deadly Weapon, Assault with a Potentially Deadly Weapon, Assault with a Weapon we can't believe could possibly be Deadly but Unfortunately Was.

Wanted Dead or Mortally Wounded.

smile_laughoutloud.gifsmile_laughoutloud.gifsmile_laughoutloud.gifsmile_laughoutloud.gif

-----Προστέθηκε 17/10/2008 στις 04 : 53 : 24-----

Χωρίς πλάκα πάντως, έχουν δίκιο όσοι λένε ότι τα καλά παιχνίδια φαίνονται με την πρώτη ματιά γιατί δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια. Για τι να πρωτομιλήσω... ότι το Fable2 έχει μακράν το καλύτερο lip sync που έχω δει ποτέ σε video game? Μόλις το παρατήρησα κουφάθηκα. 'Η για τις νιφάδες του χιονιού, που όταν πλησιάζουν το βαρέλι με τη φωτιά αρχίζουν να στροβιλίζονται προς τα πάνω λόγω του ζεστού αέρα?

Επεξ/σία από nzeppos
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

ξέρετε αν κάνει κανείς extract το cdkey του lite-on και με τι κόστος;

(με σκοπό να περαστεί σε παλαιότερο drive...).

όποιος γνωρίζει ας ρίξει ένα p.m.

Δημοσ.

Η micro$oft, έκανε τελικά αυτό που υποσχέθηκε.Στο xbox.com δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες xbox core, να δηλώσουν το xbox τους

και να πάρουν είτε μια δωρεάν memory unit των 512 ΜΒ είτε ενα refurbished 20 gb HDD για 19.99 $ ενώ αντίστοιχα οι κάτοχοι arcade δικαιούνται

εναν refurbished 20 gb HDD και 3 μήνες xbox live gold συνδρομή προς 29.99$.Φυσικά κατι τέτοιο δεν ανακοινώθηκε απο το ελληνικό section του xbox.com (xbox.el-GR).

Περιμένουμε μια ανακοίνωση και για τον υπόλοιπο κόσμο..

http://www.xboxstorageupgrade.com/hh/web/home/hhauthentication.jsp?ssLocale=en_GB/

Τελικα το νεο update θα κυκλοφορήσει νωρίτερα σε US, Canada, UK, France, Italy, και Spain

στις 30 Οκτωβρίου !Και λίγο αργότερα σε όλες τις υπόλοιπες χώρες!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...