Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όχι δε χρειάζονται.

Εγώ έχω πάρει το Atapi και με το default firmware δεν είχα πρόβλημα ποτέ.

Είναι από μόνο του ρυθμισμένο να βάζει booktype, dvd-rom.

Κορυφή για 360 copies...

Δημοσ.
Όχι δε χρειάζονται.

Εγώ έχω πάρει το Atapi και με το default firmware δεν είχα πρόβλημα ποτέ.

Είναι από μόνο του ρυθμισμένο να βάζει booktype, dvd-rom.

Κορυφή για 360 copies...

OK ευχαριστώ. Θα τσιμπήσω το sata ...and a bottle of rum...

Δημοσ.
Τα φωτα σας!!

Εχω 2 χβοχ φλασαρισμενα και τα 2. Κατασκευη 2005 με το Hitachi drive και τα 2.

Το ενα μου εβγαλε 3ROD και το αλλο μου χαλασε το dvd drive αποτι καταλαβα και δεν μπορει να διαβασει τα dvd (το εριξα καταλαθος ενω διαβαζε ενα dvd)

Η ερωτηση μου ειναι η εξης.. Μπορω να βγαλω το dvd drive της 1ης κονσολας και να το βαλω στην 2η;;; Να κανω δηλαδη μια απλη αντικατασταση η εχει αλλη διαδικασια ;;;;;

Τωρα δηλαδη που εχω χασει το drive key και των 2 drives την εκατσα; Δεν θα μπορεσω να κανω την τραμπα;;

Δημοσ.

Γιατί το έχεις χάσει;

Και το hacked firmware έχει το key.

Θα κάνεις backup το firmware που φοράει τώρα το drive και θα βρεις το key.

Δε χρειάζεται δηλαδή ντε και καλά να υπάρχει το original firmware.

Δημοσ.

Ακριβώς. US only. Και κοντέψαμε να πάθουμε εγκεφαλικό βραδιάτικο... Πόσο μάλλον όταν διάβασα το σχόλιο κάποιου στο TL, ότι το release είναι region free. Τελικά δεν είναι για Ευρώπη. Η PAL έκδοση λένε θα βγει γύρω στις 24 Οκτώβρη. Εγώ λέω λίγο νωρίτερα, ίσως σε καμια βδομάδα το πολύ.

Δημοσ.

τοσο καλό είναι το deadspace ? εγω εχω κατεβάσει fallout3 kai goldenaxe, αλλα δεν τα εχω γράψει ακόμα γιατί δεν έχουνε πάρει κριτικές κ φοβάμαι μήπως βγούνε μούφες.

Δημοσ.

Εγώ το βρήκα βαρετό το fallout 3 πάντως. Το dead space που διαβάζω από reviews λένε ότι είναι απίστευτο! Έχει πάρει 9άρια παντού! Τρελός τρόμος λένε...

Δημοσ.
καλη φαση αλλα εγω θελω DEAD SPACE!!!!!!!τωρα!:-D

Dead space σε καμία εβδομάδα και βάλε. Μας γ@μησε πάλι η ΕΑ με τα region lock...

Αναβολή έφαγε και το silent hill για Φεβρουάριο. Ουστ. :mad:

Δημοσ.
Αναβολή έφαγε και το silent hill για Φεβρουάριο. Ουστ. :mad:

εγώ θα πω πάλι καλά με τα games που βγαίνουν τώρα...καλύτερα γιατί μετά τον Δεκέμβρη θα έχουμε λίγο ξηρασία

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...