Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ανεβαίνει και από άλλη πηγή το Fable 2 (USA). ;)

Region free για όποιον ενδιαφέρεται.

Έρχεται και το far cry... θα πέσει λιώσιμο.

Σκ@τ@. Με 3 άδεια dvd είμαι. Πρέπει να πάω να τσιμπήσω περισσότερα asap. lol

-----Προστέθηκε 16/10/2008 στις 02 : 52 : 13-----

Region free είναι το Far Cry παιδιά. Be cool. :-)

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω ότι το Far Cry 2 USA XBOX360-Goomba REGION FREE παίζει και στα PAL 360 μας. Έγινε gold πριν 3 βδομάδες νομίζω, άρα λογικά η εν λόγω έκδοση είναι retail.

Far_Cry_2_USA_XBOX360-Goomba-REGION.jpg

(είναι νέα μόδα αυτή με τις leaked preview/retail εκδόσεις)

Δημοσ.
Ανεβαίνει και από άλλη πηγή το Fable 2 (USA). ;)

Region free για όποιον ενδιαφέρεται.

Έρχεται και το far cry... θα πέσει λιώσιμο.

Σκ@τ@. Με 3 άδεια dvd είμαι. Πρέπει να πάω να τσιμπήσω περισσότερα asap. lol

-----Προστέθηκε 16/10/2008 στις 02 : 52 : 13-----

Region free είναι το Far Cry παιδιά. Be cool. :-)

με τροχαλια να το σηκωνανε θα ειχε ανεβει τοσο καιρο...

Δημοσ.

Ουφ ολο προβληματα φαινεται οτι εχω τελευταια με την κονσολα..

Λοιπον ανακεφαλαιωνω εχω 2 κονσολες φλασαρισμενες, η μια εχει τα 3 κοκκινα λαμπακια (του διαβολου) και η αλλη προσφατα μου χαλασε το dvd drive (επαιζα φιφα και εριξα καταλαθος την κονσολα. Μου βγαζει unreadable disc error οχι μονο στο φιφα αλλα σε οποιοδηποτε παιχνιδι βαζω μεσα.)

Ενιγουεϊ ανοιξα την παλια κονσολα πηρα το drive απο μεσα το εβαλα στην 2η κονσολα (αφου εκανα spoof και replace key) και η κονσολα δουλευε κανονικα. Εβαλα μεσα ταινιες, παιχνιδια οριτζιναλ, αντιγραφα ασφαλειας < :-) > ολα παιζαν κανονικα, αλλα το φιφα δεν επαιζε με τιποτα.. Λεω θα φταει μαλλον το δισκακι οταν επεσε η κονσολα θα χαλασε και αυτο. Το ξαναγραφω απο την αρχη σε ολοκαινουργιο δισκακι παλι τα ιδια.. Unreadable disk ενω ΟΛΑ τα αλλα παιχνιδια παιζουν κανονικα....

Υπαρχει λογικη εξηγηση για ολα αυτα;;;;

Δημοσ.

Κι εμένα μου πέταξε χθες unreadable disc το Fifa και αναγκάστηκα να το ξαναγράψω. Θα είναι η Πανσέληνος!

Δημοσ.

I was told that if you wanna fix a "bad kreon rip" open the ss.bin in ahex editor program and find 0x228, change it from 6701 to 0000.

also note that ixtreme 1.41 can handle the problem automatically.

χμμμ μπλεξιμο

Δημοσ.

Χαχα. Πάλι ψόφησε το ηλίθιο το 360!!! jimbrav καιρό έχουμε να τα πούμε. Προχτές είχα λίγο δουλειά. Θα σε πάρω να μιλήσουμε.

Δημοσ.
Χαχα. Πάλι ψόφησε το ηλίθιο το 360!!! jimbrav καιρό έχουμε να τα πούμε. Προχτές είχα λίγο δουλειά. Θα σε πάρω να μιλήσουμε.

οκςςςς.....

Δημοσ.

παιδια το xdvdmulleter δουλευει πλεον...??μετα απο καιρο μου βρηκε 1 λαθος και το διορθωσε στο 2k9...καποιος εδω ειχε πει οτι πλεον δεν ανανεωνει το database του...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...