Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Mπορείς να το κάνεις ακόμα και ίδια κονσόλα να μην ήτανε και διαφορετικό drive να ήτανε πάλι μπορείς αρκεί να πάρεις το "μοναδικό κλειδί" από την μια κονσόλα - drive και να την βάλεις στο άλλο drive φλασάροντας το.

Μόνο έτσι γίνετε.

Και όταν λέω φλασαροντας το δεν είναι απαραίτητο να βάλεις firmware που να παίζει αντίγραφα καθότι αν θες μπορείς να του βάλεις το original firmware απλά με το κλειδί του άλλου drive.

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα ποιο πολύ αλλά η ουσία όσων λέω ποιο πάνω αναλυτικά είναι ότι ΝΑΙ γίνετε αυτό που θέλεις να κάνεις.

Δημοσ.
Mπορείς να το κάνεις ακόμα και ίδια κονσόλα να μην ήτανε και διαφορετικό drive να ήτανε πάλι μπορείς αρκεί να πάρεις το "μοναδικό κλειδί" από την μια κονσόλα - drive και να την βάλεις στο άλλο drive φλασάροντας το.

Μόνο έτσι γίνετε.

Αυτο που λες πρεπει να το κανω ακομα και στην δικη μου περιπτωση που οι 2 κονσολες φορανε τα ιδια drives; Πρεπει δηλαδη να βγαλω το drive απο την μια κονσολα να παρω αυτο το key που λες και να το περασω στην καινουργια κονσολα, η μπορει να δουλεψει και με μια απλη αντικατασταση στις 2 κονσολες χωρις να πειραζω keys κλπ ;;

Δημοσ.

Για οσα παιδια δεν γνωριζουν,το key ειναι ενας κωδικος, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ σε καθε xbox 360, που πρεπει να τον γνωριζεις, για να μπορεις να κανεις αντικατασταση με αλλο drive.Χωρις το key δεν μπορεις να αλλαξεις το drive, και ας εχεις δυο κονσολες με ιδια drive.

Δημοσ.
Παιδιά δεν βρίσκω το iXtreme 1.3 για το Hitachi. Μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ;

Και γιατί ψάχνεις 1.3 αφού το τελευταίο είναι το 1.4; :-(

Δημοσ.
Τα σπάει το Golden Axe Beast Rider;;

Βγήκε και φαίνεται γαμάτο...μου φαίνεται θα πάω και προς Xbox μεριά σύντομα :P

Για πείτε εντυπώσεις!

Άθλιο, βαρετό, ανέμπνευστο, ηλίθιο, χαζό hack n' slash χωρίς καμία απολύτως πρωτοτυπία, αποτυχία. Μπορώ να συνεχίσω άνετα.

Φαντάζομαι τον διάλογο πριν το development:

- Ρε μλκες. Τι να βγάλουμε; Έχουμε team που κάθεται.

- Ξέρω γω; Δεν έχουμε κανένα καινούριο σενάριο.

- Τότε ας κάνουμε το κλασικό. Ας πάρουμε ένα παλιό γαμάτο franchise και ας το κάνουμε... 3d!

- omg omg zomg!!!!!!!11!!!!1!!oneone!!!11!!!eleven! Απίστευτα πρωτότυπη ιδέα! Ποιό λες;

- Ξέρω γω; Ποιό έμεινε να γ@μήσουμε τελείως;

- Το βρήκα! Ας πάρουμε το Golden Axe! Θα τσιμπήσουν όλα τα βόδια και θα τα σκάσουν! Yeah!

:-( :-( :-( :-(

Γιατί πλέον το 3d περιβάλλον είναι must και πρέπει όσα games βασίζονται σε παλιά franchises να γίνονται έτσι. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. :rolleyes:

[edit]: ξέχασα τα 2 πιο σημαντικά πράγματα:

1- Δεν έχει επιλογή χαρακτήρα! Αθλιότητα μεγάλη...

2- ΔΕΝ ΕΧΕΙ CO-OP MODE!!!!! Παιχνίδι το οποίο βασίστηκε σε αυτό, δεν έχει πλέον!

Πώς τους έχει ξεφύγει το Altered Beast από τον βιασμό ακόμη; Το ξέχασαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Παιδιά δεν βρίσκω το iXtreme 1.3 για το Hitachi. Μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ;

Ο σίγουρος τρόπος για την απολύτως τελευταία έκδοση...

mirc, efnet, #xbins και μετά ftp client (πχ. filezilla).

Ο νοών νοείτω. Ο τρόπος έχει μείνει ίδιος από την εποχή του Xbox One, πάνε ήδη 6 χρόνια, πώς περνάει ο καιρός...

