Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιχνιδάρα από τις λίγες το Fallout 3 αλλά πρέπει να σας αρέσουν τα rpgs αλλιώς μην μπείτε στον κόπο. Όσο προχωράς τόσο πιο ωραίο γίνεται. Φοβερά γραφικά, πάρα πολύ καλό gameplay ( V.A.T.S system μαμάει αλλά το παίζεις μια χαρά και fps) με πολύ βάθος και δυσκολία (όρεξη να χεις) και πολύ immersive. Παιχνιδάρα!

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Dead space σε καμία εβδομάδα και βάλε. Μας γ@μησε πάλι η ΕΑ με τα region lock...

Αναβολή έφαγε και το silent hill για Φεβρουάριο. Ουστ. :mad:

μαλλον τους βγηκε μαπα κ το καθυστερουν μηπως το βελτιωσουν.ισως κ να ναι καλυτερα..

ετσι κ αλλιως το fallout εχει μελλον,18 ωρες gameplay κ ακομα το μαθαινω..

Δημοσ.
Παιχνιδάρα από τις λίγες το Fallout 3 αλλά πρέπει να σας αρέσουν τα rpgs αλλιώς μην μπείτε στον κόπο. Όσο προχωράς τόσο πιο ωραίο γίνεται. Φοβερά γραφικά, πάρα πολύ καλό gameplay ( V.A.T.S system μαμάει αλλά το παίζεις μια χαρά και fps) με πολύ βάθος και δυσκολία (όρεξη να χεις) και πολύ immersive. Παιχνιδάρα!

Το έχω λιώσει. Πάρα πολύ καλό, δε λέω, αλλά... από πού και ως πού RPG;

Περισσότερο σαν FPS με σενάριο θα το έλεγα. lol (ναι, σπόντα για τα υπόλοιπα fps :P)

που είναι ΟΕΟ ???

Άσε. Αυτός που το ανεβάζει, το δίνει με 20άρι upload. :-( Του χρόνου κόβω να τελειώνει. :rolleyes:

Δημοσ.
Το έχω λιώσει. Πάρα πολύ καλό, δε λέω, αλλά... από πού και ως πού RPG;

Περισσότερο σαν FPS με σενάριο θα το έλεγα. lol (ναι, σπόντα για τα υπόλοιπα fps :P)

Μεγάλη κουβέντα πας ν' ανοίξεις. Θα μπορούσες να το πεις περισσότερο fps αν δεν έπαιζαν τόσο μεγάλο ρόλο skills, equipment, resources κλπ. Εγώ θα έλεγα ότι είναι Elder Scrolls στο μέλλον, αλλά βέβαια είναι πολύ πιο προσεγμένο από το Oblivion πχ.

Δημοσ.
Μεγάλη κουβέντα πας ν' ανοίξεις. Θα μπορούσες να το πεις περισσότερο fps αν δεν έπαιζαν τόσο μεγάλο ρόλο skills, equipment, resources κλπ. Εγώ θα έλεγα ότι είναι Elder Scrolls στο μέλλον, αλλά βέβαια είναι πολύ πιο προσεγμένο από το Oblivion πχ.

Το θέμα είναι πως και το Oblivion μου φάνηκε σαν fps τοποθετημένο στο παρελθόν...

Μπορεί να παίζουν ρόλο skills και διάφορα άλλα, αλλά δε βρήκα πουθενά να έχει σοβαρή αλληλεπίδραση με άλλους χαρακτήρες.

Δεν ξέρω, ίσως διαφορετική άποψη για τα rpg; Τι να πω; B)

Και ενώ το Oblivion το βαρέθηκα κάποια στιγμή, το Fallout το λιώνω.:-D

Δημοσ.

Ετσι ρε παιδια πορωστε με λιγο με το Fallout γιατι δεν το εχω ακομα και ακουω μετριες κριτικες απο παιδια που το επαιξαν και τρελαινομαι.

το περιμενα πως και πως αυτο το παιχνιδι!

Fallout for ever...............!

Δημοσ.
Ετσι ρε παιδια πορωστε με λιγο με το Fallout γιατι δεν το εχω ακομα και ακουω μετριες κριτικες απο παιδια που το επαιξαν και τρελαινομαι.

το περιμενα πως και πως αυτο το παιχνιδι!

Fallout for ever...............!

Αν είχε βγει πριν απο κανένα 4σάρι χρόνια θα ηταν μια χαρά.... :rolleyes:

Δημοσ.
Το θέμα είναι πως και το Oblivion μου φάνηκε σαν fps τοποθετημένο στο παρελθόν...

Μπορεί να παίζουν ρόλο skills και διάφορα άλλα, αλλά δε βρήκα πουθενά να έχει σοβαρή αλληλεπίδραση με άλλους χαρακτήρες.

Δεν ξέρω, ίσως διαφορετική άποψη για τα rpg; Τι να πω; B)

Γι αυτό σου λέω ότι πας ν ανοίξεις μεγάλη κουβέντα. Καλώς ή κακώς το rpg στα video games δεν ορίζεται μόνο από την αλληλεπίδραση όπως στο παραδοσιακό ορισμό του rpg.

http://en.wikipedia.org/wiki/Role-playing_game_(video_games)

Δημοσ.

εγω παντως εχω πολυ καιρο να λιωσω με single player game..

περιμενω πως κ πως να βγει στο pc να το ξεκινησω απ την αρχη με τερμα τις τουρμπινες.αριστο!

Δημοσ.

ta intercooler που κυκλοφορουν και μπαίνουν στο πίσω μέρος της κονσόλας και τραβάνε ρέυμα απτο τροφοδοτικό. κανουνε δουλεια? ή παίζει να κανει και ζημιά που τρώει ρεύμα...

Δημοσ.

Αυτά που παίρνουν ρεύμα από το καλώδιο του τροφοδοτικό του 360 τότε μάλλον είναι η αιτία που κάνει να βγάζουν στα 360 γιατί μειώνουν την τάση ρεύματος που παίρνει το 360 με αποτέλεσμα όπως είπε και ο φίλος ποιο πάνω να βγάζουν rrod.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...