Καλύτερα βάλε το 1.4 και όχι το 1.3, οι διαφορές είναι τεράστιες αν θυμάμαι καλά. Κατ' αρχάς το 1.4 υποτίθεται ότι έχει προστασία για το disc jitter, πάει να πει το φλασάρισμα θεωρητικά δεν ανιχνεύεται από τη MS. Θεωρητικά λέμε. Τώρα αν όντως είχαν δίκιο οι τύποι θα φανεί στις 19/11, όπου περιμένουμε να φάμε στο δόξα πατρί το Σφυρί του Ban.

-----Προστέθηκε 13/10/2008 στις 03 : 03 : 30-----

Άθλιο, βαρετό, ανέμπνευστο, ηλίθιο, χαζό hack n' slash χωρίς καμία απολύτως πρωτοτυπία, αποτυχία. Μπορώ να συνεχίσω άνετα.

Φαντάζομαι τον διάλογο πριν το development:

- Ρε μλκες. Τι να βγάλουμε; Έχουμε team που κάθεται.

- Ξέρω γω; Δεν έχουμε κανένα καινούριο σενάριο.

- Τότε ας κάνουμε το κλασικό. Ας πάρουμε ένα παλιό γαμάτο franchise και ας το κάνουμε... 3d!

- omg omg zomg!!!!!!!11!!!!1!!oneone!!!11!!!eleven! Απίστευτα πρωτότυπη ιδέα! Ποιό λες;

- Ξέρω γω; Ποιό έμεινε να γ@μήσουμε τελείως;

- Το βρήκα! Ας πάρουμε το Golden Axe! Θα τσιμπήσουν όλα τα βόδια και θα τα σκάσουν! Yeah!

:-( :-( :-( :-(

Γιατί πλέον το 3d περιβάλλον είναι must και πρέπει όσα games βασίζονται σε παλιά franchises να γίνονται έτσι. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. :rolleyes:

[edit]: ξέχασα τα 2 πιο σημαντικά πράγματα:

2- ΔΕΝ ΕΧΕΙ CO-OP MODE!!!!! Παιχνίδι το οποίο βασίστηκε σε αυτό, δεν έχει πλέον!

Πώς τους έχει ξεφύγει το Altered Beast από τον βιασμό ακόμη; Το ξέχασαν.

Θεός!!!! Ακόμα γελάω... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Επεξ/σία από nzeppos
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

''Πώς τους έχει ξεφύγει το Altered Beast από τον βιασμό ακόμη; Το ξέχασαν.''

Το θυμηθηκα σημερα και εγω που καποιος φιλος ηθελε να μου πει οτι βγηκε το Golden Axe και τα μπερδεψε και ειπε Αlt. Βeast. Πλακα θα'χει...

ΥΓ Amiga rulezzz!!!

Δημοσ.

BucketheadGR - Με τρέλανες τώρα, ειδικά με τα:

Ειδικά το 1ο δε το συζητάμε καν.... (!)

Και μετά λένε ότι τους φταίει η πειρατεία....Άρε Captain Sparrow που τους χρειάζεται... Η κοροϊδία είχαν 100χ χειρότερη της ψευτοπειρατείας...

Δημοσ.
LOLOL! Πλάκα κάνετε έτσι;

Το Golden Axe είμαι σίγουρος ότι θα είναι ΕΠΟΣ μπροστά του.

Δε μιλάμε για απλό βιασμό...

http://en.wikipedia.org/wiki/Altered_Beast#J.C5.AB.C5.8Dki:_Project_Altered_Beast

http://www.youtube.com/watch?v=V8RN0hyiAn0

Όντως, υπάρχει και αυτό... Έπος; Είσαι σίγουρος;;;;; :lol: Πρόσεχε τι λες γιατί θα βρεθείς προ εκπλήξεως. :P

Δημοσ.

Γύρισε και ο παππούς... Για μένα λέω. Ένα χρόνο είχε το άτιμο το 360 να δουλέψει και μια μέρα που καθάριζα το σπίτι, λέω δεν το δοκιμάζω μια φορά ακόμα να δούμε αν λαλάει πριν το πετάξω; Εννοείται πως δεν λάλησε... Πάρε ένα 12αρι ανεμιστήρα πάνω από την ψήκτρα της GPU και όχι μόνο λάλησε αλλά κελάηδησε κιόλας.. Και με πώρωσε το άτιμο... Έλα όμως που εγώ άλλαξα υπολογιστή και δεν κράτησα το 111d... Το Optiarc που έχω μου έδωσε ήδη δυο φρισμπι για τον σκύλο... Γι αυτό προτείνεται παρακαλώ κανένα δοκιμασμένο recorder ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΑΓΟΡΑ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...